Senin cinsiyet bellimi baslarda neler yiyordun canim bizi bilgilendir :)Su şişesi formulu varmıs onu denicm artık
Kabızlık bu aralar oluyor canım bende tam tersi ya kabız ya ishal akışına biraktim bende canı nasıl isterse öyle geliyor kan değerlerin mi düşük çıktı seninBirde kan hapi daha kotu yaa buyuk abdestin rengini degistirdi dahada kabiz yapti beni tabi bilmiyordum icmeye başladım zehirlendim sandim korktum hemen sagolsun kadinlar klubunden okudum meger normalmis
Dizi zamani diyelim o zaman:))Anne dizisi baslıyor
Birini sikayet etmek istersen mesajinin altinda K.i.b yaziyor ya oraya tikla
Canim.hic tedirgin olma ikili testin gayet guzel cikacak .. Ben hic dusunmedim kotu cikar mi diye normalde hastaneye gidecegim gece hic uyuyamazdim gayette rahat uyudum 1 hafta sonucu bekledim umdugum gibide guzel geldi :)
Aklina hic boyle seyler getirme kotu cikmasi icin bir neden yok ki ❤
Dediklerine aynen katılıyorum canım bizim konusmamız da anormal hicbirsey yoktu burda herkes önceki kayıplarından bahsediyor zaten sen sordugun icin bende anlattım ve acıkca kimse panik yapmasın her bulantı gecmesinin boyle birsey olmadıgını acıkladım ben ogluma hamileyken 1kere bile midem bulanmadı mesela o arkadasla aynı kefeye konmak benide rahatsız etti neyse herkes hassas allah hepimize sonunda yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin
60 kilo yla kaldım 58 kiloyum.karnım çıkmadı fakat kasık bölgem hafif şiş allh nasip ederse iki hafta snra yavas yavas cıkarYa o kuruma bendede var .. Yüzüm de öyle benim , pul pul dökülüyor napsak kii. Ya kac kiloyla hamis kaldin ve kac kilosun cnm suan.. karnin cikti miii hic
Guzel haberlerle gel canim :)Bende yarin gidecegim degistirir herhalde :)
Bende bugun basladim canim icinde yuksek oranda demir var kokusundan belli..ogleden sonra iciyorum dokunmasin diye o sekilde verdi sanirimFolic asite kurban olayim :)) yok boyle bir tad boyle bir buyukluk yutamiyorum ben basladim da birini cope birini mideye derken haplar bitti sayilir
Evet ya onu sorma yazdigim halde sormadan cikip geliyorum bi kal geliyo banada bebisi gorunce :)) bak birde d vit verdi sizde baktirin vitamind'nize saglik ocagindaki hemsirede sordu kac diye..yaza kadar azar azar kullan dedi..Dr um.bana folik asit i haftada 2 kez al dedi bende pazartesi cuma alıyorum onu içmek sorun değil ama deCavit sikintiydi onu zorla iciyodum büyük olduğu için kutum bitsin birakacam ama Dr um belli bi haftadan sonra tekrar başlayabilirsin dedi bende neden demedim Dr a gidince dumur oluyorum ne derse He diyip çıkıyorum ordan :)
Yoo kan degerimde iyiydi doktor vermis yinede anlamadim bendeKabızlık bu aralar oluyor canım bende tam tersi ya kabız ya ishal akışına biraktim bende canı nasıl isterse öyle geliyor kan değerlerin mi düşük çıktı senin
Evet bana verdigi vitaminde kocaman canim icinde demirinden omegasina hersey var bebisler icin birde bu donem bol bol protein tuket dedi artik bebisler bizden beslenmeye basliyor galibaBende basladim decavit ve kan ilaci verdi vitamin olan baya buyuk yaa insan yutamiyor ama bebis icin yutuyoz
ben deviti gebelik öncesi kullandım canım bitince dr um decavit verdi d vitamini önemli sağlık ocağından bana da sordular zaten ben test de yaptırdim çok şükür hersey gayet iyi değerlerimde yüksekEvet ya onu sorma yazdigim halde sormadan cikip geliyorum bi kal geliyo banada bebisi gorunce :)) bak birde d vit verdi sizde baktirin vitamind'nize saglik ocagindaki hemsirede sordu kac diye..yaza kadar azar azar kullan dedi..
Canim dr konusursun damla tarzinda biseyler vardir belki hic yutulmicak gibi degil canimKızlar hap yutamama sorunum var nasıl yutucam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?