2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha belli degil cnm ya ama doktorum ikili taramada kıza benzeetti ama kesin degil dedi ilk oglumdada ikilide yuzde doksan kız demişlerdi snra erkek oldgu 16. Haftada blli oldu sıyah zeytın cok yıyorum arada tatlıda yıyom tuzluda

Birde kan hapi daha kotu yaa buyuk abdestin rengini degistirdi dahada kabiz yapti beni tabi bilmiyordum icmeye başladım zehirlendim sandim korktum hemen sagolsun kadinlar klubunden okudum meger normalmis
Kabızlık bu aralar oluyor canım bende tam tersi ya kabız ya ishal akışına biraktim bende canı nasıl isterse öyle geliyor kan değerlerin mi düşük çıktı senin

Kizlar doktora sormayi unuttum. Kol bacak karin kasintilarim var. Ne yapabilirim. Nette nemlendirici krem yag diyor. Ne kullanabilirm? Doktora aali soracagim ama simdiden bilgi almak istiyorum.

Iyi aksamlar kizlar, yanlis anlasilmalar olmus. Aslinda ortada abartilacak cok biseyde yokmus. Tatli dille uyarilmis. Ama hakaret hic hos olmamis. Gercekten insanin kullandigi sozcukler, konusma usulu, adabi o insanin kisiligini yansitiyor... Karsimdaki ne kadar kotu olursa olsun, agzimdan cikacak kotu sozler ona degil bana aittir. Helede hamilelik gibi cok ozel bir durumun icindeyken hic hos degil. InsAllah bu durumdan etkilenecek bir kisilik degildir.
Umarim birdaha yasanmaz....
Cinsiyetler merak ediliyor ne guzel ne tatli heyecanlar. Ay hele ben 3 oglandan sonra bir kiz gelse ne guzel olur ya Rabbimbi ogreneydim biseyler ormek istiyorum pembis pembis

İnş ihtiyacım olmaz ama bazen gerekeniliyormuş bugün onu öğrendim çok saol canım Hayırlısı olsun bende güzel düşünmek için elimden geleni yapıyorum 1 ay daha raporum var rapor bitmeden bebeğim için bişeyler yapmak istiyordum bugün sepet örmeye başladım bakalım kafam dağılır inş Renklerde karar veremesem de elim hep bebe mavilerine gitti ortaya karışık bişeyler yapmaya çalışıyorum bakalım Kafa dağıtmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum

Arkadaşlar yazdıklarınız bana sanırım sizi kırdıysam çok özür dilerim aynı konular üst üste gelince diğer arkadaşta tuz biber oldu aslında birazda benim suçum çünkü çok isim okumuyorum ben yorum okurken biraz ondan oldu kimseyi kırmak üzmek istemedim ben sadece hepimiz hassasız mümkün olduğunca bunu düşünerek yazılar yazmak gerektiğini söyleme çok istedim kimse tabi ki bile isteye böyle korkutmak istemez ama bizi de düşünün riskli gebelikler yaşayanlar var zaten korkuyoruz en ufacık bişey etkiliyor maalesef. Tabi ki hepimiz konuşup dertleşeceğiz ama yazdıklarımız kimseyi etkiler mi diye 2 kere düşünmekte fayda var Bence.. kimseyi kırmak niyetinde değildim kırdıysam üzdüysem Özür dilerim..

Ya o kuruma bendede var .. Yüzüm de öyle benim , pul pul dökülüyor napsak kii. Ya kac kiloyla hamis kaldin ve kac kilosun cnm suan.. karnin cikti miii hic
60 kilo yla kaldım 58 kiloyum.karnım çıkmadı fakat kasık bölgem hafif şiş allh nasip ederse iki hafta snra yavas yavas cıkar

Folic asite kurban olayim :)) yok boyle bir tad boyle bir buyukluk yutamiyorum ben basladim da birini cope birini mideye derken haplar bitti sayilir
Bende bugun basladim canim icinde yuksek oranda demir var kokusundan belli..ogleden sonra iciyorum dokunmasin diye o sekilde verdi sanirim

Evet ya onu sorma yazdigim halde sormadan cikip geliyorum bi kal geliyo banada bebisi gorunce :)) bak birde d vit verdi sizde baktirin vitamind'nize saglik ocagindaki hemsirede sordu kac diye..yaza kadar azar azar kullan dedi..

Bende basladim decavit ve kan ilaci verdi vitamin olan baya buyuk yaa insan yutamiyor ama bebis icin yutuyoz
Evet bana verdigi vitaminde kocaman canim icinde demirinden omegasina hersey var bebisler icin birde bu donem bol bol protein tuket dedi artik bebisler bizden beslenmeye basliyor galiba

Evet ya onu sorma yazdigim halde sormadan cikip geliyorum bi kal geliyo banada bebisi gorunce :)) bak birde d vit verdi sizde baktirin vitamind'nize saglik ocagindaki hemsirede sordu kac diye..yaza kadar azar azar kullan dedi..
ben deviti gebelik öncesi kullandım canım bitince dr um decavit verdi d vitamini önemli sağlık ocağından bana da sordular zaten ben test de yaptırdim çok şükür hersey gayet iyi değerlerimde yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…