Canim o kan hapi tek basina baya dokunuyordu bana dr gece yatarken almami onermisti midemi cok agritiyordu o donemBirde kan hapi daha kotu yaa buyuk abdestin rengini degistirdi dahada kabiz yapti beni tabi bilmiyordum icmeye başladım zehirlendim sandim korktum hemen sagolsun kadinlar klubunden okudum meger normalmis
Sanki erkek gibiCinsiyet tahmini alabilirmiyim:)
Masallah canim hep boyle gitsin benimde dusuk degil aslinda sinir 30 mus 27 cikti ama romatizmam var belki onu dusunup vermistir bilmiyorum :))ben deviti gebelik öncesi kullandım canım bitince dr um decavit verdi d vitamini önemli sağlık ocağından bana da sordular zaten ben test de yaptırdim çok şükür hersey gayet iyi değerlerimde yüksek
Canim ben acibadem sutu aldim ondan suruyorum direk badem yaginin tuylenmeyi artirdigini soylediler banaKizlar doktora sormayi unuttum. Kol bacak karin kasintilarim var. Ne yapabilirim. Nette nemlendirici krem yag diyor. Ne kullanabilirm? Doktora aali soracagim ama simdiden bilgi almak istiyorum.
Saol canım inşallah hepimizin böyle iyi gider değerleri olabilir Dr lar ihtimali de değerlendiriyor senin birde iki tane çok dikkat et kendine canımMasallah canim hep boyle gitsin benimde dusuk degil aslinda sinir 30 mus 27 cikti ama romatizmam var belki onu dusunup vermistir bilmiyorum :))
Hayirlisi Canim ilk oldgu icin kiz erkek farketmiyo bana tek saglikla kucagimiza alalim...bende cuma troid icn gidicem gitmisken bide kadin dogumcuma ugrasam mi diyorum..:) bide vazgeciyorum bilemiyorum..Ayy cidden o gunler gelse hemen yaa .. Gunler gcemiyor iki gunde bir doktora gitsek keske
Teorilere gore de kız bakalim tutacak mi .. Hic erkek belirtisi yok
Ben kiza benzettim :)Cinsiyet tahmini alabilirmiyim:)
Siyah zeytini bende cok yiyorum ve erkek dedi bebisme dr..:) aslinda beliryilere cok guvenmemek gerekirDaha belli degil cnm ya ama doktorum ikili taramada kıza benzeetti ama kesin degil dedi ilk oglumdada ikilide yuzde doksan kız demişlerdi snra erkek oldgu 16. Haftada blli oldu sıyah zeytın cok yıyorum arada tatlıda yıyom tuzluda
Hamilelikte siyah zeytinde artis mi oluyor ne kahvaltida gozum hep siyah zeytin ariyor benimdeSiyah zeytini bende cok yiyorum ve erkek dedi bebisme dr..:) aslinda beliryilere cok guvenmemek gerekir
ilki erkek inş kız olur bu.. sağol cnmSanki erkek gibi
İnş kızdır.. sağol cnmBen kiza benzettim :)
Ben ilk oglumdada cok yıyodhm erkek bnce bnmkıde ya:)Siyah zeytini bende cok yiyorum ve erkek dedi bebisme dr..:) aslinda beliryilere cok guvenmemek gerekir
Sabahları bırsuru sıyah zeytn yıyom nerdeyse bı kase:))Hamilelikte siyah zeytinde artis mi oluyor ne kahvaltida gozum hep siyah zeytin ariyor benimde
Sende bendensin :) benimde bi oglum var insaallah rabbim.kizida tattirir bizlere.pilki erkek inş kız olur bu.. sağol cnm
İnş ihtiyacım olmaz ama bazen gerekeniliyormuş bugün onu öğrendim çok saol canımHayırlısı olsun bende güzel düşünmek için elimden geleni yapıyorum 1 ay daha raporum var rapor bitmeden bebeğim için bişeyler yapmak istiyordum bugün sepet örmeye başladım bakalım kafam dağılır inş Renklerde karar veremesem de elim hep bebe mavilerine gitti ortaya karışık bişeyler yapmaya çalışıyorum bakalım Kafa dağıtmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum
Normalde hic sevmezdim bende ogluma hamileligimde cook zeytin yedimSabahları bırsuru sıyah zeytn yıyom nerdeyse bı kase:))
Sana özel yazmadım canım özür dilenicek bisey yok arkadas sordugu icin bende cevabını verdim düsündügüm icin zaten kimsenin panik olmasınada gerek yok dedim neyse uzatılıcak bisey yok umarım bundan sonra paylaşılıcak hep güzel anılarımız olurArkadaşlar yazdıklarınız bana sanırım sizi kırdıysam çok özür dilerim aynı konular üst üste gelince diğer arkadaşta tuz biber oldu aslında birazda benim suçum çünkü çok isim okumuyorum ben yorum okurken biraz ondan oldu kimseyi kırmak üzmek istemedim ben sadece hepimiz hassasız mümkün olduğunca bunu düşünerek yazılar yazmak gerektiğini söyleme çok istedim kimse tabi ki bile isteye böyle korkutmak istemez ama bizi de düşünün riskli gebelikler yaşayanlar var zaten korkuyoruz en ufacık bişey etkiliyor maalesef. Tabi ki hepimiz konuşup dertleşeceğiz ama yazdıklarımız kimseyi etkiler mi diye 2 kere düşünmekte fayda var Bence.. kimseyi kırmak niyetinde değildim kırdıysam üzdüysem Özür dilerim..
Bende bu zeytinde guzel degilmis deyip bitiriyorum sonra baska bir marka aliyorum buda guzel degilmis diyorum oda bitiyor guzel olsa ne olurdu acabaSabahları bırsuru sıyah zeytn yıyom nerdeyse bı kase:))
Valla sormaBende bu zeytinde guzel degilmis deyip bitiriyorum sonra baska bir marka aliyorum buda guzel degilmis diyorum oda bitiyor guzel olsa ne olurdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?