2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birde kan hapi daha kotu yaa buyuk abdestin rengini degistirdi dahada kabiz yapti beni tabi bilmiyordum icmeye başladım zehirlendim sandim korktum hemen sagolsun kadinlar klubunden okudum meger normalmis
Canim o kan hapi tek basina baya dokunuyordu bana dr gece yatarken almami onermisti midemi cok agritiyordu o donem

ben deviti gebelik öncesi kullandım canım bitince dr um decavit verdi d vitamini önemli sağlık ocağından bana da sordular zaten ben test de yaptırdim çok şükür hersey gayet iyi değerlerimde yüksek
Masallah canim hep boyle gitsin benimde dusuk degil aslinda sinir 30 mus 27 cikti ama romatizmam var belki onu dusunup vermistir bilmiyorum :))

Kizlar doktora sormayi unuttum. Kol bacak karin kasintilarim var. Ne yapabilirim. Nette nemlendirici krem yag diyor. Ne kullanabilirm? Doktora aali soracagim ama simdiden bilgi almak istiyorum.
Canim ben acibadem sutu aldim ondan suruyorum direk badem yaginin tuylenmeyi artirdigini soylediler bana

Masallah canim hep boyle gitsin benimde dusuk degil aslinda sinir 30 mus 27 cikti ama romatizmam var belki onu dusunup vermistir bilmiyorum :))
Saol canım inşallah hepimizin böyle iyi gider değerleri olabilir Dr lar ihtimali de değerlendiriyor senin birde iki tane çok dikkat et kendine canım

Ayy cidden o gunler gelse hemen yaa .. Gunler gcemiyor iki gunde bir doktora gitsek keske
Teorilere gore de kız bakalim tutacak mi .. Hic erkek belirtisi yok
Hayirlisi Canim ilk oldgu icin kiz erkek farketmiyo bana tek saglikla kucagimiza alalim...bende cuma troid icn gidicem gitmisken bide kadin dogumcuma ugrasam mi diyorum..:) bide vazgeciyorum bilemiyorum..

Bı sorayım cnm ev tasıdık doktor degstrcm burdakki hastanedn randevu aldm haftaya cuma bakalm

Siyah zeytini bende cok yiyorum ve erkek dedi bebisme dr..:) aslinda beliryilere cok guvenmemek gerekir

Nasıl bir sepet örüyorsunuz? Ben örgüden pek anlamam ama sizin örnek aldığınız bir yer var mı? Benim de aldığım kitapta yavrunuza bir tulum örün diye tarif yazmışlar. Onu mu denesem diyorum. Kafam karışık.

Bir de ense ölçümü için 11-14 hafta yazmışsınız benim randevum 15. Haftada geç kalmış mı oluyorum? Ne yapsam bilemedim. Acaba doktor onu yapmayı düşünmüyor mu?

Sana özel yazmadım canım özür dilenicek bisey yok arkadas sordugu icin bende cevabını verdim düsündügüm icin zaten kimsenin panik olmasınada gerek yok dedim neyse uzatılıcak bisey yok umarım bundan sonra paylaşılıcak hep güzel anılarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…