12inci haftada bizde bıraktık imom omegaya başladık :)Kizlar artik sira folik asit birakmaya geldi rutin testlerden sonra bana dr bir vitamin takviyesi yazdi baya buyuk hap insallah yararli olur bebislerime
Basladinizmi sizde vitaminlere
Tesekkur ederimmbir önce ki gttiğinde randevu veriyor. ki randevu almasan bile doktora muayeneye gittiğin zaman da bakabilir. ultrasondan detaylı burun kemiği ense kalınlığına falan bakıyr. sonra da kan veriyorsun ben 4 tüp verdim. 1 hafta sonra da sonuç çıkıyor. ben özelde yaptırdım. anlaşmam vardı 45tl ödedim
Bende tam bilmiyorum canim malesef hayirlisi :)Canim benimkide cinsiyeti gostermedi sagda olunca noluyor solda olunca noluyor ayy merak ediyorumbana doktor bir cikinti var ama ikisinede donmeye musait dedi iki hafta sonra yine gel dedi
İnsallahhhhGuzel haberlerle gel canim :)
Ben başından beri onu kullanıyorum canım içinde folik asitte var b12 d vitamini hepsi var12inci haftada bizde bıraktık imom omegaya başladık :)
Hahaha 60 kiloyla bnde kaldm . Suan 60, 800 gr kilodaym .. sen vermissin kilo bide60 kilo yla kaldım 58 kiloyum.karnım çıkmadı fakat kasık bölgem hafif şiş allh nasip ederse iki hafta snra yavas yavas cıkar
Aaaa buda aynı yaaa bulantıkarımdandr.o yuzden vermişimdr benim bugyn yani şuan aşırı bel ağrısı var.cok oturdum bugun hıc yatnadm ondandr.Hahaha 60 kiloyla bnde kaldm . Suan 60, 800 gr kilodaym .. sen vermissin kilo bide
Uzan cnm uzandiginda ayaklarının altina da yastık koy, öyle duymuştum :) ben şuan çok iyiyim allahima cok sukur tek sorunum vr oda yemeklerden tiskindim. Cok az yiyorumAaaa buda aynı yaaa bulantıkarımdandr.o yuzden vermişimdr benim bugyn yani şuan aşırı bel ağrısı var.cok oturdum bugun hıc yatnadm ondandr.
Bnde iyiyim maşallah şimdilik uzanym şimdiUzan cnm uzandiginda ayaklarının altina da yastık koy, öyle duymuştum :) ben şuan çok iyiyim allahima cok sukur tek sorunum vr oda yemeklerden tiskindim. Cok az yiyorum
Uzann tabi. Kontrol ne zaman ?Bnde iyiyim maşallah şimdilik uzanym şimdi
Nasıl bir sepet örüyorsunuz? Ben örgüden pek anlamam ama sizin örnek aldığınız bir yer var mı? Benim de aldığım kitapta yavrunuza bir tulum örün diye tarif yazmışlar. Onu mu denesem diyorum.Kafam karışık.
Bir de ense ölçümü için 11-14 hafta yazmışsınız benim randevum 15. Haftada geç kalmış mı oluyorum? Ne yapsam bilemedim. Acaba doktor onu yapmayı düşünmüyor mu?
Iyi geceler.Ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım. Şeker, kolestrol, tsh, hiv gibi.Devlette de yaptırılabilir.İyi geceler kızlar birşey soracagım dr ilk kontrolde bazı testler tahlil yaptırmamı söyledi açlık kan şekeri vs gibi sizler nerde nasıl yaptırdınız acaba devletmi özeldemi
Oğlum doğduktan sonra bende badem yağı sürüyordum oğluma banyodan sonra. Tüylenme olabilir diye okuyunca hakiki zeytinyağına döndüm. Bizde kullanabiliriz zeytinyağınıCanim ben acibadem sutu aldim ondan suruyorum direk badem yaginin tuylenmeyi artirdigini soylediler bana
Zeytin gözlü olur :) bende oğlumda bayaa yiyordum siyah zeytin. Acaba burdan yeni bir hurafe üretebilir miyiz?Siyah zeytini bende cok yiyorum ve erkek dedi bebisme dr..:) aslinda beliryilere cok guvenmemek gerekir
geçmiş olsun canım olabiliyor ilacını iç olabildiğince dinlen yorulma benim o haftalar iliski başlangıcında olmuştu geçtiArkadaslar merhaba
9. Haftayimdayim bugun ve hafif kirmizi kanamam oldu. Tr deki doktorum progestan vermsti kanaman olursa ic demisti hemen ictim 1 tane fakat azar azar devam ediyo kanamam cok korkuyorum ve suan yurtdisindayim hemen hastaneye geldik. Bekliyoruz. BU haftatalarda sizlerin basina boyle birsey geldi mi. Ne yaptiniz bilgi verirseniz cok sevinirim.. Nette devir- teslim kanamasi diye birsey okudum bu haftalarda oluyormus ins bir sorun yoktur
kanama olmadığı surece normal ama cok şiddetli olursa doktora görünürsün bebek buyumeye çalışıyor ve onu tutan bağlar geriliyormus oyuzden ağrı oluyor merak etme bişey olmaz allahın izniyleKizlar masallah hepimize gunler kontroller cok cabuk geciyor bisey soracagim ya bnde karin agrisi cok oluyor idrarda yanmam da cok asiri olmasada var tahlil fln yaptirdim hepsitemiz kanamam yok cok sukur kese dede gorulmedi ama bnm karnimin agriai gecmiyor ustelik nerdeyse agiz kurulugindan gunde bes litrelik sise bitiyor ve gozlerime vuran bi bas agrisi ikinci gebeligim ilkindede karin agrim vardi ama onda kanamada vardi mesela dusuk tehlikesinden oturuydu belkide abartiyorum hafif takintiliyimdir dadiye kusira bakmayin kizlar uzun oldu kisaca var mimi bnm gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?