2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte siyah zeytinde artis mi oluyor ne kahvaltida gozum hep siyah zeytin ariyor benimde
Hamilelikte siyah zeytinde artis mi oluyor ne kahvaltida gozum hep siyah zeytin ariyor benimde
Ben ilk oglumdada cok yıyodhm erkek bnce bnmkıde ya:)
Olabilir canlar..:)

Guzel olmus elinize saglik..bu ipten ana kucagida oruyolar..hazir eliniz degmisken birde buyugunu orun oyuncaklar icin..:)

BeniM yeni yeni geciyor agrilarim korkma dusuk belirtisi olsa doktorun soylerdi..benim doktorum bi magnezyum verdi bana cok sukur rahatladim..bazi kadinlar ilk 3 ay agriyi cok cekermis

Günaydın kızlar,
dün hiç girememiştim.. neler olmuş burada..kimse kimsenin kalbini kırmamalı,,hepimiz burada tereddütlerimizi paylaşıyoruz, heyecanlarımızı endişelerimizi paylaşıyoruz...kimseyi kırmamak lazım :) Güzel bir temmuz gününde hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah....bu anların tadını çıkartalım kızlar..destekle,sevgiyle yaklaşalım birbirimize...

Prof.sa cinsiyette net belli olur :)) Insallah guzel haberler alirsin ilkinde olan bunda da olacak degil ya

Bende bugun basladim canim icinde yuksek oranda demir var kokusundan belli..ogleden sonra iciyorum dokunmasin diye o sekilde verdi sanirim

demir ilacını aç karnına içmen gerekiyor diye biliyorum hatta içtikten 1 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmen gerekiyor canım etkili olması için.

canım inşallah bi sorun çıkmaz benim de tansiyonum düşük ama idrarda protein çıktı hala doktora gösteremedim enfeksiyondan kaynaklı da olabilirmiş bi gösterebilseydim

demir ilacını aç karnına içmen gerekiyor diye biliyorum hatta içtikten 1 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmen gerekiyor canım etkili olması için.
Su an kullanmiyorum canim gebelik oncesi kullanmistim demir hapini simdi kullandigim omega vitaminlerin demir vs hepsi var.

Kanamam durduk yere mi yoksa iliskiden sonra mi oldu. Bekleme bence hastaneye gittim imkanın varsa ama ilişki sonrasında bir sorun olmuyor diye biliyorum. Gecer biran önce ins.

Guzel olmus elinize saglik..bu ipten ana kucagida oruyolar..hazir eliniz degmisken birde buyugunu orun oyuncaklar icin..:)

Teşekkür ederim canım Evde olmaya alışkın olmadığım için tüm izin süresini Böyle geçireceğim sanırım Kız olursa oyuncak anakucağı olabilir. Bebek için kullanışlı olmaz gibime geliyor sebetlere devam cinsiyeti öğrenene kadar

Çok güzel olmuş çok beğendim. Sağlıklı mutlu günlerde kullanın inşallah.

Uzann tabi. Kontrol ne zaman ?
Haftaya bugun merak edıyrum acaba nasıl tugce yaa benim belirtilerim hafifledi sanki ilk zamanki gibi değil sanki midem biraz daha iyi.sabahlarrrrı bulantım olurdu şimdi yemeklerden sonra midem bulanıyr ama çıkarma işlemi yapmıyrum göğüsleriim agrıyr ama eskisi gibi şiddetli degil.yemek konusunda halen aynıyım deniz ürünleri yiyemem anlattım sende nasıl hafıfleme var mı

Gunaydın kızlar ben hasta oldum ya be zormus hamılelıkte hasta olmak aman dıkkat edın kızlar. Sureklı hapsuryp oksurup duruyorum. Bebegımın de ıcerde nevri dönmüştür artık sallanmaktan bi uyutmadın be anne dıyodur kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…