Bişey mi olduGünaydın annişler. Zorlu bir geceden sonra güzel birgün olsun inşallah
Kıyamam geçmiş olsun annesi. Geçen haftada ben hastaydım 3 gece nefessiz geçti resmen. Çok zor cidden Allah yardımcın olsunGunaydın kızlar ben hasta oldum ya be zormus hamılelıkte hasta olmak aman dıkkat edın kızlar. Sureklı hapsuryp oksurup duruyorum. Bebegımın de ıcerde nevri dönmüştür artık sallanmaktan bi uyutmadın be anne dıyodur kesin :)
Bulantı canım en şiddetlisini yaşadım bu zamana kadarki. Azalacağına 12.haftada şiddetlendi benimBişey mi oldu
Yok cnm bı sorun yok bnim neredyse haftada bir olur endıselnme tedbirinide al.Arkadaslar merhaba
9. Haftayimdayim bugun ve hafif kirmizi kanamam oldu. Tr deki doktorum progestan vermsti kanaman olursa ic demisti hemen ictim 1 tane fakat azar azar devam ediyo kanamam cok korkuyorum ve suan yurtdisindayim hemen hastaneye geldik. Bekliyoruz. BU haftatalarda sizlerin basina boyle birsey geldi mi. Ne yaptiniz bilgi verirseniz cok sevinirim.. Nette devir- teslim kanamasi diye birsey okudum bu haftalarda oluyormus ins bir sorun yoktur
Benimkide hafifledi onu anlatyrdum bi arkadaşa normal mi dieBulantı canım en şiddetlisini yaşadım bu zamana kadarki. Azalacağına 12.haftada şiddetlendi benim
Hayırlı haberlerle gel insallah canımGünaydın kızlar bugün görüş günümüz
İlk hamileliğimde geçirdiğim gebelik zehirlenmesiyle ilgili bir profesöre gidicem, inşAllah tekrarlama riski görmez, hayırlı güzel haberler almak nasip olur
Tam senin zamanlarında geçmişti benimde vesvese yapmıştım hatta. Ama arada geçiyo inan. Sonra bir anda başka birley çıkıyor. İçini ferah tut. Bebeğinin keyfi yerindedirBenimkide hafifledi onu anlatyrdum bi arkadaşa normal mi die
Çok güzel maşallah bebisine kan da güzel cıkar insallah resim net degil canım ben anlayamadımSelamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordumkanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii
İnşallah tesekkur ederim. Malesef goruntumuz pek net degilÇok güzel maşallah bebisine kan da güzel cıkar insallah resim net degil canım ben anlayamadım
canim endişe etme cok normal. bak benim başından beri bulantim falan olmadi nasil korkuyordum hala korkuyorum ama napiyim alıştım. oyuzden doktora gitmeyi beklerken zor geçiyor acaba iyimi diye. senin baştan olmus gecmis merak etmeBenimkide hafifledi onu anlatyrdum bi arkadaşa normal mi die
herşey yolunda sevindim canim resim cok net değil ama kız geçti içimden hayırlısı olsun :)Selamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordumkanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii
Sağolasin insallah sonucumuzda iyi cikar..herşey yolunda sevindim canim resim cok net değil ama kız geçti içimden hayırlısı olsun :)
Kıyamam geçmiş olsun annesi. Geçen haftada ben hastaydım 3 gece nefessiz geçti resmen. Çok zor cidden Allah yardımcın olsun
Ben bugun gittim. Ense kalinligi burun kemigine bakiliyor. Kan verdim birde. İstanbul avrupa yakasindayim beylikduzu medihaus cerrahi tip merkezi doktorum Kamer BeySelam bayanlar ikili test olan var mı bir de hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz
Selamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordumkanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii
İşte hıçkırdı iki defa falan gobegini havaya kaldirdi o kadar ya uyuyordu ya sakin olacak anlayamadik :) benimki 16dan once soylemez ben biliyorumBenımkı de uyuyodu dr uyandırdı :) senın kı kıyamamıs uyandırmaya demekkı. Ben de 14. Haftada gıdıcem bellı olmaz mı acaba ya cınsıyetı
İşte hıçkırdı iki defa falan gobegini havaya kaldirdi o kadar ya uyuyordu ya sakin olacak anlayamadik :) benimki 16dan once soylemez ben biliyorumyine de saglikli olsun boyle daha heycanli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?