2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kıyamam geçmiş olsun annesi. Geçen haftada ben hastaydım 3 gece nefessiz geçti resmen. Çok zor cidden Allah yardımcın olsun

Yok cnm bı sorun yok bnim neredyse haftada bir olur endıselnme tedbirinide al.

Selamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordum kanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-28-12-05-26.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı haberlerle gel insallah canım

Çok güzel maşallah bebisine kan da güzel cıkar insallah resim net degil canım ben anlayamadım

Benimkide hafifledi onu anlatyrdum bi arkadaşa normal mi die
canim endişe etme cok normal. bak benim başından beri bulantim falan olmadi nasil korkuyordum hala korkuyorum ama napiyim alıştım. oyuzden doktora gitmeyi beklerken zor geçiyor acaba iyimi diye. senin baştan olmus gecmis merak etme

herşey yolunda sevindim canim resim cok net değil ama kız geçti içimden hayırlısı olsun :)

Selam bayanlar ikili test olan var mı bir de hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz

Kıyamam geçmiş olsun annesi. Geçen haftada ben hastaydım 3 gece nefessiz geçti resmen. Çok zor cidden Allah yardımcın olsun

Saol canım benım bı yandan hamılelıgın sıkıntıları bulantı kusma ıstahsızlık bı yandan da hastalık ıkı kat zor oldu benım ıcın bebegım ıyı olsun yeter kı. Rapor aldım ıkı gun. Is yerı de arıza cıkartmaz ıns sureklı rapor alıyorum dıye. Ama ben onlara soyledım ucretsız ızne cıkarın benı bı ay dıye onlar gıttıler baskasını cıkarttılar o yuzden cok da umrumda degıl aslında.

Benımkı de uyuyodu dr uyandırdı :) senın kı kıyamamıs uyandırmaya demekkı. Ben de 14. Haftada gıdıcem bellı olmaz mı acaba ya cınsıyetı

Benımkı de uyuyodu dr uyandırdı :) senın kı kıyamamıs uyandırmaya demekkı. Ben de 14. Haftada gıdıcem bellı olmaz mı acaba ya cınsıyetı
İşte hıçkırdı iki defa falan gobegini havaya kaldirdi o kadar ya uyuyordu ya sakin olacak anlayamadik :) benimki 16dan once soylemez ben biliyorum yine de saglikli olsun boyle daha heycanli :)

İşte hıçkırdı iki defa falan gobegini havaya kaldirdi o kadar ya uyuyordu ya sakin olacak anlayamadik :) benimki 16dan once soylemez ben biliyorum yine de saglikli olsun boyle daha heycanli :)

Hıckırıgını yerım ben onun ya :) maşallah aynen saglıklı olsunlar da cınsıyetı elbet ogrenıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…