2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amine Busra burun kemigi olusmussa ense ölcümüde iyiyse sorun yok zaten kan normal cikar canim.. Cok sukur bak bebeginde buyumus resim net degil ama icimden erkek gecti .. Sana nub sayfasindan etiket yaparim atarsin orayada ..

Bırak işyerini hiç düşünme onlar seni düşünmemişler. Kıyamam çok zor geçecek desene ozaman. Ama hamilelikte hastalıklar daha hızlı geçiyomuş. Normalde benim grip haftalar sürer 3 güne geçti

Kızlar benim bikaç sabahtır burnum biraz kanamış içerde kurumuş şekilde oluyo normal mi başka yaşayanlar da vardı sanırım bunu

Tam senin zamanlarında geçmişti benimde vesvese yapmıştım hatta. Ama arada geçiyo inan. Sonra bir anda başka birley çıkıyor. İçini ferah tut. Bebeğinin keyfi yerindedir
İnş öyledr arada özellikle sabhlrı ve gece yatmadan bişeyler hissedym kasıklrımda hatta guluyom kendı kendıme hoopp takla attı faln inş öyledr bnde fesvese yapıyrm

İnşallah iyidir bebişlermzi.haftaya görüş var baklım iple çkiyrum.

Kızlar benim bikaç sabahtır burnum biraz kanamış içerde kurumuş şekilde oluyo normal mi başka yaşayanlar da vardı sanırım bunu
Olmustu bizlerdede hatta kan sulandirici kullaniyoruz ya omu yapiyor acaba demistik .. Ama normal yani merak etme ..

kızlar merhaba ben hesapladım da 2 li test randevum 13+6 ya denk geliyor. son gün yani sıkıntı olur mu sizce ??

Amine Busra burun kemigi olusmussa ense ölcümüde iyiyse sorun yok zaten kan normal cikar canim.. Cok sukur bak bebeginde buyumus resim net degil ama icimden erkek gecti .. Sana nub sayfasindan etiket yaparim atarsin orayada ..
Malesef resim net degil attim orayada ama tahmin yapan cikmicak ciksada muallakta olcak yine
Olsun saglikli olsun onemli olan o elbet ogrenecegiz

Canım hiç korkma.. Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah. Belirtilerinin hafiflemesi normal bir durum belli bi haftadan sonra yavaş yavaş azalıyormuş. Benim şuan hiç midem bulanmıyor. Lekelenmemde durdu. Normal akıntıya döndü çok şükür. 2 hafta sonra benimde kontrol. Göğüslerim sızlıyor. Karnım geriliyor gibi değişik birşey var. Afedersin ama gaz sıkıntım var. Karnım fena gaz topluyor :) ilk kez bu sabah doyana kadar yiyebildim :) . Hep olumlu düşün güzel şeyler düşün , güzel olsun.. Allah gönlümüze göre versin canım hepimizinn

Aynn bnde ilk defa bu sabh rahat uyandm yedim.göğüs sızlıo bnimde sabhlrı gerinmelerim defam edio

Gözünaydın canım, ne güzel herşey yolundaymış. Ikili test sonucu da güzel çıkacak inşallah. Görüntü net değil, net olsa da ben anlamıyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Benımkı de uyuyodu dr uyandırdı :) senın kı kıyamamıs uyandırmaya demekkı. Ben de 14. Haftada gıdıcem bellı olmaz mı acaba ya cınsıyetı
Benim oğlumda 13.haftada belli oldu cinsiyeti.Hatta dr.kesin görürsem soylicem dedi ve çok net pipiyi görmüştük:) Erkeklerde daha çabuk belli oluyor galiba.Ben de c.tesi gitcem,12 haftalık olcaz, cinsiyet belli olmaz heralde.

İkili test te kan veriliyordu dimi aç gidilir o zaman? İnşallah herkesin sorunsuz çıkar bende 12 +3 te girmiş olucam teste . Bu arada benim 3 saatte bir karnım acıkıyor ve yemek yemek istemiyorum aslında ama için bayılıyır bişeyler yemek zorunda kalıyorum sizde nasıl bu durum

Benim oğlum da tam 12. Haftada belli olmuştu doktor pipisin gözüme sokuyor demişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…