2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Beeeennnn. Hatta bazen kaniyor sipir sipir. Doktor normal dedi. Aman zaten hamileysen her sey normal
Bende de oluyor kan basıncı yükseliyor hamilelikte ondandir diye düşünmüştüm .
Olmustu bizlerdede hatta kan sulandirici kullaniyoruz ya omu yapiyor acaba demistik .. Ama normal yani merak etme ..
evet kızlar normalmiş internette de yazıyor ben kan sulandırıcı kullanmıyorum ama gebelikte normalmiş zaten kan basıncının fazla olmasından dolayı

Bnim bulantılrımın sık oldgu dönmde olmuştu
benim bulantılarım 8 - 9 da tavandı resmen kaburgalarım acıyodu öğürmekten şimdi de var ama o şiddette değil çok şükür burun kanaması da bikaç gündür oldu

Aç tok farketmiyor ki yiyebilirsiniz :)

benim bulantılarım 8 - 9 da tavandı resmen kaburgalarım acıyodu öğürmekten şimdi de var ama o şiddette değil çok şükür burun kanaması da bikaç gündür oldu
Bnimde ya 8.9 da yogundu snra haffledi işte ee kimide dio 3 ay bitmeden gecmz allh allh dıo

Bnimde ya 8.9 da yogundu snra haffledi işte ee kimide dio 3 ay bitmeden gecmz allh allh dıo
ben bikaç yerde de okudum bu şikayetin en yüksek olduğu dönem 8 9. haftalarmış, bana da biri benim 9 ay sürdü ben doğuma bile kusarak gittim dedi ama nasılsa hamilelikte 30 kilo almış hala verememiş öyle bahsettiği kusmayla alınır mı o kadar kilo acaba ben şurda 8. haftada -1,5 kiloydum şimdi 10 bitti kaç bilmiyorum ama eksi olduğu kesin

Bence one al canim. Bende bugun 11+3 diye gittim 12+4 ciktik
maşallah sanırım erken döllenmeden kaynaklı. en son gittiğimde bende de aynısı oldu şimdi gittiğimde de süresi geçmiş olursa şaşırmıycam

maşallah sanırım erken döllenmeden kaynaklı. en son gittiğimde bende de aynısı oldu şimdi gittiğimde de süresi geçmiş olursa şaşırmıycam
Yok canim benim sat 4 ekim tedaviyle oldugu icinde 18-19 ekim yumurta catlama tarihim. Zaten hep geriden takip ediyorduk şükür yeni yakaladık satı

Bn üç haftm bıtmedn 2 kilo vermişim.ayy az önce öğürmem oldu oh dedm ayy bu vesvese ne zmn bıtck

Bn üç haftm bıtmedn 2 kilo vermişim.ayy az önce öğürmem oldu oh dedm ayy bu vesvese ne zmn bıtck
ya öyle bi yandan belirti insana sağlıklı olduğunu hissettiriyo bi yandan da aşırı olunca çok zorluyor benim özellikle akşamları kusmalar tavan yapıyo nasıl uyuduğumu bilmiyorum inan

ya öyle bi yandan belirti insana sağlıklı olduğunu hissettiriyo bi yandan da aşırı olunca çok zorluyor benim özellikle akşamları kusmalar tavan yapıyo nasıl uyuduğumu bilmiyorum inan
Bn sanhlrı iyiyim çok şükür ama aksmlrı senın gıbıyım. Yatmadan önce oluyor

Oh ne guzel gostermiş kendini. Kesın bellı degılse soyleme dıycem dr a ınsan kaptırıyo kendını

Ay hadı ıns ben bı haftadır oldu olucak gıbıydım c.tesınden berı ıyıce kotu oldum. İnş gecer canım.

Benim göbüşüm çıktı biraz kızlar. .Ay ben dişlerimi zor fırçalıyorum ya, fırçalamadan duramıyorum, diş macunu beni mahvediyor.Kahvaltidan sonra dişlerimi fırçalarken bütün yediklerim geri çıkıyo.

Kanamam durduk yere mi yoksa iliskiden sonra mi oldu. Bekleme bence hastaneye gittim imkanın varsa ama ilişki sonrasında bir sorun olmuyor diye biliyorum. Gecer biran önce ins.

Hayir iliski olmadi durduk yere basladi. Acile gitmistik kan tetlikleri yaptilar hersey normal dediler. Ultrson cihazlari yokmus bebege bakamadilar fakat HCG degerimi olcmusler 4546 cikmis nasil olur anlamadim ben 20 gun once tr de olcturdugumde 38000 uzerindeydi deger neden, nasil bu kadar duser anlamadm. Ve suanda adet sancisi gibi kasik ve alt karin bolgemde agri var kanamada kahverengi pihti sekline dondu ne yapicami bilmiyorum. Nerden ayrildim ulkemden cok pisman oldum hic birsey yapmadilar oylece gonderdiler, ne yapicami bilmiyorum.

Ben de 12. Haftanın ıcındeyım hala kusma bulantı devam edıyo hatta gecelerı mıdem cok yanıyo rahat uyutmuyo benı. 3 ay bıtınce gecen dıyolardı ama bana hıc gecmıycek gıbı gelıyo bı yandan da hanıle oldugunu bana hıssettırdıgıne sevınıyorum

Geçmiş olsun benımde 9. Haftada otururken olmustu embriyodan fetusa geçiş zamanları plasenta kendine yer bulmaya calısıyor oyüzden olabilir demişlerdi bsnımde ogün ağrım olmustu 1 ay olucak hala devam edyor pıhtılar dağılıyorsa peçetede kanama demişlerdi kahverengi korkulcak kanama değil demişti doktorum değeride kafana cok takma her makina farklı olurmus progestan ilacın varsa ına devam et bol dua et canım elden suan gelebilcek yapabilceğimiz o inşallah kısa zamanda geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…