2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım olabiliyor ilacını iç olabildiğince dinlen yorulma benim o haftalar iliski başlangıcında olmuştu geçti
Iliski olmadi bizde. Durup dururken basladi ve suanda adet agrisi gibi kasik agrim var kanamada lavaboya girdikce oluyo pedde cok az. Ne yapicam bilmiyorum.

Ins canim ya icimi rahatlattin biraz cok tesekkur ederim. Tr deki doktorumu aradim simdi ameliyattaymis birazdan tekrar aricam. Cok endiseliyim

Merhaba teyzeler biz geldik
Bizim fasülye baya baya büyümüş bebecik olmuş
Dr.umuzdan çok güzel haberler aldık, ikimizinde kan akımları sağlıklıymış, şimdilik gebelik zehirlenmesi ile ilgili hiç bir risk gözlenmediğini söyledi,
2li test istemediğimi söyleyince yine de ense ve burun ölçümlerine baktı, sorun yok dedi, tüm organlarını tek tek gördük maşAllah gerçekten içimizde mucize büyüyor
Kesin diyemem bu haftalar çok benzerlik gösteriyor ama kıza benziyor dedi

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 90
Gözünaydın canım, herseyin yolunda olmasina sevindim,bebişine de maşallah büyümüş. Aynen ya çok özel birşey yaşıyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.

Selam kızlar :)) Ben bir 2016 Temmuz annesiyim :) Geçen yıl bu zamanlar 2016 Temmuz anneleri topiğindeyken 2015 Temmuz annelerinden bazıları gelir bu topici gördüm duygulandım derlerdi. Bugün aynısını yaşadım :) Siz de inşallah seneye bu zamanlar 5 aylık bebekleriniz mışıl mışıl uyurken bulduğunuz kısacık aralıkta 2018 Temmuz anneleri topicini görürsünüz de içiniz bir hoş olur :) Allah evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

belki azalır hergün her gece zorlamaz canım ben de 12. haftayı iple çekiyorum artık olmazsa 16 ya uzatıcam annem de 4 aylığa kadar çekmiş ama giderek azalır dedi

Iliski olmadi bizde. Durup dururken basladi ve suanda adet agrisi gibi kasik agrim var kanamada lavaboya girdikce oluyo pedde cok az. Ne yapicam bilmiyorum.
doktora gittin mi bişi demedi mi progestanla kesilir büyük ihtimalle panik yapma canim ben progestani fitil olarak kullandim kanama oldugunda daha etkili doktora bi sor

benimde çıkti artık sanırım sadece kendim anlıyorum diyodum görenler kabarmış karnın diyorlar dişlerimize bakmazsak kaybederiz canim hemen sonra fircalama biraz zaman gecsin kanama yapıyor benimde kalsiyum bebeğe gidiyor heralde

Yurtdışında kanamaya müdahale etmiyorlar cnm, sadece oluruna bırakıp gözaltında tutuyorlar. Kahverengiye döndüyse korkma olmaz bişey ıns. Çok geçmiş olsun cnm

Kızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdi kendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.

arkadaşlar bazılarınız ikili test yaptırmicam demiş. bunu tercih etmenizin nedeni nedir? benm de sıradaki kontrolümde 2li test olduğunu söyledi dr.um. bir çoğunuzdan aynı şeyi okuyunca sormak istedim.

Allah seni ve bebişini korusun. kötüye yorma sakın çok ciddi bişey olsa yatış yapardı dr. iyi haberlerle gel inşallah.

Korkma canım o zamanla yukarı çıkar bizim gelinimizin de öyle olmuştu bol bol istirahat et dinlen güzel düşün sıkıntı çıkmaz Allah in izniyle

Herkes güzel hanerlerle gelir inşAllah

Canım hayra yor hayırlı haberler alırsın inşAllah yarına
Hem öyle bir durum olsa da hiç korkma benim arkadaşımın 2.hamileliği, plesenta aşağıda en baştan beri, 30.haftaya girdiler hiç bir problem yok yanlızca raporlu bol bol dinleniyor

Allah seni ve bebişini korusun. kötüye yorma sakın çok ciddi bişey olsa yatış yapardı dr. iyi haberlerle gel inşallah.
Devlet Hastanesi idi yatış yapalım dedi bende istemedim sabah özel doktora gidecem.inşallah ilaç verdi onu alicam kendi doktorum da bebek iyiyse birsey olmaz inşallah dedin

MaşAllah canım güzel hanerler almışsınız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…