Iliski olmadi bizde. Durup dururken basladi ve suanda adet agrisi gibi kasik agrim var kanamada lavaboya girdikce oluyo pedde cok az. Ne yapicam bilmiyorum.geçmiş olsun canım olabiliyor ilacını iç olabildiğince dinlen yorulma benim o haftalar iliski başlangıcında olmuştu geçti
Ins canim ya icimi rahatlattin biraz cok tesekkur ederim. Tr deki doktorumu aradim simdi ameliyattaymis birazdan tekrar aricam. Cok endiseliyimGeçmiş olsun benımde 9. Haftada otururken olmustu embriyodan fetusa geçiş zamanları plasenta kendine yer bulmaya calısıyor oyüzden olabilir demişlerdi bsnımde ogün ağrım olmustu 1 ay olucak hala devam edyor pıhtılar dağılıyorsa peçetede kanama demişlerdi kahverengi korkulcak kanama değil demişti doktorum değeride kafana cok takma her makina farklı olurmus progestan ilacın varsa ına devam et bol dua et canım elden suan gelebilcek yapabilceğimiz o inşallah kısa zamanda geçer
başka bi hastane yok mu gıdıcekIliski olmadi bizde. Durup dururken basladi ve suanda adet agrisi gibi kasik agrim var kanamada lavaboya girdikce oluyo pedde cok az. Ne yapicam bilmiyorum.
Gözünaydın canım, herseyin yolunda olmasina sevindim,bebişine de maşallah büyümüş. Aynen ya çok özel birşey yaşıyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.Merhaba teyzeler biz geldik
Bizim fasülye baya baya büyümüş bebecik olmuş
Dr.umuzdan çok güzel haberler aldık, ikimizinde kan akımları sağlıklıymış, şimdilik gebelik zehirlenmesi ile ilgili hiç bir risk gözlenmediğini söyledi,
2li test istemediğimi söyleyince yine de ense ve burun ölçümlerine baktı, sorun yok dedi, tüm organlarını tek tek gördük maşAllah gerçekten içimizde mucize büyüyor
Kesin diyemem bu haftalar çok benzerlik gösteriyor ama kıza benziyor dedi
belki azalır hergün her gece zorlamaz canım ben de 12. haftayı iple çekiyorum artık olmazsa 16 ya uzatıcam annem de 4 aylığa kadar çekmiş ama giderek azalır dediBen de 12. Haftanın ıcındeyım hala kusma bulantı devam edıyo hatta gecelerı mıdem cok yanıyo rahat uyutmuyo benı. 3 ay bıtınce gecen dıyolardı ama bana hıc gecmıycek gıbı gelıyo bı yandan da hanıle oldugunu bana hıssettırdıgıne sevınıyorum
doktora gittin mi bişi demedi mi progestanla kesilir büyük ihtimalle panik yapma canim ben progestani fitil olarak kullandim kanama oldugunda daha etkili doktora bi sorIliski olmadi bizde. Durup dururken basladi ve suanda adet agrisi gibi kasik agrim var kanamada lavaboya girdikce oluyo pedde cok az. Ne yapicam bilmiyorum.
benimde çıkti artık sanırım sadece kendim anlıyorum diyodum görenler kabarmış karnın diyorlarBenim göbüşüm çıktı biraz kızlar. .Ay ben dişlerimi zor fırçalıyorum ya, fırçalamadan duramıyorum, diş macunu beni mahvediyor.Kahvaltidan sonra dişlerimi fırçalarken bütün yediklerim geri çıkıyo.
Bu nasıl oluyor niye fazla cikiyorki haftaBence one al canim. Bende bugun 11+3 diye gittim 12+4 ciktik
Yurtdışında kanamaya müdahale etmiyorlar cnm, sadece oluruna bırakıp gözaltında tutuyorlar. Kahverengiye döndüyse korkma olmaz bişey ıns. Çok geçmiş olsun cnmHayir iliski olmadi durduk yere basladi. Acile gitmistik kan tetlikleri yaptilar hersey normal dediler. Ultrson cihazlari yokmus bebege bakamadilar fakat HCG degerimi olcmusler 4546 cikmis nasil olur anlamadim ben 20 gun once tr de olcturdugumde 38000 uzerindeydi deger neden, nasil bu kadar duser anlamadm. Ve suanda adet sancisi gibi kasik ve alt karin bolgemde agri var kanamada kahverengi pihti sekline dondu ne yapicami bilmiyorum. Nerden ayrildim ulkemden cok pisman oldum hic birsey yapmadilar oylece gonderdiler, ne yapicami bilmiyorum.
Allah seni ve bebişini korusun. kötüye yorma sakın çok ciddi bişey olsa yatış yapardı dr. iyi haberlerle gel inşallah.Kızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdikendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.
Korkma canım o zamanla yukarı çıkar bizim gelinimizin de öyle olmuştu bol bol istirahat et dinlen güzel düşün sıkıntı çıkmaz Allah in izniyleKızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdikendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.
Gözünaydın canım, herseyin yolunda olmasina sevindim,bebişine de maşallah büyümüş. Aynen ya çok özel birşey yaşıyoruz.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi.Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah.
Boyunu ölçünce usg kendi otomatik hafta ve dogum tarihi veriyorBu nasıl oluyor niye fazla cikiyorki hafta
Kızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdikendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.
Devlet Hastanesi idi yatış yapalım dedi bende istemedim sabah özel doktora gidecem.inşallah ilaç verdi onu alicam kendi doktorum da bebek iyiyse birsey olmaz inşallah dedinAllah seni ve bebişini korusun. kötüye yorma sakın çok ciddi bişey olsa yatış yapardı dr. iyi haberlerle gel inşallah.
Selamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordumkanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?