- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Boyunu ölçünce usg kendi otomatik hafta ve dogum tarihi veriyor
arkadaşlar bazılarınız ikili test yaptırmicam demiş. bunu tercih etmenizin nedeni nedir? benm de sıradaki kontrolümde 2li test olduğunu söyledi dr.um. bir çoğunuzdan aynı şeyi okuyunca sormak istedim.
Allahım şifa versin canım endişe etme stressiz geçirmeye çalış canım bebiş içerde gerilmesin inşallah olması gereken yere geçer plasentaKızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdikendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.
Cogu kiside plesanta one yerlesiyor korkacak birsey degil 20 ile 24.haftalarda yukari cikiyormus..Kızlar 13 + 4 üm dünden beri sancim vardı ara ara gelen içim sıkıldı birden kalktım doktora gittim . Plesanta asagida Rahime baskı yapıyor dedi. Bebeğe baktığı yerde plesanta önüne geçti yerleşmemis filan dedi hiç bişey anlamadim yat dinlen dedi düşük tehlikesi için de progestan vsrdikendi doktorum bingol de ben adıyamandayım yarın özel hastaneye gidip ayrıntılı baktırcam dua edin insallah bebisime.
Bencede prenses gelecek :) Guzel haberler almissin maşallah bebisine ❤Merhaba teyzeler biz geldik
Bizim fasülye baya baya büyümüş bebecik olmuş
Dr.umuzdan çok güzel haberler aldık, ikimizinde kan akımları sağlıklıymış, şimdilik gebelik zehirlenmesi ile ilgili hiç bir risk gözlenmediğini söyledi,
2li test istemediğimi söyleyince yine de ense ve burun ölçümlerine baktı, sorun yok dedi, tüm organlarını tek tek gördük maşAllah gerçekten içimizde mucize büyüyor
Kesin diyemem bu haftalar çok benzerlik gösteriyor ama kıza benziyor dedi
Bana da oldu canım daha önce. Kılcal damarlar çok inceliyomuş ufacık zorlamada yada burun kurumasında olurmuşKızlar benim bikaç sabahtır burnum biraz kanamış içerde kurumuş şekilde oluyo normal mi başka yaşayanlar da vardı sanırım bunu
Hissetmemiz için daha çoookk erken bendede oluyo ama keşke hissetsem diye hevesleniyorum. İçini ferah tutmaya çalış. Stres olmaki bebeğinide etkilemeİnş öyledr arada özellikle sabhlrı ve gece yatmadan bişeyler hissedym kasıklrımda hatta guluyom kendı kendıme hoopp takla attı faln inş öyledr bnde fesvese yapıyrm
İnşallah geçer hemencik canım benim. Doktorum ıhlamura izin vermişti. İçine bal limon günde 2 bardak toparladı beni bolbolda portakal yedimAy hadı ıns ben bı haftadır oldu olucak gıbıydım c.tesınden berı ıyıce kotu oldum. İnş gecer canım.
Ayy bnde de stres bol bol.keşke hissetsem ya gaz dimi hepsi.Hissetmemiz için daha çoookk erken bendede oluyo ama keşke hissetsem diye hevesleniyorum. İçini ferah tutmaya çalış. Stres olmaki bebeğinide etkileme
Ikili testi yaptirdiysan ölçmüştür. Bana da ölçüyü söylemedi bende ölçmedi sandim gecen hafta sordum ölçtüm dedi .. Üstünede her hafta ölçüm yapilmaz dedi :))) Bende ölçtügünüzü bilmiyordum söylemediniz dedim :)İyi akşamlar kızlar. Ben sabah kahvaltıda yediklerimi ardından çıkarmaya devam ediyorum. Diğer öğünlerde sıkıntı yok şükür. Yarın boş günüm. Bankaya gideceğim. Gelince dinlenirim, yemeğimi yapar, uzanırım. dr. kontrolü salı günü ama geçmedi bu hafta nedense. Doktor ense ölçümü yaptı mı hiç bilmiyorum. Bir şey demedi bana. İkili test iyi geldi. Salı günü 14+4 olacağız. Doktor ölçüm yapabilir mi?
Bende dün kağıtlara bakarken farkettim, 0,85 olarak yazmış. 12.haftamda gitmistimİyi akşamlar kızlar. Ben sabah kahvaltıda yediklerimi ardından çıkarmaya devam ediyorum. Diğer öğünlerde sıkıntı yok şükür. Yarın boş günüm. Bankaya gideceğim. Gelince dinlenirim, yemeğimi yapar, uzanırım. dr. kontrolü salı günü ama geçmedi bu hafta nedense. Doktor ense ölçümü yaptı mı hiç bilmiyorum. Bir şey demedi bana. İkili test iyi geldi. Salı günü 14+4 olacağız. Doktor ölçüm yapabilir mi?
Teşekkür ederim:) Bebişin 6 resmini verdi ama üstünde ölçü göremedim.Ikili testi yaptirdiysan ölçmüştür. Bana da ölçüyü söylemedi bende ölçmedi sandim gecen hafta sordum ölçtüm dedi .. Üstünede her hafta ölçüm yapilmaz dedi :))) Bende ölçtügünüzü bilmiyordum söylemediniz dedim :)
Teşekkür ederim:)Bende dün kağıtlara bakarken farkettim, 0,85 olarak yazmış. 12.haftamda gitmistim
deniz ürünlerine bayılan kırmızı ete bayılan ben gebe oldugum ogrendgımden beridir yiyemez oldum bulantım cok az oldu sayılır benim geri kalan belirtilerde hep azdı gecıverdı ınsan korkıyor hergun doktora gıdesı geliyorHaftaya bugun merak edıyrum acaba nasıl tugce yaa benim belirtilerim hafifledi sanki ilk zamanki gibi değil sanki midem biraz daha iyi.sabahlarrrrı bulantım olurdu şimdi yemeklerden sonra midem bulanıyr ama çıkarma işlemi yapmıyrum göğüsleriim agrıyr ama eskisi gibi şiddetli degil.yemek konusunda halen aynıyım deniz ürünleri yiyemem anlattım sende nasıl hafıfleme var mı
sanki erkek gibi yumurtalıkları var gbı gorunuyor ıkı bacak arasından saglıklı sıhhatlı olsunda ınsallahCinsiyet tahmini alabilirmiyim:)
Canim gozun aydin masallah bebisimizeSelamlarr gittik doktorumuza burun kemigimiz olusmus, ense kalinligini duyamadim soylerken ekrana bakiyordumkanimizi verdik geldik. Cikolata yedim ama uyuyordu galiba sadece hıçkırdı. Cinsiyet tahmini yapmadi 16. Haftada dedi :) sizlerden tahmin yapacak var mii
Aynen benimde 7.hafta itibariyle mahvoldum bulantıdan kusmalardan geçen hafta biraz hafiflemişti geçiyor diye sevinirken bu hafta hele de bugün daha da artarak döndü bulantılarBulantı canım en şiddetlisini yaşadım bu zamana kadarki. Azalacağına 12.haftada şiddetlendi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?