2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bazılarınız ikili test yaptırmicam demiş. bunu tercih etmenizin nedeni nedir? benm de sıradaki kontrolümde 2li test olduğunu söyledi dr.um. bir çoğunuzdan aynı şeyi okuyunca sormak istedim.

Hem yanılma payı çok yüksek ikii testin hem de Allah muhafaz olumsuz sonuç alsak bile aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım ben,
Dr sorunca istemediğimi söyledim, her halükarda doğuracaksan yapmayabilirz dedi, yine de ölçümlere baktı, zaten anormallik gördükleri an amniyosentez istiyorlar, ben 22de detaylı usgye giricem nasipse

Allahım şifa versin canım endişe etme stressiz geçirmeye çalış canım bebiş içerde gerilmesin inşallah olması gereken yere geçer plasenta

Cogu kiside plesanta one yerlesiyor korkacak birsey degil 20 ile 24.haftalarda yukari cikiyormus..
Benimde öndeymis doktor agir is yapma dinlen dedi progestani ikiye cikarmisti 1 hafta sonra gittigimde teke dusurdu aklima gelmedi yukarimi cikmis plesenta demek o sirada soracak cok sey vardi demekki yukari cikmiski teke dusurdu progestani ..
Anlayacagin panik yapacak birsey yok sadece olabildigince dinlen ayaklarinin altina yastik koy yatarken ..

Bencede prenses gelecek :) Guzel haberler almissin maşallah bebisine ❤

Kızlar benim bikaç sabahtır burnum biraz kanamış içerde kurumuş şekilde oluyo normal mi başka yaşayanlar da vardı sanırım bunu
Bana da oldu canım daha önce. Kılcal damarlar çok inceliyomuş ufacık zorlamada yada burun kurumasında olurmuş

İnş öyledr arada özellikle sabhlrı ve gece yatmadan bişeyler hissedym kasıklrımda hatta guluyom kendı kendıme hoopp takla attı faln inş öyledr bnde fesvese yapıyrm
Hissetmemiz için daha çoookk erken bendede oluyo ama keşke hissetsem diye hevesleniyorum. İçini ferah tutmaya çalış. Stres olmaki bebeğinide etkileme

Ay hadı ıns ben bı haftadır oldu olucak gıbıydım c.tesınden berı ıyıce kotu oldum. İnş gecer canım.
İnşallah geçer hemencik canım benim. Doktorum ıhlamura izin vermişti. İçine bal limon günde 2 bardak toparladı beni bolbolda portakal yedim

Hissetmemiz için daha çoookk erken bendede oluyo ama keşke hissetsem diye hevesleniyorum. İçini ferah tutmaya çalış. Stres olmaki bebeğinide etkileme
Ayy bnde de stres bol bol.keşke hissetsem ya gaz dimi hepsi.

İyi akşamlar kızlar. Ben sabah kahvaltıda yediklerimi ardından çıkarmaya devam ediyorum. Diğer öğünlerde sıkıntı yok şükür. Yarın boş günüm. Bankaya gideceğim. Gelince dinlenirim, yemeğimi yapar, uzanırım. dr. kontrolü salı günü ama geçmedi bu hafta nedense. Doktor ense ölçümü yaptı mı hiç bilmiyorum. Bir şey demedi bana. İkili test iyi geldi. Salı günü 14+4 olacağız. Doktor ölçüm yapabilir mi?

Ikili testi yaptirdiysan ölçmüştür. Bana da ölçüyü söylemedi bende ölçmedi sandim gecen hafta sordum ölçtüm dedi .. Üstünede her hafta ölçüm yapilmaz dedi :))) Bende ölçtügünüzü bilmiyordum söylemediniz dedim :)

Bende dün kağıtlara bakarken farkettim, 0,85 olarak yazmış. 12.haftamda gitmistim

Teşekkür ederim:) Bebişin 6 resmini verdi ama üstünde ölçü göremedim.

deniz ürünlerine bayılan kırmızı ete bayılan ben gebe oldugum ogrendgımden beridir yiyemez oldum bulantım cok az oldu sayılır benim geri kalan belirtilerde hep azdı gecıverdı ınsan korkıyor hergun doktora gıdesı geliyor

Canim gozun aydin masallah bebisimize

Bulantı canım en şiddetlisini yaşadım bu zamana kadarki. Azalacağına 12.haftada şiddetlendi benim
Aynen benimde 7.hafta itibariyle mahvoldum bulantıdan kusmalardan geçen hafta biraz hafiflemişti geçiyor diye sevinirken bu hafta hele de bugün daha da artarak döndü bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…