2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yurtdışında kanamaya müdahale etmiyorlar cnm, sadece oluruna bırakıp gözaltında tutuyorlar. Kahverengiye döndüyse korkma olmaz bişey ıns. Çok geçmiş olsun cnm
Kahverengiydi yine kirmiziya dondu ve cok agrim vardi sabaha karsi. Simdi ultrasonu olan dr ariyoruz randevu alacagiz. Hala kanamam devam ediyo progestan almama ragmen. Tr deki doktorum dusuk riski olabilir dedi dua edin kizlar cok kotuyum.

Canim benimde gecen hafta muayenede plesanta asagida dedi doktorum. Progestan vermedi ama iliski yasak dedi. Cok üstünde de durmadi. Endiselenecek birsey yoktur uzme kendini.

Vallh öyle keşke evimizde ultrason cihazı olsa

Kahverengiydi yine kirmiziya dondu ve cok agrim vardi sabaha karsi. Simdi ultrasonu olan dr ariyoruz randevu alacagiz. Hala kanamam devam ediyo progestan almama ragmen. Tr deki doktorum dusuk riski olabilir dedi dua edin kizlar cok kotuyum.
Geçmiş olsn korkma sakın ol bnimde oluo arada kanamam hemen uzanıyom ayagımıda dikiyom bir saate gecio

Ağrı var mıydı canım sende de

Canim benimde gecen hafta muayenede plesanta asagida dedi doktorum. Progestan vermedi ama iliski yasak dedi. Cok üstünde de durmadi. Endiselenecek birsey yoktur uzme kendini.
Sanci varmiydi sizde birde ben çok kusuyorum bogurmem çok oda etkiliyor mu ki ?

plasenta asagıda olunca mı agrı oluyomus bnmde gebeliğimi öğrendiğimden bu yana sol gobegım ve ustu devamlı sızı seklınde agrır ve karnımız her tarafına dagılan bı sancım var sureklı olan dr a soylediğimde gülmüştü bna anlamadım gtti yine gttıgımde sorucam ınsallah korkulacak bsey degıldr

Korkulacak birsey deil sanirim benim doktorum ustunde durmadi hic. Benim surekli ve siddetli bir agrim olmuyor ama dedigim gibi iliski yasak kanama olur dedi sadece.

Kızlar bugün geçen ay yaşadığım gibi adet kanaması gibi kanamam oldu hala devam ediyor yatıyorum öyle.. dr aradım progetanı 6 saat arayla yut yarın da telde konuşalım dedi. Artık alıştım sanırım şakır şakır kanamalara..çok şükür moralim yerinde bebiş daha dün taklalar atıyordu Allah'ın izniyle birşeyi yoktur inş dualara emanet yavrum

Canim ikinci regl donemin benim arkadasim uc ay regl doneminde hep kanama yasadi 7-8 gun hemde yinede aklinda kalmasin bir git istersen dra

Canim o bahsettiğin ağrı kasık ağrısı rahim kasılması hamilelikte normal benim suan ki ağrım daha başka plesantanin etkisi olabilir birde enfeksiyon vardı bende şu iç demişti doktorum içtiğim an midemem bulanıyor ondan da olabilir .

Merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum ama bugün yazmak nasip oldu... bende 9+3 haftalığım ama son günlerde sanki eski halime geri dönmüşüm gibi hissediyorum... belirtiler kasılmalar kayboldu. İnsanı korkutuyor bu durum randevum da 16 ocakta daha çok var dayanamayıp erken gidicem galiba...

Normal aslinda kaybolmasi ama bizler korkuyoruz tedirgin oluyoruz bende artik hic bir belirti kalmadi hamile degilmisim gibi sali gununu iple cekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…