2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim biraz farklı canım bu sefer inşallah bir sıkıntı olmaz. Yarın sabah 10 da yar doc dan özel randevu aldım. Dua edin bana
Bişey yoktur canım lütfen rahat ol bence elbette ağrı sızı olacak rahim büyüyor içimizde insan buyuyor

Kahverengiydi yine kirmiziya dondu ve cok agrim vardi sabaha karsi. Simdi ultrasonu olan dr ariyoruz randevu alacagiz. Hala kanamam devam ediyo progestan almama ragmen. Tr deki doktorum dusuk riski olabilir dedi dua edin kizlar cok kotuyum.
Korkma canım bol bol dinlen ayaklarini yukarı kaldir insallah bisey olmaz bebegini saglikli gorursun ultrasonda

Benim biraz farklı canım bu sefer inşallah bir sıkıntı olmaz. Yarın sabah 10 da yar doc dan özel randevu aldım. Dua edin bana
Icini ferah tut dualarim seninle bak gör guzel haberlerle döneceksin .. Cok cok yatis verir uzun sure kalkma yataktan der

Aynen benimde 7.hafta itibariyle mahvoldum bulantıdan kusmalardan geçen hafta biraz hafiflemişti geçiyor diye sevinirken bu hafta hele de bugün daha da artarak döndü bulantılar
Yaaa seninde mi? Berbat birşey ama ya. Kuru kuru öğürüyorum. Dün gece kusmaya çalıştım bişeyde çıkmıyo bu 12.hafta ne zor geçti

Kızlar 2li testinizi radyolojide mi yaptırdınız benim doktor randoyoloji yapıcak dedi bende oraya randevu aldım radyolojide ultrasonlar dahamı detaylı acaba gidince cinsiyeti ögrenebilirmiyim orda

Kızlar 2li testinizi radyolojide mi yaptırdınız benim doktor randoyoloji yapıcak dedi bende oraya randevu aldım radyolojide ultrasonlar dahamı detaylı acaba gidince cinsiyeti ögrenebilirmiyim orda
Canim ben normal kadim doguma gittim beni ikili test icin bi bölüme gonderdi gun aldim. Ayrintilu ultrasona gunleri yokmus onu baska yerde yaptircam

Kahverengiydi yine kirmiziya dondu ve cok agrim vardi sabaha karsi. Simdi ultrasonu olan dr ariyoruz randevu alacagiz. Hala kanamam devam ediyo progestan almama ragmen. Tr deki doktorum dusuk riski olabilir dedi dua edin kizlar cok kotuyum.
Allah yardimcin olsun cnm, dert etme kendine. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

Ikili test yaptiranlar ayrintili ultrasona girdiniz mi görüntüler nasildi 4 boyutlu mu oluyo yani

Güzel annişler biz çok heyecanlıyız. Sabah ikili teste giricez. Hem bebiş nasıl iyi mi diye korkular sardı hemde sonuç nasıl olacak diye telaşlar. Dualarınızda bizede yer verin olur mu? Huzurlu uykular herkese
Güzel sonuçları alıp gelmek nasip olsun hepsi normal merak etme yarın bebeğini sağlıkla görünce hepsi geçer bende senin gibiydim Dr öncesi gece ağrıdan uyuyamafjm sabah ta Dr da ruhumu teslim edecektim nerdeyse Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin iyi geceler

Arkadaşlar genital bölge kaşıntısi yaşayan varmi ne iyi geldi gebelikte ne kullanabilirim

Canim o kan hapi tek basina baya dokunuyordu bana dr gece yatarken almami onermisti midemi cok agritiyordu o donem
Bende mide agrisi yapmiyor ama tuaf bir ilac yaa yinede garip etkileri var :) kan degerlerim normal oldugu halde verdi doktor devletteki doktorlar degere gore veriyormus

ben yaşadım hemen doktorumu aradım canim maycospor diye krem kullan dedi 1 günde gecti ama icindeyse fitil veriyorlar
Banada donaxyl diye bi fitil verdi ama pek guvenemedim sadece kaşıntı var pek atmak istemiyom ama içerde olduğu nasıl anlasilirki

Ben ikili testi yaptırdım ama 4 boyutlu icin erken degilmi canim ikili test 11 ile 14. Hafta arasi oluyormus
Canim doktor dedi ki kan testi ve ayrintili ultrason dedi. ayrintili 4 boyutlu mu oluyo bilmiyorum oyleyse niye istedi ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…