2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bazi hastanelerde radyolojide yapilabiliyor ikili test. O zaman muhtemelen bebegi 3 boyutlu yada 4 boyutlu olarak gorebiliyosunuz. Mesela benim kendi doktorum dün hemen muayene esnasinda bakti zaten bebis uyuyordu kan verdik geldik

Evet ayrıntılı utrason 4 boyutlumu oluyor acaba
Ayrintili ultrason evet 4 boyutlu ve 20.haftadan 24.hafta icerisinde yapiliyor .. Ikili test yaparken ense ölcümü yapilip burun kemigine bakiliyor.. Belki onada ayrintili demis olabilir doktorunuz ..
Birde benim 2li test yapildigi gün ayrintili icin de randevu almam istendi ben 27subata aldim ayrintiliyi .. 22.haftaya denk geliyor öyle verdiler yani ..

Ikili test yaptiranlar ayrintili ultrasona girdiniz mi görüntüler nasildi 4 boyutlu mu oluyo yani
Radyoloji de yaptiranlar var onlarin bazilari dedigin gibi renkli 4 boyutlu oluyor . Benimkini kendi doktorun kendi odasinda yapti siyah beyaz bizimki :)

Güzel annişler biz çok heyecanlıyız. Sabah ikili teste giricez. Hem bebiş nasıl iyi mi diye korkular sardı hemde sonuç nasıl olacak diye telaşlar. Dualarınızda bizede yer verin olur mu? Huzurlu uykular herkese
Güzel haberlerle gel ❤ Bebis iyidir keyfide yerindedir acaba hangi pozisyona gecmistir senin yaramaz :) Kesin bugunde ters dönmüstür .. Hayirli haberler alman dilegiyle canim ..

Benimde cok agriyor ya basindan beri ilk belirtim diye bilirim .. Birazda ayakta durayim yatinca citir citir sanki kopuyo belim ..
Bende de inanılmaz oluyor arabaya binince ve de biraz ayakta kalınca belimı hissetmiyorum birde benim bazen özellikle sağ tarafı çok ağrıyor

Gunaydin anneler insallah guzel bir gun olur..benimde bel kramplarim var moda oldu aniden kasiliyorum..oturarak calisiyorum sanirim ondan oluyor..
Benim drunda makinasi doppler renklide bakiyor her gittigimde bu defa verdigi minik bir bebek fotosu :)

arkadaşlar bazılarınız ikili test yaptırmicam demiş. bunu tercih etmenizin nedeni nedir? benm de sıradaki kontrolümde 2li test olduğunu söyledi dr.um. bir çoğunuzdan aynı şeyi okuyunca sormak istedim.
canım ikili test bebekte down sendromu varmı bunu ölçmek için yapılıyor. kesin sonuç değil ama. 4 aydan önce ypılması gerekiyormuş allah korusun bir şey varsa 4 aya kadar bebeğini aldırabilirsin anlamına geliyor. ben yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı şayet çıksaydı da benim için değişen bir şey olmayacaktı bebeğimi dünyaya getirecektim. bide şöyle bir durum var tabi bu test türk gen yapısına uygun değilmiş 30-35 yaşından sonra genelde bizde sıkıntılı çıkıyormuş.. engelli denip dünyaya sağlıklı gelen bir sürü bebek var. yaptır gitsin ne olacak ki sanki

bol bol dinlen. mutlu haberler bekliyoruz

Bende mide agrisi yapmiyor ama tuaf bir ilac yaa yinede garip etkileri var :) kan degerlerim normal oldugu halde verdi doktor devletteki doktorlar degere gore veriyormus
Onlem amacli vermistir belki canim rahatsizligini soylersen degistirebilir..benimde vitamind asiri dusuk degil ama yinede verdi..onla beraber omegatada basladim nasil bir girtlak yanmasi yapiyor anlatamam..vucut alisana kadar boyle olcak sanirim

Banada donaxyl diye bi fitil verdi ama pek guvenemedim sadece kaşıntı var pek atmak istemiyom ama içerde olduğu nasıl anlasilirki
Aaa kuzum hala gecmedimi dr gidecektin..progestan yerine crinone verseydiyaa hassas ciltlerde o kullaniliyormus..progestan yapiyor kasinti dikkat et tahris edersin tatlim

Kızlar benim çıldırmama az kaldı 60 saati aşkın süredir elektrik yok hayatımız durdu sanki doğmuş ve doğmamış çocuklarımın psikolojisi bozuldu gözümü açtığımda yine elektrik yok deyip hiç uyanmamak istiyorum dolap erimek üzere bir sürü et sebze var buzlukta sürekli kar yağışı devam ediyor bu gidişle bize daha 1 hafta elektrik verilmez tüm direkler devrilmiş

Hangi ildesinki canım çok kötü olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…