- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
Demekki bizim hastanede 2li test oyüzden okadar pahalıymış radyoloji yaptıgı icinArkadaslar bazi hastanelerde radyolojide yapilabiliyor ikili test. O zaman muhtemelen bebegi 3 boyutlu yada 4 boyutlu olarak gorebiliyosunuz. Mesela benim kendi doktorum dün hemen muayene esnasinda bakti zaten bebis uyuyordu kan verdik geldik
Ay ne güzel ya süperevet canım ben her gittiğimde görüyorum o sekilde yüzü eli kolu cok guzel görünüyor o fotolarına bakip duruyorum :)
Kızmı?Eki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Maşallah, ben tahminimi kızdan yana kullanıyorum :)Eki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Hadi gözün aydin bol bol su icEki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Gerci bebis önünü dönmüş bize profil diye bakmıştım :)Eki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Maşallah maşallahEki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Kızmı?
Maşallah, ben tahminimi kızdan yana kullanıyorum :)
kızlar doğru tahmin kız dedi doktor vajinal baktığı için baya da kesin konuştu :) beni gören herkes kızın olacak derdi eşim de ilk günden beri kız diyordu :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebisleri .Hadi gözün aydin bol bol su icBende kiz gibi gordum ama
Prenses geliyor desene .. Ama bu sene hep erkek kizi tutturana helal olsun :)) Oglu olanlari hep oglu oluyor birde :) Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim .. Seneye evin hep pembelerle dolacak minik minikkızlar doğru tahmin kız dedi doktor vajinal baktığı için baya da kesin konuştu :) beni gören herkes kızın olacak derdi eşim de ilk günden beri kız diyordu :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebisleri .
Yaaa bende gece hiç uyumadım. Doktora gittiğimizde kalbim öyle hızlı atıyoduki. Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin içinGüzel sonuçları alıp gelmek nasip olsun hepsi normal merak etme yarın bebeğini sağlıkla görünce hepsi geçer bende senin gibiydim Dr öncesi gece ağrıdan uyuyamafjm sabah ta Dr da ruhumu teslim edecektim nerdeyse Rabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin iyi geceler
Canım benim çok teşekkürlerGüzel haberlerle gel ❤ Bebis iyidir keyfide yerindedir acaba hangi pozisyona gecmistir senin yaramaz :) Kesin bugunde ters dönmüstür .. Hayirli haberler alman dilegiyle canim ..
Arkadaşlarım bundan sonra bir beden büymerhaba anneler, özellikle tecrübeli annelerden yardım istiyorum. benim göğüsler aldı başını gidiyor, yeni sütyen almam gerekiyor artık çok fazla taşıyor çünkü. ama merak ettiğim acaba hamileliğim boyunca göğüslerim büyümeye devam edecek mi? yani sütyen almak için biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. zaten göğüslerimin maşallahı olduğu için özel sütyen alıyorum, onlar da çok pahalı. o yüzden biraz daha mı idare etsem ki acaba...
Bir beden büyür diyorlar canım.merhaba anneler, özellikle tecrübeli annelerden yardım istiyorum. benim göğüsler aldı başını gidiyor, yeni sütyen almam gerekiyor artık çok fazla taşıyor çünkü. ama merak ettiğim acaba hamileliğim boyunca göğüslerim büyümeye devam edecek mi? yani sütyen almak için biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. zaten göğüslerimin maşallahı olduğu için özel sütyen alıyorum, onlar da çok pahalı. o yüzden biraz daha mı idare etsem ki acaba...
Ayy bi prenses daha geliyor :)) Topik pembelere boyanacak saglikla gelsin minişin .. Yaramaz kizin akillanmis demekki annesi bugun usluymus baksanaBütün teyzelerime selamlarrrrikili teste gittik hem annemle görüştük hemde güzel sonuçlar aldık doktor teyzem bide benim için ağırlıklı olarak kız diyebiliriz dedi annemle babama bide çok mutluyuz hepinizi öpüyoruzz
Ben şimdiden 95e geçtim umarim dahada büyümezmerhaba anneler, özellikle tecrübeli annelerden yardım istiyorum. benim göğüsler aldı başını gidiyor, yeni sütyen almam gerekiyor artık çok fazla taşıyor çünkü. ama merak ettiğim acaba hamileliğim boyunca göğüslerim büyümeye devam edecek mi? yani sütyen almak için biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. zaten göğüslerimin maşallahı olduğu için özel sütyen alıyorum, onlar da çok pahalı. o yüzden biraz daha mı idare etsem ki acaba...
Olabilir kuzenim nisa hastanesinde 235 tlye yaptirdim dedi renklide de bakilmis %80 kız diye de soylemis. Bizim normal baktilar kan verdik geldik :) 115+40 muayene odedikDemekki bizim hastanede 2li test oyüzden okadar pahalıymış radyoloji yaptıgı icin
Benimki gibi bir uykucuCanım benim çok teşekkürlerbu sefer uyuyodu yaramaz hatta zor uyandırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?