Kanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dediKızlar bugün geçen ay yaşadığım gibi adet kanaması gibi kanamam oldu hala devam ediyor yatıyorum öyle.. dr aradım progetanı 6 saat arayla yut yarın da telde konuşalım dedi. Artık alıştım sanırım şakır şakır kanamalara..çok şükür moralim yerinde bebiş daha dün taklalar atıyordu Allah'ın izniyle birşeyi yoktur inş dualara emanet yavrum
ayyyy tebrik ederim. gözün aydınnnkızlar doğru tahmin kız dedi doktor vajinal baktığı için baya da kesin konuştu :) beni gören herkes kızın olacak derdi eşim de ilk günden beri kız diyordu :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebisleri .
Kıza benzettim:)Eki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Cok sevindim canım gözün aydın insallah bende pazartesi ögrenirimBütün teyzelerime selamlarrrrikili teste gittik hem annemle görüştük hemde güzel sonuçlar aldık doktor teyzem bide benim için ağırlıklı olarak kız diyebiliriz dedi annemle babama bide çok mutluyuz hepinizi öpüyoruzz
galiba sanırsam premses olcakAyy bi prenses daha geliyor :)) Topik pembelere boyanacak saglikla gelsin minişin .. Yaramaz kizin akillanmis demekki annesi bugun usluymus baksana
Bizim sıpa rahatsız oldu bi tersine döndü sonra geri yattı. Ay hıçkırdımı kurban olunuryaaaBenimki gibi bir uykucubizimki iki hıçkırdı sadece uyandırmadı doktorumuz :)
Ozaman bizimde renklidir canım ay cok heyecanlı once 2li testlerimiz temiz ciksin sonrada cinsiyetini ogreniriz insallah gidinceOlabilir kuzenim nisa hastanesinde 235 tlye yaptirdim dedi renklide de bakilmis %80 kız diye de soylemis. Bizim normal baktilar kan verdik geldik :) 115+40 muayene odedik
benim evi saldım çayıra :)Kanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedikalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı
Bebek beşiğine yer açılsın diye gardropun yerini değiştirelim dedim eşyaları boşalttım etrafı da temizleriz diye ortalık karıştı herşey eşime kaldı evimi görmeyin sanki taşınıyoruz içim içimi yiyor nasıl toparlanacak bu ev. Valla kimseyi davet edemiyorum 2 aydır eşime emanet gidiyor temizlik..dağınıklıktan psikolojim bozuldu siz napıyorsunuz temizlik işini evimi hiç böyle görmemiştim
benim evi saldım çayıra :)
Çok saol tatlım benim. İnşallah öğrenirsin. Güzel haberlerini bekliyoruzCok sevindim canım gözün aydın insallah bende pazartesi ögrenirim
Ayy masallah darisi bana insAllah, aynı ultrason kağıdına günde kaç kere evirip çevirip bakıyorumkızlar doğru tahmin kız dedi doktor vajinal baktığı için baya da kesin konuştu :) beni gören herkes kızın olacak derdi eşim de ilk günden beri kız diyordu :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebisleri .
Cok sevindim bebisin iyiya bosver sen sakin o islere girisme valla benimde esim hafta sonlari dip kose temizliyor ben topluyup toz aliyorum yemek yapiyorum oglumun odevlerini yaptiryorum daha ne yapiyim daha elime superge almadim camasir suyu almadim onlar esime ait bide camasirlarida o asiyorKanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedikalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı
Bebek beşiğine yer açılsın diye gardropun yerini değiştirelim dedim eşyaları boşalttım etrafı da temizleriz diye ortalık karıştı herşey eşime kaldı evimi görmeyin sanki taşınıyoruz içim içimi yiyor nasıl toparlanacak bu ev. Valla kimseyi davet edemiyorum 2 aydır eşime emanet gidiyor temizlik..dağınıklıktan psikolojim bozuldu siz napıyorsunuz temizlik işini evimi hiç böyle görmemiştim
Maşallah size de kizlar çoğalıyor valla, insallah şubata bir kiz haberi de ben verebilirim. Artık pembeleşinceye görmek istiyorum bendeBütün teyzelerime selamlarrrrikili teste gittik hem annemle görüştük hemde güzel sonuçlar aldık doktor teyzem bide benim için ağırlıklı olarak kız diyebiliriz dedi annemle babama bide çok mutluyuz hepinizi öpüyoruzz
Maşallah inşallah 9 cu ayında da fotosunu yollarsinYaaa bende gece hiç uyumadım. Doktora gittiğimizde kalbim öyle hızlı atıyoduki. Çok teşekkür ederiz güzel dileklerin için
Benim evimde aynı deli oluyorum ama yapacak birsey yok ben birde o haline yatili misafir ağırladım ama maalesef mutfagimi sildim ciflemek zorunda kaldım çok yağ olmus görüşmeyeli eşyalarım ankastre ve maşallah parmak izi almış başını gitmiş mutfak dolaplarım lake onları demiyorum bile eşim misafiri geleceği gün güya mutfak dolabı ni silmiş silmese daha hayırlı idi ama yapacak birsey yok napalım bi süre böyle :)Kanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedikalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı
Ayni fitili devlette banada verdiler tam da senn haftalarindaydi..10 haftadan sonraydi ama hemen ozeldekin doktorumu aradim kullaniyim mi bole ilac verdiler diye..kullanma haftan kucuk demisti..korkutmak gibi olmayim seni ama bebise etkisi olur mu diye bi sor derim doktorunaBanada donaxyl diye bi fitil verdi ama pek guvenemedim sadece kaşıntı var pek atmak istemiyom ama içerde olduğu nasıl anlasilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?