2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedi kalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı

Bebek beşiğine yer açılsın diye gardropun yerini değiştirelim dedim eşyaları boşalttım etrafı da temizleriz diye ortalık karıştı herşey eşime kaldı evimi görmeyin sanki taşınıyoruz içim içimi yiyor nasıl toparlanacak bu ev. Valla kimseyi davet edemiyorum 2 aydır eşime emanet gidiyor temizlik..dağınıklıktan psikolojim bozuldu siz napıyorsunuz temizlik işini evimi hiç böyle görmemiştim

ayyyy tebrik ederim. gözün aydınnn

Cok sevindim canım gözün aydın insallah bende pazartesi ögrenirim

Olabilir kuzenim nisa hastanesinde 235 tlye yaptirdim dedi renklide de bakilmis %80 kız diye de soylemis. Bizim normal baktilar kan verdik geldik :) 115+40 muayene odedik
Ozaman bizimde renklidir canım ay cok heyecanlı once 2li testlerimiz temiz ciksin sonrada cinsiyetini ogreniriz insallah gidince

benim evi saldım çayıra :)

[QUOTEseher0607, post: 49491231, member: 652693"]Hangi ildesinki canım çok kötü olmus[/QUOTE]
Adana Aladağ canım

Ayy masallah darisi bana insAllah, aynı ultrason kağıdına günde kaç kere evirip çevirip bakıyorum

Cok sevindim bebisin iyiya bosver sen sakin o islere girisme valla benimde esim hafta sonlari dip kose temizliyor ben topluyup toz aliyorum yemek yapiyorum oglumun odevlerini yaptiryorum daha ne yapiyim daha elime superge almadim camasir suyu almadim onlar esime ait bide camasirlarida o asiyor

Maşallah size de kizlar çoğalıyor valla, insallah şubata bir kiz haberi de ben verebilirim. Artık pembeleşinceye görmek istiyorum bende

Benim evimde aynı deli oluyorum ama yapacak birsey yok ben birde o haline yatili misafir ağırladım ama maalesef mutfagimi sildim ciflemek zorunda kaldım çok yağ olmus görüşmeyeli eşyalarım ankastre ve maşallah parmak izi almış başını gitmiş mutfak dolaplarım lake onları demiyorum bile eşim misafiri geleceği gün güya mutfak dolabı ni silmiş silmese daha hayırlı idi ama yapacak birsey yok napalım bi süre böyle :)

Ayyy neguzel herkes ogrenıyor cınsıyetını bırer bırer bende heyecanlandım yarın randevum var sonunda hem korku sardı bebegım ıyımı dıye hemde hemen olsun ıstıyorum..bugun asırı mıde bulantım var hem mıdem bulanıyor hem de sureklı canım bırseyler ıstıyor cok deısık oldum ben ya bır de goguslerın buyumesınden bahsetmıssınız arkdaslar brnım acıyo ama goguslerım hıc sısmedı buyumedı hala kucuk

Banada donaxyl diye bi fitil verdi ama pek guvenemedim sadece kaşıntı var pek atmak istemiyom ama içerde olduğu nasıl anlasilirki
Ayni fitili devlette banada verdiler tam da senn haftalarindaydi..10 haftadan sonraydi ama hemen ozeldekin doktorumu aradim kullaniyim mi bole ilac verdiler diye..kullanma haftan kucuk demisti..korkutmak gibi olmayim seni ama bebise etkisi olur mu diye bi sor derim doktoruna

kızlar benim karnım geriliyor sanki sizde durum nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…