- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
n aydkızlar doğru tahmin kız dedi doktor vajinal baktığı için baya da kesin konuştu :) beni gören herkes kızın olacak derdi eşim de ilk günden beri kız diyordu :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile kucağımiza alırız bebisleri .
GOzun aydin canim saglikla kucagina..:)Bütün teyzelerime selamlarrrrikili teste gittik hem annemle görüştük hemde güzel sonuçlar aldık doktor teyzem bide benim için ağırlıklı olarak kız diyebiliriz dedi annemle babama bide çok mutluyuz hepinizi öpüyoruzz
Gözünaydın canım, herşey yolundaymış çok şükür., sevindim.Eki Görüntüle 1931864 kızlar geldik şükür doktordan sancim gozukuormus çok susuz kalmışım ve kusarken çok kasılma oldu galiba . Cinsiyetimizi de öğrendik şükür vajinal usg den gösterdi doktor . Tahmin alalım önce :)
Allah yardimcimiz olsun kuzumBenimde cok agriyor ya basindan beri ilk belirtim diye bilirim .. Birazda ayakta durayim yatinca citir citir sanki kopuyo belim ..
Sevindim canim iyi olmana..temizlik isinide takma bebegin hersryden onemli benimde oyle inan bide usengeclik basladi bisey yapmak gelmiyr icimden iyice tembellestim..bir kac aya daha iyi olur her isimizi yapariz insaAllahKanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedikalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı
Bebek beşiğine yer açılsın diye gardropun yerini değiştirelim dedim eşyaları boşalttım etrafı da temizleriz diye ortalık karıştı herşey eşime kaldı evimi görmeyin sanki taşınıyoruz içim içimi yiyor nasıl toparlanacak bu ev. Valla kimseyi davet edemiyorum 2 aydır eşime emanet gidiyor temizlik..dağınıklıktan psikolojim bozuldu siz napıyorsunuz temizlik işini evimi hiç böyle görmemiştim
Gözünaydın canım, darısı bizim başımıza, inşallah biz de güzel sonuçlar alırız.Bütün teyzelerime selamlarrrrikili teste gittik hem annemle görüştük hemde güzel sonuçlar aldık doktor teyzem bide benim için ağırlıklı olarak kız diyebiliriz dedi annemle babama bide çok mutluyuz hepinizi öpüyoruzz
Arkadaşlarım bundan sonra bir beden büy
Bir beden büyür diyorlar canım.
Himm ayrıntılı ultrason dediyse ense kalinligi burun boyuna falan bakti bende belki onlara bakacaktir olculerine zaten ona bakip ikili test icin yaptir veya sen bilirsin diyorlar bana gerek yok suanda ama yaptirmak isterseniz bilginiz olsun dedi fiyatida 20 tl ydi yaptirdim bendeCanim doktor dedi ki kan testi ve ayrintili ultrason dedi. ayrintili 4 boyutlu mu oluyo bilmiyorum oyleyse niye istedi ki acaba
Dün esim raporluydu bugun dinlen cumartesi temizlik var dedim ya ne temizkigi falan dedi bende ver 100 tl temizleteyim dedim tamam tamam dediKanama durmayınca dr umuz çağırdı bebiş aslanlar gibi yatıyor dedikalbini de dinledik çok şükür aktif kanama alanın da ufacık dedi ama resmen adet oluyorum prolütan vuruldum progestan başladık bakalım hayırlısı
Bebek beşiğine yer açılsın diye gardropun yerini değiştirelim dedim eşyaları boşalttım etrafı da temizleriz diye ortalık karıştı herşey eşime kaldı evimi görmeyin sanki taşınıyoruz içim içimi yiyor nasıl toparlanacak bu ev. Valla kimseyi davet edemiyorum 2 aydır eşime emanet gidiyor temizlik..dağınıklıktan psikolojim bozuldu siz napıyorsunuz temizlik işini evimi hiç böyle görmemiştim
Senin ki kesinlesti artik :) Onaylandi paşa geliyor .. Hep guzel haberlerle donmek nasip olsun canim..Guzel annisler bizde bgun doktordaydik tsh icin gittim buraya kadar gelmisken bebisimide gorum dedim...kahvalti yapmadan gittim kuzum fazla hareket etmedi bu sefer..bi kac kez elini yuzune goturup getrdi ..:)cok bastrdi karnima doktorum ama hala agriyor..erkek oldguda kesinlesti insaAllah..:) bide plesentan rahime yakin duruyor ama cok sorun olaxagini sanmiyorum buyudukce yukari cikar dedi..insaAllah bi aksilik cikmaz ..bi suru ilacla geri dondum hap icmekten yoruldum artik..( bizde bgun boyle :)
Bence kızKızlar bebegim 13+1 olmus cinsiyet icin erken henüz dedi ama tahmini olan var mı :)
Saolasın inşAllah şu zor günler geçer tez vakitteSevindim canim iyi olmana..temizlik isinide takma bebegin hersryden onemli benimde oyle inan bide usengeclik basladi bisey yapmak gelmiyr icimden iyice tembellestim..bir kac aya daha iyi olur her isimizi yapariz insaAllah
Benim mutfakla sorunum yok çok şükür ama üşeniyorum bazen :) yemeğimi yapıyorum, olduğu kadar topluyorum. neyseki bulaşık makinesi var. Benim eşim deterjan kullanmama çok bozuluyor. Geçen mutfağı biraz cifledim naptın sen bebeğe zarar diye küstü:) Arada süpürüyor. Süpürme silme hiö yapmıyorum. Kadın çağırıyorum evlendiğimizden beri. Ondan kadın çağırmak gözüne batmıyor. Evlendiğimiz hafta sonu hadi bakalım temizlik yapacağız dedim. Te mizlik bitiminde çok yorulduk. O zaman kadın çağırsan da hafta sonumuz bize kalsa dedi ve yırttım :)))Evi bende salmış durumdayım herşeyi eşim yapıyor sağolsun ama bugün evdeydim kar tatili olunca akşamları o tozlar gözüme pek gelmiyordu ama baya pismiş evim hafta sonu eşimi bekliyorum bu aralar böyle idare edicez artık bebişler için bugün sadece mutfağımı biraz toparlıyım dedim ama fena heryer nereye elimi atsam kalıyor eee ben yaklaşık 1 aydır hiç mutfağa giremiyorum bugün yemek yapmaya niyetlendim bakalım neler olacak
Ben hiç anlamıyorum ama bende kız gibi hissettimKızlar bebegim 13+1 olmus cinsiyet icin erken henüz dedi ama tahmini olan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?