Canım tsh ne oldu pekiGuzel annisler bizde bgun doktordaydik tsh icin gittim buraya kadar gelmisken bebisimide gorum dedim...kahvalti yapmadan gittim kuzum fazla hareket etmedi bu sefer..bi kac kez elini yuzune goturup getrdi ..:)cok bastrdi karnima doktorum ama hala agriyor..erkek oldguda kesinlesti insaAllah..:) bide plesentan rahime yakin duruyor ama cok sorun olaxagini sanmiyorum buyudukce yukari cikar dedi..insaAllah bi aksilik cikmaz ..bi suru ilacla geri dondum hap icmekten yoruldum artik..( bizde bgun boyle :)
Kızlar benim çıldırmama az kaldı 60 saati aşkın süredir elektrik yok hayatımız durdu sanki doğmuş ve doğmamış çocuklarımın psikolojisi bozuldu gözümü açtığımda yine elektrik yok deyip hiç uyanmamak istiyorum dolap erimek üzere bir sürü et sebze var buzlukta sürekli kar yağışı devam ediyor bu gidişle bize daha 1 hafta elektrik verilmez tüm direkler devrilmiş
Bence erkek canımKızlar bebegim 13+1 olmus cinsiyet icin erken henüz dedi ama tahmini olan var mı :)
Masallah canım resmi varmî benimde oglum var insallah bu kızdır doktor hep ortaya bakıyor karnımın resimde nuba gore kıza benzetti arkadaslar sende bi atsana seninkinide karsilastiriyim ne guzel erkenden ogrendi herkes merak ediyorum bende insallah ogrenirimKızlar bi oğlum var 2,5 yaşında şimdi kızım olacakmış bugün ogrendim.
Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz. İkisinin farkı oğlum sağ tarafta idi, şimdi solda kizim☺. Yani Dr ultrason ile bakarken karnim in soluna baktı, oncekinde sağa idi. Hamileliğin başlarından bahsediyorum bu arada.
Bu arada 11+5im
Ufak bu yönelim yok mu bi tarafa.Masallah canım resmi varmî benimde oglum var insallah bu kızdır doktor hep ortaya bakıyor karnımın resimde nuba gore kıza benzetti arkadaslar sende bi atsana seninkinide karsilastiriyim ne guzel erkenden ogrendi herkes merak ediyorum bende insallah ogrenirim
Belirtler herkese gore degisiyor canim benimde oglumda hic bulantim olmadi bu ogrendigimden beri bulantılı geciyor kızmı acaba diyorum ama farklı belirtiler yasayıp aynı cinsiyette olanlarda varİlk gebeligimde uyandığımda bulantim olurdu bu sefer öyle değil, oğlumda acı yedim çok, bunda acıyı arzulamadim.
Yok bebek kesenin sagındaydı ilk zamanki resimlerde ama hep sol kasigim agriyor bastan beriUfak bu yönelim yok mu bi tarafa.
Farklı belirti yaşadım ben ikisinde.farklı belirti yaşadım ben ikisinde. Farklı oldu. Kisiden kişiye degisebilir tabi .Belirtler herkese gore degisiyor canim benimde oglumda hic bulantim olmadi bu ogrendigimden beri bulantılı geciyor kızmı acaba diyorum ama farklı belirtiler yasayıp aynı cinsiyette olanlarda var
Benimde çok bariz sol kasigim agridi başından beri.Yok bebek kesenin sagındaydı ilk zamanki resimlerde ama hep sol kasigim agriyor bastan beri
Çok teşekkür ederiz :) inşallah güzel haberler alırsın sende gönlüne göreMaşallah size de kizlar çoğalıyor valla, insallah şubata bir kiz haberi de ben verebilirim. Artık pembeleşinceye görmek istiyorum bende
İnşallah canım benim. Çok teşekkür ederizMaşallah inşallah 9 cu ayında da fotosunu yollarsin
Çok teşekkür ederiz tatlımGOzun aydin canim saglikla kucagina..:)
Benimkide soldaydı ama kız dediler :) aslında erkek diyolardıKızlar Kafa solda olunca ne oluyordu soldaymış benimkinin kafası
Hiç sorma ya ver parasını dedikten sonra paşa paşa yapıyorlar :))))) çok şükür aynen arkadaşınızınki gibiyim sanırım. Ben yemek de yapmıyorum ya eşim yapıyor ya dışardan ev yemeğiDün esim raporluydu bugun dinlen cumartesi temizlik var dedim ya ne temizkigi falan dedi bende ver 100 tl temizleteyim dedim tamam tamam dedibizimde bir ay oldu komple ev kalkmayali eskiden olsa her hafta her yeri silip supuruyodum. Gecen ustten supurdum hemen belim agridi. Bugunse yemek nasil yapcam diye dusunuyorum midem fena. İyi olmaniza cok sevindim. Sende o arkadasim gibi uzerine gorme yasayacaksin anlasilan genelde 4. Ay olmuyormus insallah olmaz canim
Hiç sorma ya ver parasını dedikten sonra paşa paşa yapıyorlar :))))) çok şükür aynen arkadaşınızınki gibiyim sanırım. Ben yemek de yapmıyorum ya eşim yapıyor ya dışardan ev yemeğiama gerçekten insan evinin yemeğini temizliğini bile özlüyor kendim yapmayınca heryer pis bana kalsa ama hakkını yememek lazım eşim de dip köşe alıyor
İnŞAllah bu son kanamalı macera olur
İyi kabul etmişsiniz walla gelmek isteyen olursa da diyorum Yani durumumu görüyorsunuz, zaten düşünemeyecektim teklif ediyor açıklayınca sonra görüşürüz diyoruz bitiyor amannnn misafir uzak dursunBenim evimde aynı deli oluyorum ama yapacak birsey yok ben birde o haline yatili misafir ağırladım ama maalesef mutfagimi sildim ciflemek zorunda kaldım çok yağ olmus görüşmeyeli eşyalarım ankastre ve maşallah parmak izi almış başını gitmiş mutfak dolaplarım lake onları demiyorum bile eşim misafiri geleceği gün güya mutfak dolabı ni silmiş silmese daha hayırlı idi ama yapacak birsey yok napalım bi süre böyle :)
Ah ah sabır sabır de bol bol.. sinir asabiyet duyunca hemen diyorum Bebek de böyle olursa aman hemen yumuşa diyorum kendi kendime sen de kendinle böyle konuş rahatlarsınİnşallah son olur canim. Benim eşim hiç titiz değildir beni daha çok sinir ediyor. Yerden coraplarini alip kirli sepetine bile koymaz malesef.. zorla yaptiriyorum ve ister istemez sinir harbi yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?