2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım tsh ne oldu peki

Bende 15 gündür su yok, tuvalet yok afedersiniz, giderler bile donmuş, ben ne yapayım?
Tuvalete camiye gidiyoruz, eve bidonlarla hergun su taşıyoruz, buz gibi mutfakta buz gibi suyla bulasik yıkıyoruz, görende mağarada yaşıyorum sancak, oturduğum ev daha beş yaşında ama evi yapan mutayit berbat dösemis borulari, resmen mağduruz psikolojikmen bitik durumdayim,
Elimizde bi elektrik kaldı o da giderse kendimi sokağa atacağım

Kızlar bi oğlum var 2,5 yaşında şimdi kızım olacakmış bugün ogrendim.
Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz. İkisinin farkı oğlum sağ tarafta idi, şimdi solda kizim☺. Yani Dr ultrason ile bakarken karnim in soluna baktı, oncekinde sağa idi. Hamileliğin başlarından bahsediyorum bu arada.
Bu arada 11+5im

İlk gebeligimde uyandığımda bulantim olurdu bu sefer öyle değil, oğlumda acı yedim çok, bunda acıyı arzulamadim.

Masallah canım resmi varmî benimde oglum var insallah bu kızdır doktor hep ortaya bakıyor karnımın resimde nuba gore kıza benzetti arkadaslar sende bi atsana seninkinide karsilastiriyim ne guzel erkenden ogrendi herkes merak ediyorum bende insallah ogrenirim

Ufak bu yönelim yok mu bi tarafa.

İlk gebeligimde uyandığımda bulantim olurdu bu sefer öyle değil, oğlumda acı yedim çok, bunda acıyı arzulamadim.
Belirtler herkese gore degisiyor canim benimde oglumda hic bulantim olmadi bu ogrendigimden beri bulantılı geciyor kızmı acaba diyorum ama farklı belirtiler yasayıp aynı cinsiyette olanlarda var

Belirtler herkese gore degisiyor canim benimde oglumda hic bulantim olmadi bu ogrendigimden beri bulantılı geciyor kızmı acaba diyorum ama farklı belirtiler yasayıp aynı cinsiyette olanlarda var
Farklı belirti yaşadım ben ikisinde.farklı belirti yaşadım ben ikisinde. Farklı oldu. Kisiden kişiye degisebilir tabi .

Hiç sorma ya ver parasını dedikten sonra paşa paşa yapıyorlar :))))) çok şükür aynen arkadaşınızınki gibiyim sanırım. Ben yemek de yapmıyorum ya eşim yapıyor ya dışardan ev yemeği ama gerçekten insan evinin yemeğini temizliğini bile özlüyor kendim yapmayınca heryer pis bana kalsa ama hakkını yememek lazım eşim de dip köşe alıyor
İnŞAllah bu son kanamalı macera olur

İnşallah son olur canim. Benim eşim hiç titiz değildir beni daha çok sinir ediyor. Yerden coraplarini alip kirli sepetine bile koymaz malesef.. zorla yaptiriyorum ve ister istemez sinir harbi yasiyorum

İyi kabul etmişsiniz walla gelmek isteyen olursa da diyorum Yani durumumu görüyorsunuz, zaten düşünemeyecektim teklif ediyor açıklayınca sonra görüşürüz diyoruz bitiyor amannnn misafir uzak dursun

İnşallah son olur canim. Benim eşim hiç titiz değildir beni daha çok sinir ediyor. Yerden coraplarini alip kirli sepetine bile koymaz malesef.. zorla yaptiriyorum ve ister istemez sinir harbi yasiyorum
Ah ah sabır sabır de bol bol.. sinir asabiyet duyunca hemen diyorum Bebek de böyle olursa aman hemen yumuşa diyorum kendi kendime sen de kendinle böyle konuş rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…