2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel yemek yapabiliyorsun sen ben yapamıyorum bugün deneyim dedim ama zorlandım baya ben temizlik ürünlerini hep organik alıyorum mutfakta kullandığım çamaşır suyu bile organik bir markanın eldivende kullandım bugün ama baya yordu mutfak benimde İstanbul'da ayda bir gelen kadınım vardı çok temiz yapıyordu yemek bile yapıyordu bana ama Ankara'ya Yen'i taşınınca çağırdım birkaç tane pek içime sinmedi içime sinen birisini bulsam ne iyi olacak benimde

Yardımsever eş çok başka gerçekten..Allah razı olsun hepsinden.. annelerimiz en ufak yardım almadan nasıl büyütmüş bizi şaşırıyorum gerçekten Doğumdan sonra çok güçlü olmamız lazım ama Allah yardımcımız olsun sağlık sıhhat versin hem bebişe hem evimize bakabilelim

Kızlar bu arada araştırmalarım sonucunda hastaneme ve en önemlisi doktoruma karar verdim. Evime de yakın. Randevumu aldım ama 300 lira.. kv kp sürekli bişey Laz'ım mı şunu yapalım bunu yapalım bunalttıkları için onlara kitleyeceğim hastane masraflarını şakası bi yana saolsunlar da , bu fiyat nasıl sizce ? Sizler ne kadara muayene ücreti ödüyorsunuz

Hangi hastaneyi sectin canim?

Hangi hastaneyi sectin canim?
Önce dr araştırdım İstanbul Zeynep Kamilde yıllarca dr luk yapmış ve son 5 senedir de başhekimiymiş ve benim için en önemlisi normal doğumu destekliyor.hastaları öve öve bitiremiyor göreceğiz bakalım. Şansıma dr kavacıkta medistate hastanesinde çalışıyormuş ben de kavacıktayım. Hastanenin olanakları da gayet iyi. Umarım severiz bakalım

İyi kabul etmişsiniz walla gelmek isteyen olursa da diyorum Yani durumumu görüyorsunuz, zaten düşünemeyecektim teklif ediyor açıklayınca sonra görüşürüz diyoruz bitiyor amannnn misafir uzak dursun
Eşimin teyzesigil geldi il dışından sınav varmış ankara da emrivaki oldu birde yanlarında bi misafir arkadaş daha getirmişler beynimden vurulmusa döndüm gece geldiler ve yemegini yiyen kalktı yerine dinlenmek için tek başıma mutfakla ilgilendim 3 de uyudum sabahta kahvaltı üstelik ben kötü olmama rağmen eşim tüm gün onlarla birlikteydi dolaştırdi bindirdi geldi ve ben o gün başımın ağrısından oldum bi daha da asla bu son birisi gelirse ben giderim dedim .

İyi demişsin.. alt tarafı 9 ay idare edecekler insaf yani

Penye emzirme sütyeni al canım ben ilk hamileliğimi onunla geçirdim zaten emzirme bitene kadar yaklaşık 2 sen kullandım.şimdidi de hamileliğimi öğrenir öğrenmez emzirme sütyenleri kullanmaya başladım.diğer sütyenleri takınca göğüs büyüdüğü için çok ağrı yapıyor zaten şuan normal sütyen kullanmak da zararlı özellikle benim gibi fübroadenom fibrokistik meme dokusu olanlarda

O kadar bunaldim ki sizle dertlesmek istedim . hamileligimin basindan beri o kadar halsizim ki evde ne yemek yapabiliyorm ne ev isi esim cok yogun calisiyor hep tekim ben sabah uyanmak bile istemiyorum bi uyurken rahatim . kalkip kahvalti hazirlamak bana eziyet geliyor Bebegim icin zorluyorum kendimi ama artik iyice zivanadan cikti artik her seyden tiksindim sadece sutlu dondurma istiyo canim diger her sey igrenc geliyo ekmek bile.. Isyan etmiyorum cok şükür Rabbim kavuşturdu bebegime ama ben ona bakamıyorum şimdiden zorla agzima bisiler atıyorum anında geri çıkıyor. Doktor Ilac verdi onu bile yutamiyorum cok bitkin düştüm artik

TEk bir muayene ucreti mi 300 lira

Ayda 300 bence çok fazla ama herkesin maddi durumuna göre değişir tabi bende 157 lira ödüyorum ben buna bile pahalı diyorum yani

Serum alsan doktoruna söyleyip

canim hic mi hafiflemedi belirtiler? arada serum falan alsan toparlar belki.vucut direncin düştüğü icin kendini halsiz hissediyorsun zor bir durum ama doktorunla konuşsan belki bi çözüm bulur böyle cok güçsüz düşersin

Ayda 300 bence çok fazla ama herkesin maddi durumuna göre değişir tabi bende 157 lira ödüyorum ben buna bile pahalı diyorum yani
hastaneler bukadar para alıyor mu? ben doktorun muayenesine gidiyorum aylık 100 lira veriyoruz arada kontrol olursa ücret ödemiyoruz

Bnde oyleyim suan evde serum taktirdim hiç serum aldınmi evlat için katlanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…