2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ayni halsizlikleri ben de yaşadım benimki tamamen bulantilar yuzunden di.doktorum bulanti için verdiği ilacı degistirdi ve halsizlik de bulanti da gitti.
Şu an aldığım ilaç yutmalı değil dilimde eriyor.ve çok rahatım.sen de doktorunla bir görüş derim.
Cok gecmis olsun herseye ragmen güçlü olmamiz lazım annelik bu yuzden bu kadar zor

Fiyat kesinlikle çok yüksek..memorial mi hastane merak ettim ?ben de oraya fiyat sormuştum da.ben iskenderunda yaşıyorum.55tl ödüyorum muayeneye.ve hiç bir tahlile de ucret ödemedim.her gittiğimde idrar tahlili yapıldı.10 gün de kontrol süresi oluyor.

İstanbul Beykoz'da medistate hastanesi doktorun adını söyledim muayene ücreti bu dendi ona göre aldım randevu dr a göre değişiyor olabilir

İstanbul Beykoz'da medistate hastanesi doktorun adını söyledim muayene ücreti bu dendi ona göre aldım randevu dr a göre değişiyor olabilir
Dogrudur canım dedigim gibi bahsettigim hastaneye fiyat sormustum ve 300 demislerdi muayene için.prof lar daha farkli fiyat tabiki.doğum ucretini sordun mu peki? Ben 11 bin 12 bin diye duymuştum

Emzirme sutyenleri de cok esnek olmuyor mu ya? Calisiyorum mecbur butun gun takiyorum, o esneklikle isyerinde hic rahat edemem. Zaten kalipli kullanmiyorum ama bilemedim simdi. Onerebilecegin bir marka var mi, bir deneyeyim rahat ederim belki.

Dogrudur canım dedigim gibi bahsettigim hastaneye fiyat sormustum ve 300 demislerdi muayene için.prof lar daha farkli fiyat tabiki.doğum ucretini sordun mu peki? Ben 11 bin 12 bin diye duymuştum
Yok daha sormadım ilk kez gideceğim öğrenirim ona göre karar veririm bakalım. Bir tıp merkezi bir hastane var bulunduğum yerde ben tıp merkezine gidiyorum 54 lira ücret dr iyi ama olanaklar zayıf Doğum yapmak istemiyorum orda .burdaki dr hakkında da çok iyi şeyler okudum duydum ama tabiki Doğuma o kadar para veremem. Eşim de çok panik 5 dk lık tıp merkezine bile zor gittik kanamam olduğunda o yüzden uzak seçmek istemiyorum napim bilemedim

Ben de Hisar Hospital'a gidiyorum, 300 lira muayenesi. Ikili test 450 liraydi mesela. Burda 20 liraya fln yaptiranlari okudukca sok oluyordum, ama simdi H hml2829 de ayni fiyati soyleyince Istanbul icin normal diye dusunuyorum.

Tek bir yere mecbur kalmak zor tabiki...imkanlar el verdiği sürece insan en iyisi olsun diyor.allah kolaylık versin canım.
@bookthief istanbul için normal mi degilmi bilemedim ama istanbuldaki her hastanede farklı fiyat olduğunu anladım.100 tl üstü muayene ücreti biraz daha lüks hastanelerde oluyor diye tahmin ediyorum

Canim ben ilk zamanlar daha iyiydim tam tersi oldu bnde hic midem bulanmazdi son zamanlarda basladi

Medistate Hastanesi Doğum Ücretleri

Normal Doğum : 4000 TL
Epidural Normal Doğum : 5200 TL
Sezaryen Doğum : 6500 TL
Epidural Sezaryen : 7000 TL
Uzman Doktor Ücreti : 200 TL

Diyor 2016 için nasıl? Hiç bilmiyorum diğerlerinde nasıl? Evet o hastane buranın en lüksü güya gidip göreceğiz

Bi sorayim kuzum bnde coook tesekkur ederim dogru diyosun kolay degil anne olabilmek

Istanbuldaki hastaneleri bilemiyorum ama benim gittigim hastaneye gore yüksek.istanbuldaki arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.ama muayene ucretine göre normal geldi fiyatlar sanki

İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…