Canim ayni halsizlikleri ben de yaşadım benimki tamamen bulantilar yuzunden di.doktorum bulanti için verdiği ilacı degistirdi ve halsizlik de bulanti da gitti.O kadar bunaldim ki sizle dertlesmek istedim . hamileligimin basindan beri o kadar halsizim ki evde ne yemek yapabiliyorm ne ev isi esim cok yogun calisiyor hep tekim ben sabah uyanmak bile istemiyorum bi uyurken rahatim . kalkip kahvalti hazirlamak bana eziyet geliyor Bebegim icin zorluyorum kendimi ama artik iyice zivanadan cikti artik her seyden tiksindim sadece sutlu dondurma istiyo canim diger her sey igrenc geliyo ekmek bile.. Isyan etmiyorum cok şükür Rabbim kavuşturdu bebegime ama ben ona bakamıyorum şimdiden zorla agzima bisiler atıyorum anında geri çıkıyor. Doktor Ilac verdi onu bile yutamiyorum cok bitkin düştüm artik
Evet öyleTEk bir muayene ucreti mi 300 lira
Fiyat kesinlikle çok yüksek..memorial mi hastane merak ettim ?ben de oraya fiyat sormuştum da.ben iskenderunda yaşıyorum.55tl ödüyorum muayeneye.ve hiç bir tahlile de ucret ödemedim.her gittiğimde idrar tahlili yapıldı.10 gün de kontrol süresi oluyor.Kızlar bu arada araştırmalarım sonucunda hastaneme ve en önemlisi doktoruma karar verdim. Evime de yakın. Randevumu aldım ama 300 lira.. kv kp sürekli bişey Laz'ım mı şunu yapalım bunu yapalım bunalttıkları için onlara kitleyeceğim hastane masraflarınışakası bi yana saolsunlar da , bu fiyat nasıl sizce ? Sizler ne kadara muayene ücreti ödüyorsunuz
Walla arayıp öğrenebilirsiniz abartı birşey yazmadımhastaneler bukadar para alıyor mu? ben doktorun muayenesine gidiyorum aylık 100 lira veriyoruz arada kontrol olursa ücret ödemiyoruz
İstanbul Beykoz'da medistate hastanesi doktorun adını söyledim muayene ücreti bu dendi ona göre aldım randevu dr a göre değişiyor olabilirFiyat kesinlikle çok yüksek..memorial mi hastane merak ettim ?ben de oraya fiyat sormuştum da.ben iskenderunda yaşıyorum.55tl ödüyorum muayeneye.ve hiç bir tahlile de ucret ödemedim.her gittiğimde idrar tahlili yapıldı.10 gün de kontrol süresi oluyor.
Dogrudur canım dedigim gibi bahsettigim hastaneye fiyat sormustum ve 300 demislerdi muayene için.prof lar daha farkli fiyat tabiki.doğum ucretini sordun mu peki? Ben 11 bin 12 bin diye duymuştumİstanbul Beykoz'da medistate hastanesi doktorun adını söyledim muayene ücreti bu dendi ona göre aldım randevu dr a göre değişiyor olabilir
Penye emzirme sütyeni al canım ben ilk hamileliğimi onunla geçirdim zaten emzirme bitene kadar yaklaşık 2 sen kullandım.şimdidi de hamileliğimi öğrenir öğrenmez emzirme sütyenleri kullanmaya başladım.diğer sütyenleri takınca göğüs büyüdüğü için çok ağrı yapıyor zaten şuan normal sütyen kullanmak da zararlı özellikle benim gibi fübroadenom fibrokistik meme dokusu olanlarda
Yok daha sormadım ilk kez gideceğim öğrenirim ona göre karar veririm bakalım. Bir tıp merkezi bir hastane var bulunduğum yerde ben tıp merkezine gidiyorum 54 lira ücret dr iyi ama olanaklar zayıf Doğum yapmak istemiyorum orda .burdaki dr hakkında da çok iyi şeyler okudum duydum ama tabiki Doğuma o kadar para veremem. Eşim de çok panik 5 dk lık tıp merkezine bile zor gittik kanamam olduğunda o yüzden uzak seçmek istemiyorum napim bilemedimDogrudur canım dedigim gibi bahsettigim hastaneye fiyat sormustum ve 300 demislerdi muayene için.prof lar daha farkli fiyat tabiki.doğum ucretini sordun mu peki? Ben 11 bin 12 bin diye duymuştum
Tek bir yere mecbur kalmak zor tabiki...imkanlar el verdiği sürece insan en iyisi olsun diyor.allah kolaylık versin canım.Yok daha sormadım ilk kez gideceğim öğrenirim ona göre karar veririm bakalım. Bir tıp merkezi bir hastane var bulunduğum yerde ben tıp merkezine gidiyorum 54 lira ücret dr iyi ama olanaklar zayıf Doğum yapmak istemiyorum orda .burdaki dr hakkında da çok iyi şeyler okudum duydum ama tabiki Doğuma o kadar para veremem. Eşim de çok panik 5 dk lık tıp merkezine bile zor gittik kanamam olduğunda o yüzden uzak seçmek istemiyorum napim bilemedim
Su an serum takildi canm hastaneye geldim tesekkur edermSerum alsan doktoruna söyleyip
Canim ben ilk zamanlar daha iyiydim tam tersi oldu bnde hic midem bulanmazdi son zamanlarda basladicanim hic mi hafiflemedi belirtiler? arada serum falan alsan toparlar belki.vucut direncin düştüğü icin kendini halsiz hissediyorsun zor bir durum ama doktorunla konuşsan belki bi çözüm bulur böyle cok güçsüz düşersin
Simdi aliyorum canim Iyi gelir insallahBnde oyleyim suan evde serum taktirdim hiç serum aldınmi evlat için katlanıyor insan
Su an serum takildi canm hastaneye geldim tesekkur ederm
Medistate Hastanesi Doğum ÜcretleriTek bir yere mecbur kalmak zor tabiki...imkanlar el verdiği sürece insan en iyisi olsun diyor.allah kolaylık versin canım.
@bookthief istanbul için normal mi degilmi bilemedim ama istanbuldaki her hastanede farklı fiyat olduğunu anladım.100 tl üstü muayene ücreti biraz daha lüks hastanelerde oluyor diye tahmin ediyorum
Bi sorayim kuzum bnde coook tesekkur ederim dogru diyosun kolay degil anne olabilmekCanim ayni halsizlikleri ben de yaşadım benimki tamamen bulantilar yuzunden di.doktorum bulanti için verdiği ilacı degistirdi ve halsizlik de bulanti da gitti.
Şu an aldığım ilaç yutmalı değil dilimde eriyor.ve çok rahatım.sen de doktorunla bir görüş derim.
Cok gecmis olsun herseye ragmen güçlü olmamiz lazım annelik bu yuzden bu kadar zor
Istanbuldaki hastaneleri bilemiyorum ama benim gittigim hastaneye gore yüksek.istanbuldaki arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.ama muayene ucretine göre normal geldi fiyatlar sankiMedistate Hastanesi Doğum Ücretleri
Normal Doğum : 4000 TL
Epidural Normal Doğum : 5200 TL
Sezaryen Doğum : 6500 TL
Epidural Sezaryen : 7000 TL
Uzman Doktor Ücreti : 200 TL
Diyor 2016 için nasıl? Hiç bilmiyorum diğerlerinde nasıl? Evet o hastane buranın en lüksü güya gidip göreceğiz
Anladım canım saolasın yardımcı olduğun için :)Istanbuldaki hastaneleri bilemiyorum ama benim gittigim hastaneye gore yüksek.istanbuldaki arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur.ama muayene ucretine göre normal geldi fiyatlar sanki
İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirimMedistate Hastanesi Doğum Ücretleri
Normal Doğum : 4000 TL
Epidural Normal Doğum : 5200 TL
Sezaryen Doğum : 6500 TL
Epidural Sezaryen : 7000 TL
Diyor 2016 için nasıl? Hiç bilmiyorum diğerlerinde nasıl? Evet o hastane buranın en lüksü güya gidip göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?