- 11 Kasım 2016
- 172
- 178
- 18
- 37
Cok fazla ben konyadayim 72 tl muayene 1000 kusurlerde de dogum..ama buranin gelir duzeyine gore tabi sehirler arasi degisiyor...valla biz o miktari versrk her ay batariz :)) Allah bol kazanc versin sizlereEvet öyle
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.Su an serum takildi canm hastaneye geldim tesekkur ederm
İstanbul'da farklı olabilir canim ya doktora gore de değişebilirWalla arayıp öğrenebilirsiniz abartı birşey yazmadım
Ben gidiyorum pazartesi icin randevu aldım radyoloji yapıcak dedi doktorum 2li testi fiyatini sormadım burdan arkadasimiz sormustu 342 tl di galiba kadin dogum doktorumda fazile akyüz muayne ücreti 60 tl biraz soguk bir doktor ama tecrübeli diye gidiyorumOf kızlar kusura bakmayın çok fazla msj yazdım ama Medipol Megaya giden var mı? Dr tavsiyesi verebilecek olan? Kendi okulum ama kadın doğumcularını bilmiyorum branşlar farklı. Haftaya salıya gitmem lazım ikili test için ondan harıl harıl dr arıyorum. Tabiki 300 lira ben de vermek istemiyorum
Ben kıza benzettimmKızlar bebegim 13+1 olmus cinsiyet icin erken henüz dedi ama tahmini olan var mı :)
Of kızlar kusura bakmayın çok fazla msj yazdım ama Medipol Megaya giden var mı? Dr tavsiyesi verebilecek olan? Kendi okulum ama kadın doğumcularını bilmiyorum branşlar farklı. Haftaya salıya gitmem lazım ikili test için ondan harıl harıl dr arıyorum. Tabiki 300 lira ben de vermek istemiyorum
Yokk cnm yaa dedim ama yokk bu iyi dedi değiştirmedi ilacı bilemedimAaa kuzum hala gecmedimi dr gidecektin..progestan yerine crinone verseydiyaa hassas ciltlerde o kullaniliyormus..progestan yapiyor kasinti dikkat et tahris edersin tatlim
Dedim canım ama yokk bişey olmaz dedi kağıtta da hamilelik suphesinde hemen doktora danışın diyor diye korktum kullanmadım şimdilik. Sen ne kullandin ozaman cnm bekledinmi oyleAyni fitili devlette banada verdiler tam da senn haftalarindaydi..10 haftadan sonraydi ama hemen ozeldekin doktorumu aradim kullaniyim mi bole ilac verdiler diye..kullanma haftan kucuk demisti..korkutmak gibi olmayim seni ama bebise etkisi olur mu diye bi sor derim doktoruna
Ben de az önce orada Bebek hemşiresi olan bir arkadaşımla ve fiyat bilgilendirmede çalışan arkadaşımla görüştüm Suna hanım, Nagihan hanım ,tuba nadide hanım çok iyi dediler Güleryüz benim için çok önemli morale ihtiyacı oluyor insanın.. bu 3 ünü araştıracağım inş . Canım sana özelden bikaç soru soracağım ikili testle ilgiliBen gidiyorum pazartesi icin randevu aldım radyoloji yapıcak dedi doktorum 2li testi fiyatini sormadım burdan arkadasimiz sormustu 342 tl di galiba kadin dogum doktorumda fazile akyüz muayne ücreti 60 tl biraz soguk bir doktor ama tecrübeli diye gidiyorum
İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim
Medipol mega uzak diye düşünmemiştim ama akşamdan beri araştırıyorum orada çalışan arkadaşlarımla konuştum ben de stajımı orada yapmıştım hastane olanakları güzel de Doğum dr tanımıyordum pek saolsunlar baya yardımcı oldular sanırım megaya devam edeceğim yoksa ben de bir sürü para dökmek istemem orta gelirliyiz fiyatlardan tam haberim olmadığı için sizlere sormam iyi oldu sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorumBana biraz yüksek geldi bu fiyatlar ama tabi bütçe meselesi imkan varsa neden olmasın. Fakat daha ekonomik yine son derece temiz güzel hastanelerde doğum yapılabilir. Ben ilk doğumumu medipol mega da yapmıştım. Hemşireler çok ilgili hastane çok güzel. Sezeryan 1900 normal 950 lira idi. Şimdi başka bir doktora gidiyorum gaziosmanpaşada. Daha memnunum doktorumdan. 80 lira muayenesi. Anlaşmalı olduğu hastaneler de doğum fiyatı 2500-3500 civarı olur tahminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?