2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Of kızlar kusura bakmayın çok fazla msj yazdım ama Medipol Megaya giden var mı? Dr tavsiyesi verebilecek olan? Kendi okulum ama kadın doğumcularını bilmiyorum branşlar farklı. Haftaya salıya gitmem lazım ikili test için ondan harıl harıl dr arıyorum. Tabiki 300 lira ben de vermek istemiyorum

Ben izmitte gidiyorum özel hastaneye.Muayene ücreti 70 tl,ikili test 50 tl, doğum sezeryan epidural 1800 tl.

Izmitte riskli gebelik uzmanına gitmiştim bir kere o 300 tl idi.Prof.veya riskli gebelik uzmanı olunca fiyatlar artıyor.

Hayirli aksamlar anneler hrrkez guzel haberlerle gelmis masallah giden cinsiyette ogrenmis hayirli olsun insallah

Darisi biz ogrenmeyenlerin başına benimde haftaya salı randevum var inşallah söyler doktorumuz bende ikili test yaptırmama kararı aldım ama ultrasona giricem benim için daha önemli testten inşallah herşey yolundadır ve bende cinsiyeti öğrenirim

Bende İstanbul'da Kurtköy ersoya gidiyorum açıkçası muayene ücretini bilmiyorum özel sigortalıyız biz doğum ücreti 2000 civariymis gayet uygun birde Emsey Hastanesi'ne gidicem bu randevudan sonra ordaki bi doktoru çok ovuyorlar hastane de benim hoşuma gitti beğenirsen oraya devam edicem sanırım muaynelerden çok doğumu önemli benim için ilk bebeğim normal doğum oldu ve bunuda normal doğum istiyorum ve doktorunda keyfi sezeryan yapmasından korkuyorum emseydeki doktor normal doğum yanlisiymis inşallah hayırlısı olur

Bu arada göğüsler göbek büyüdükçe sahada büyüyor hanımlar şimdi aldığınız sudyenlerde yeterli gelmiycek kaburgalar falan genişliyor malum ilerde bebek yukarı çıktıkça ve kilo aldıkça ilk aylar sudyen değişgirecek kadar buyumuyolar normalde

Birde benim ilk bebeğim erkek diyor ve bulantiliydi yine buda bulantili belirtiler hep aynı acaba budami erkek hayırlısı bakalim

Ben gidiyorum pazartesi icin randevu aldım radyoloji yapıcak dedi doktorum 2li testi fiyatini sormadım burdan arkadasimiz sormustu 342 tl di galiba kadin dogum doktorumda fazile akyüz muayne ücreti 60 tl biraz soguk bir doktor ama tecrübeli diye gidiyorum

Fiyatlar illere göre değişiyor arkadaşlar aynı hastane farklı iller de olunca bile fiyat değişiyor ben ankara da yaşıyorum burda fiyatlar çok yüksek ben hastane mi degistirmek istiyodum gitmek istediğim hastanede muayene ücreti 400 tl ve normal doğum 6000 tl şu an gittiğim hastane de 10 günde bir muayene ücreti 150 tl ve doğum 3000 tl ikili testi sordum oda 120 tl hastaneye çok sık gittiğim için epeyce bi muayene ücreti ödedik biz :) bebislerin canı saolsun da elimizden gelebildigi kadar yapıcaz

Medipolde ayfer hanımı tavsiye etmiyorum. Diğerlerini bilmiyorum canım..

Dedim canım ama yokk bişey olmaz dedi kağıtta da hamilelik suphesinde hemen doktora danışın diyor diye korktum kullanmadım şimdilik. Sen ne kullandin ozaman cnm bekledinmi oyle

Ben de az önce orada Bebek hemşiresi olan bir arkadaşımla ve fiyat bilgilendirmede çalışan arkadaşımla görüştüm Suna hanım, Nagihan hanım ,tuba nadide hanım çok iyi dediler Güleryüz benim için çok önemli morale ihtiyacı oluyor insanın.. bu 3 ünü araştıracağım inş . Canım sana özelden bikaç soru soracağım ikili testle ilgili

İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim

Bana biraz yüksek geldi bu fiyatlar ama tabi bütçe meselesi imkan varsa neden olmasın. Fakat daha ekonomik yine son derece temiz güzel hastanelerde doğum yapılabilir. Ben ilk doğumumu medipol mega da yapmıştım. Hemşireler çok ilgili hastane çok güzel. Sezeryan 1900 normal 950 lira idi. Şimdi başka bir doktora gidiyorum gaziosmanpaşada. Daha memnunum doktorumdan. 80 lira muayenesi. Anlaşmalı olduğu hastaneler de doğum fiyatı 2500-3500 civarı olur tahminim.

Medipol mega uzak diye düşünmemiştim ama akşamdan beri araştırıyorum orada çalışan arkadaşlarımla konuştum ben de stajımı orada yapmıştım hastane olanakları güzel de Doğum dr tanımıyordum pek saolsunlar baya yardımcı oldular sanırım megaya devam edeceğim yoksa ben de bir sürü para dökmek istemem orta gelirliyiz fiyatlardan tam haberim olmadığı için sizlere sormam iyi oldu sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…