Bende İstanbul'da Kurtköy ersoya gidiyorum açıkçası muayene ücretini bilmiyorum özel sigortalıyız biz doğum ücreti 2000 civariymis gayet uygun birde Emsey Hastanesi'ne gidicem bu randevudan sonra ordaki bi doktoru çok ovuyorlar hastane de benim hoşuma gitti beğenirsen oraya devam edicem sanırım muaynelerden çok doğumu önemli benim için ilk bebeğim normal doğum oldu ve bunuda normal doğum istiyorum ve doktorunda keyfi sezeryan yapmasından korkuyorum emseydeki doktor normal doğum yanlisiymis inşallah hayırlısı olur
Bugün instagram da Dr Banu birşey soyadını hatırlamıyorum Doğum fotosu koymuş. Normal Doğum sonrası hastasına ten tene temas ilkesi ile bebeğini yatırmış çıplak bir şekilde :)) aynı benim istediğim gibi. Baktım nerde çalışıyor diye Medistate çıktı :) seninki de o mu yoksa?Önce dr araştırdım İstanbul Zeynep Kamilde yıllarca dr luk yapmış ve son 5 senedir de başhekimiymiş ve benim için en önemlisi normal doğumu destekliyor.hastaları öve öve bitiremiyor göreceğiz bakalım. Şansıma dr kavacıkta medistate hastanesinde çalışıyormuş ben de kavacıktayım. Hastanenin olanakları da gayet iyi. Umarım severiz bakalım
Uzman parası ayrı doçent ayrı Prof ayrı özellerde :/ 300 proftur kesin. Bende Ankara'da hastane arıyorumhastaneler bukadar para alıyor mu? ben doktorun muayenesine gidiyorum aylık 100 lira veriyoruz arada kontrol olursa ücret ödemiyoruz
Yok ben sadiye Eren'e almıştım randevu henüz gitmedim ama çok övüyorlar. Sanırım iptal edip medipolde gideceğimBugün instagram da Dr Banu birşey soyadını hatırlamıyorum Doğum fotosu koymuş. Normal Doğum sonrası hastasına ten tene temas ilkesi ile bebeğini yatırmış çıplak bir şekilde :)) aynı benim istediğim gibi. Baktım nerde çalışıyor diye Medistate çıktı :) seninki de o mu yoksa?
Medipol mega uzak diye düşünmemiştim ama akşamdan beri araştırıyorum orada çalışan arkadaşlarımla konuştum ben de stajımı orada yapmıştım hastane olanakları güzel de Doğum dr tanımıyordum pek saolsunlar baya yardımcı oldular sanırım megaya devam edeceğim yoksa ben de bir sürü para dökmek istemem orta gelirliyiz fiyatlardan tam haberim olmadığı için sizlere sormam iyi oldu sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
Dr.Banu Ciftci mi harika bi kadin ya o .. Bence onun ucretide pahalidir ..Bugün instagram da Dr Banu birşey soyadını hatırlamıyorum Doğum fotosu koymuş. Normal Doğum sonrası hastasına ten tene temas ilkesi ile bebeğini yatırmış çıplak bir şekilde :)) aynı benim istediğim gibi. Baktım nerde çalışıyor diye Medistate çıktı :) seninki de o mu yoksa?
Ankara için yorum yapayım normal. Benim evime yakın hastanelerde fiyatlar öyle. Memorial Koru Tobb daha pahallı. Ama özel hastanelerde ayrıntılara dikkat etmek lazım. Yoksa hiç bilmediğin ücretler çıkıyor kesin. O 4000 olur 5000. Ama işte sağladığı rahatlık var insan kararsız kalıyor.İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim
Beykoz kavacıktayım köprüye yakınım aşırı trafik olmazsa 15-20 dk ama ya bir de olursa felaket oluyor. Burası da dağ başı sanki bi tıp merkezi bir de çokkk lüx hastaneleri var seç seçebilirseniz işteBende önce özel gop a başlamış, fiyatından dolayı medipole geçmiştim ilk hamileliğimde. Biraz pişman oldum açıkçası. Uzak olması zor oluyor. Sen nerede oturuyorsun canım? Ben eyüpten gidip gelmiştim bağcılara
Evet ne zormuş ince ince araştırıp seçmekAnkara için yorum yapayım normal. Benim evime yakın hastanelerde fiyatlar öyle. Memorial Koru Tobb daha pahallı. Ama özel hastanelerde ayrıntılara dikkat etmek lazım. Yoksa hiç bilmediğin ücretler çıkıyor kesin. O 4000 olur 5000. Ama işte sağladığı rahatlık var insan kararsız kalıyor.
Hangisine gidiyorsun? Bende bakınıyorumFiyatlar illere göre değişiyor arkadaşlar aynı hastane farklı iller de olunca bile fiyat değişiyor ben ankara da yaşıyorum burda fiyatlar çok yüksek ben hastane mi degistirmek istiyodum gitmek istediğim hastanede muayene ücreti 400 tl ve normal doğum 6000 tl şu an gittiğim hastane de 10 günde bir muayene ücreti 150 tl ve doğum 3000 tl ikili testi sordum oda 120 tl hastaneye çok sık gittiğim için epeyce bi muayene ücreti ödedik biz :) bebislerin canı saolsun da elimizden gelebildigi kadar yapıcaz
Beykoz kavacıktayım köprüye yakınım aşırı trafik olmazsa 15-20 dk ama ya bir de olursa felaket oluyor. Burası da dağ başı sanki bi tıp merkezi bir de çokkk lüx hastaneleri var seç seçebilirseniz iştemedipol mezunuyum orda staj da gördüm hastane samimi ama çok yoğun çalışıyorlar Allah karşımıza iyi insanlar drlar çıkarsın ne diyeyim
Bunu bi çok hastanede duydum gece olursa nöbetçi ilgileniyor diye. Evet megada da var ama tüm drları çok iyi olduğu için hangisi denk gelirse sıkıntı yapmam en azından. Sen hangi dr gitmiştin canım? Suna hanım ya da nagihan hanıma gideceğim ikisi hakkında çok şey okudum ama en önemlisi normal Doğum teşvik etsin istiyorum dr umAmin canım. Hastane güzel gerçekten bilhassa hemşirelerden çok memnun kalmıştım çok hassas davrandılar. Medipol mega nın bence en büyük dezavantajı mesai saati dışındaysa doktorunu bulamıyor olman. Nöbetçi doktor ilgileniyormuş. Doktoru çağıramıyorsun. Ve acil bir durumda birşey sormak istediğinde doktora ulaşamıyorsun. Hastaneden herhangi bir doktora danışmak da telefonda saatleri alıyor. Bu yüzden zorlanmıştım. İnşallah gönlüne göre olsun herşey
Canım bende kararsızım. Normal doğuma denk gelecek de mesaisi yada başka ameliyatı olmayacak da girecek doktor. Ama hastanenin prensipleri önemli benim için. Misal mümkünse sancı odamda Doğum istiyorum. Sancı bir yerde Doğum başka yerde oda başka yerde hastaneyi mi tavaf edicem. :)) Doğumdan sonra banyo yapmak istiyorum tavsiye ederim. Müthiş rahatlatıyor. ten tene temas çok önemli. Plesanta da ki o son kan da çok değerliymiş. Geç kesilmesini öneriyorlar. Çocuğuma benden habersiz kesinlikle mama veremezler. Bunları verebilecek mi hastane bana. Hangi doktor girerse girsin. Öyle yaa 4 bin 5 bin istiyorlar. Altı üstü normal doğum. :)))) kafamda deli sorular var anlayacağınYok ben sadiye Eren'e almıştım randevu henüz gitmedim ama çok övüyorlar. Sanırım iptal edip medipolde gideceğim
Offf ben bunları hiç düşünmedim ki nasıl çıkılır bu işin içinden tecrübesizlik ne zorCanım bende kararsızım. Normal doğuma denk gelecek de mesaisi yada başka ameliyatı olmayacak da girecek doktor. Ama hastanenin prensipleri önemli benim için. Misal mümkünse sancı odamda Doğum istiyorum. Sancı bir yerde Doğum başka yerde oda başka yerde hastaneyi mi tavaf edicem. :)) Doğumdan sonra banyo yapmak istiyorum tavsiye ederim. Müthiş rahatlatıyor. ten tene temas çok önemli. Plesanta da ki o son kan da çok değerliymiş. Geç kesilmesini öneriyorlar. Çocuğuma benden habersiz kesinlikle mama veremezler. Bunları verebilecek mi hastane bana. Hangi doktor girerse girsin. Öyle yaa 4 bin 5 bin istiyorlar. Altı üstü normal doğum. :)))) kafamda deli sorular var anlayacağın
Bunu bi çok hastanede duydum gece olursa nöbetçi ilgileniyor diye. Evet megada da var ama tüm drları çok iyi olduğu için hangisi denk gelirse sıkıntı yapmam en azından. Sen hangi dr gitmiştin canım? Suna hanım ya da nagihan hanıma gideceğim ikisi hakkında çok şey okudum ama en önemlisi normal Doğum teşvik etsin istiyorum dr um
Çok teşekkür ediyorum canım bu ikisine randevu bulamazsam sana danışırım Derya hanımı :)Ben Ayfer Özbek e gitmiştim ama bence ona gitme. Diğer doktorlar hakkında fikrim yok açıkçası. Elif Çiler hanım ve Nagihan hanımın methini okumuştum sadece. Bir arkadaşım Derya Yaşar a gidiyor. Eğer düşünürsen onu sorabilirim.
Aynen baktım Banu Çiftçiymiş. İşte fiyatlar acayip dengesiz. Büyükşehirde otomatikman bir artış oluyor fiyatlarda; alternatif çok ama eve yakın olma şartı olunca gene el mahkum. En fazla ki o bile fazla yarım saatte gitmen lazım hastaneye. Hemen doğum olmuyor genelde ama ya olursa. Önlem almak lazım. İşte tıkanıp kalınca Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorsun.Dr.Banu Ciftci mi harika bi kadin ya o .. Bence onun ucretide pahalidir ..
Bu arada yazilan fiyatlari görünce ben şok oluyorum Allah yardimciniz olsun kizlar .. Biz 50tl veriyoruz kan idrar vs olunca +5tl ekleniyor o kadar dogumda 1000lirayi gecmez ..
Suna hanım docent diger ikisinide duydum ama onlar genc oldugu icin gitmek istemedim tecrübeli olsun istedimBen de az önce orada Bebek hemşiresi olan bir arkadaşımla ve fiyat bilgilendirmede çalışan arkadaşımla görüştüm Suna hanım, Nagihan hanım ,tuba nadide hanım çok iyi dediler Güleryüz benim için çok önemli morale ihtiyacı oluyor insanın.. bu 3 ünü araştıracağım inş . Canım sana özelden bikaç soru soracağım ikili testle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?