2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Offf ben bunları hiç düşünmedim ki nasıl çıkılır bu işin içinden tecrübesizlik ne zor
Birbirimize yardım için buradayız bildiklerimizi aktarıyoruz. Sorup öğreniyoruz. Daha 6 ay var. Hallederiz :) bende Türkiye'de doğum yapmadığım için bilmiyorum durumları. Hastane araştırırken şikayet var sitesi var ya oraya da bakıyorum. Misal parası fazla olan ama iyi doktorları olan yakınımda Koru hastanesi var. Kendimi zorlayıp orda mı Doğum yapsam diyordum. Şikayetlere bakmaya bir girdim. Hep ücret konusunda hastaları kazıkladıklarını; hele Doğum konusundaki ücretlerde yada tutulmayan sözlerle ilgili şikayetlerin fazlalığını görünce vazgeçtim.

İstanbul'daki arkadaşlar yorumlayabilirse sevinirim
Fiyatlari duyunca şok geçiriyorum. Beylikdüzünde kolan hastanesi gecen yil 70 tl idi, medicana mi ne var birde o da o civardaymis ustelik iyi doktorlar var. Ama ben butceme gore bir yere gidiyorum 40 tl hastane degilde doktor tavsiyesi uzerine basladim buraya kucuk bir yer. Olanaklarini arastirip ona gore baska hastanelerede bakmayi dusunuyorum. Hastanenin bulundugu konum cok onemli sanirim ve anadolu yakasi sanki daha pahali gibi geliyo. Benim bu zamana kadarki tahlillerim 350 anca tuttu.. mesela evime mesafesi on dk bile degil yeni hastane acildi medipolun istinye universite hastanesi diye. Kapisinda vale var ben korkudan oraya adim atmam :) sirf esenkent bahcesehir diye gectiginden teme yakin diye oysaki esenyurtla arasinda sadece bir cadde var..

Evet mantıklı:) burası çok iyi oluyor iyi ki biraradayız gerçekten bilmediğimiz ne çok şey var umarım hepsinin üstesinden geleceğiz

Evet dr üzerinden bakıyorum ben de yakın diye de çok avantaj oldu ama 300 muayene ücreti çok gerçekten..medipol megaya yöneldim bakalım araştırıyorum. Avrupa yakasının gözünü seveyim ya keşke taşınabilsek tüm aile orda

Yeni açıldıysa uygundur ama canım bi araştır bence medipol Yen'i şubelerde hasta bağlamak için çok indirim yapıyor

Canm cukurambar koru da aydan biri var herkes çok memnun Perinatolog aynı zamanda ama muayene ücreti 450 tl doğumu hiç söylemiyorum bile Memorial de Dr Nesrin var ikiz geveljkleri bile rahatça normal doğum yaptırıyor oda isinde süper ama onda da doğum fiyatları 6 7 binlerde ama hangi saat olursa olsun geliyor doguma ben onu da düşündüm ben Batıkent te oturuyorum arkadaşim orda pınar hanima gidiyordu çok memnun kaldı herseyden normal doğum yanlısı ve gece 2 de de olsa doguma kendisi giriyor ben oraya gecmeyi düşündüm doğum paketi 4500 tl muayene içinde hala net değilim hastane konusunda

bende eyüpteyim eşim uzak diye istemedi trafik saatine denk gelse bişey olsa diye zor bir karar insan ne yapsa emin olamıyor içine sinmesi önemli Rabbim gönlüne göre nasip etsin içine sinen ilgili bir doktor ve iyi bir hastane

Aydan'ı duydum canım. Hatta birkaç doktor var Hüseyin Pehlivanı da beğenen var. Fatma Bolkan da doğumu koruda yaptırıyor. Sezeryan sonrası normal Doğum sayfası var bu isimleri ordan öğrendim. Sezeryanlıya normal yaptıran bana hayda hayda yaptırır diye ama hastane ile ilgili bir çok şikayet okudum. Fiyat konusunda kazıklanan çok kişi var. Hastanenin tutumunu beğenmedim. Zaten fiyatlar yeterince yüksek. Misal bir yerde Başkent'te küvöz için para almıyor diye yazmışlar. Demek onu bile sonradan Ekleyebilirler fiyata. Sen birebir görüştün mü? Koru ile? Ben Yılbaşına odaklandığım için gezmedeyim inşallah yarın İstanbul'a gideceğiz arkadaşlarla girelim dedik yeni yıla. Haftaya gezicem çevre hastaneleri

M mer_4260 batıkentte medikal park var dimi? Orayı neden düşünmedin?
Orasını düşünüyorum canım ama henüz kendi hastanemden ayrılmadım riskli dönem diye sürekli kontrol altindaydim orası benum başından beri tedavi gördüğüm yer histeroskopimi bile orda olmuştum gebelik biraz daha ilerleryince mnun kalmazsam degistircem onda da sirf evime yakın diye çünki benim Dr um çok iyi Prof ama gebelik takibi yapmıyor riskli gebelik ten birine yönlendirdiler ona da henüz gitmedjm 13 ocak ta ikili tarama var ondan sonra daha da belli olur sen ne düşünüyorsun peki hastane ile ilgili

Ben koru ile görüştüm aydan biri için Hastanede asla hasta bakmıyor direk muayene hane bana ters geldi artık isim yapmışlar biraz is ticarete dönüşmüş sonra vazgeçtim eğer ssvd doğum dusunuyorsan Memorial de Nesrin fener on numara

Bnimki öyle sever durur
Acayip merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü diye :) Nasılsın? Ben iyiye doğru gidiyorum. Bugün biraz midem bulandı o kadar sadece. Ortalıkta salgın mı ne var. Herkes hasta oldu yaa, eşim de öyle. Bulaşmaz inşallah bana

Benim ilki zaten normal doğum. Ssvd doktorundan daha normal doğum yanlısı düşünülemez diye onları araştırdım :))) şimdi Diyarbakır'da yaşıyorum. İnşallah şubatta tayinim olur sa Ankara'ya geleceğim. Tayin Olmasa bile Doğum Ankara'da olur. Kendi evim gölbaşında. Ama orda özel yok. Kv öveçlerde oturuyor. O sebeple Öveçler civarındaki hastanelere bakıyorum. Yada Konya yolundan yakın olabilecek yerlere. Haftaya gezicem inşallah hastaneleri.

Bnde iyiye dogru gidyrm.galiba bnde o salgına yakalnacgm burnumu çekip durdum bugunbasım agrıo belliki üşütmüşü

Evett iyi hoş bi şekilde gebe kaldık allahım saglıcakla aldırsın kucagımıza. Ikıncı gebelıgını yasayanlar daha bilgili olanlar hanımlar çatlaklar için şimdiden neye başlayalım mümkün oldugunca bitkisel yağlarla fayda görenler var mı acaba çatlak görmek istemiyorum

Günaydın kızlar, hayırlı Cumalar.Ben çatlak kremi olarak lierac kullandım oğluma hamileyken. Ama geç başladım, 6 yada 7.ayda.Çatlak biraz da ırsi galiba, annemde yok hiç, bende de olmadı. Göğüs uçlarıma da 7.aydan itibaren lansinoh kullandım doğumdan sonra yara olmasın diye, çok şükür çok sıkıntı yaşamadım.

Günaydın hanımlar hayırlı cumalarımız olsun.. 4 gündür giremiyordum kendi kendime nazar ettim galiba çok şiddetli mide bulantılarım var ve kafam şiddetli ağrıyor..salı günü şeker yüklemesi yapılmıştı az önce sonucunu öğrendik ve şeker çıktı.. ağlıcam nerdeyse moralim altüst oldu..oldum olası şekerli şeyler tüketmem tatlıya yüzüm yoktur nasıl olurda şeker çıktı anlanadım..salı gününe randevu verdiler konuşcakmışız.. diyetisyenden de randevu alıp oraya gşrmeliymişim.. daha önce hamile olan arkadaşlar şekerle ilgili sıkıntı yaşayanlar sorunu nasıl en aa indşrgediniz?? Önerilerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…