2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oglumda precnacare kullanmistim doktorum tavsiye etmisti catlaga cok yatkın oldugum icin hep kullandim cok az catlakla kurtuldum yine ondan almak istiyorum lierac ta cok iyi diyen var internettede indirimli oluyor onuda alabilirim

Günaydın hanımlar hayırlı cumalarımız olsun.. 4 gündür giremiyordum kendi kendime nazar ettim galiba çok şiddetli mide bulantılarım var ve kafam şiddetli ağrıyor..salı günü şeker yüklemesi yapılmıştı az önce sonucunu öğrendik ve şeker çıktı.. ağlıcam nerdeyse moralim altüst oldu..oldum olası şekerli şeyler tüketmem tatlıya yüzüm yoktur nasıl olurda şeker çıktı anlanadım..salı gününe randevu verdiler konuşcakmışız.. diyetisyenden de randevu alıp oraya gşrmeliymişim.. daha önce hamile olan arkadaşlar şekerle ilgili sıkıntı yaşayanlar sorunu nasıl en aaindşrgediniz?? Önerilerinizi bekliyorum..

Kusura bakmayın tlf dan yazınca iki kere gitti... bu arada dr um bana çatlak için nivea (mavi) olan yada vazalin kullanabilirsin dedi..

Canim üzülme benim arkadaşım da yaşadı diyet yaptı çok sıkı bi diyet değildi üzülme sadece bazı şeyleri sadece biraz dikkatli yiyeceksin

Hiç canını sıkma bence, benim kardeşimde de çıkmıştı. Diyetisyen zaten sana neyi yiyip neyi yememen gerektiğini söylüyor. Dediklerine uyarsan hiç sorunsuz geçer hamileliğin merak etme, zaten hamilelik bitince şeker de bitiyor.

Üzülme canım normalde şeker olmasada gebelik şekeri cıkabiliyormus benımde bi tanıdığımın öyleydi normalde hiç tatlıyla arası yoktu ama gebelik sekeri cıkmıstı diyet yaptı listeye uydu patates kaşar gibi gıdalarda şekeri yükseltiyormus suan sağlıklı bir oğlu var diyetle takip edildiği takdir de düşer sıkma canını

Amin saolasın canım cümlemize:)

@Al_pi oğluşumu eklememişsin teyzesi:)

Arkadaslar cok hastayım nasıl bukadar grıp oldum bılmıorm boğazım şiş burnum kotu acayıp halsızım normaldr bukadar hasta oldugum zaman kesın antıbıyotıkle anca gecıyoe smdı ben neyapcam 2dede normal ultrason randevum var ona bıle nasıl kalkp gıdıcem bılemıyorum

Canlarım çok tşk ederim cevaplarınız için.. Allah razı olsun hepinizden.. İnşaAllah hepimiz sorunsuz bir gebelik dönemi yaşarız..
Bu haftalarda yapilmaz normalde sen neden erken yapiyorsun demistik .. Demekki doktor risk gordu sende erken yaptirdi .. Olabildigince pirinc patatesten uzak dur ekmek kepek yada bugday ekmegi ye .. Zaten seker dusmezse ünsilin kullandiriyorlar yani hic endise etme bebekte sorun olmuyor her turlü önlemi var ..
Ben korkumdan haftada bir pirinc patates yiyorum sekerle hic aram yok ama pirinc patates vazgecilmezimdi ..

Kızlar bana yardımcı olabilir misiniz? İkili testten tamamen vazgeçtim ve dr değiştireceğim için bir dahaki randevumu hangi haftamda alayım? 11+5 im şu an.. 16 haftayı doldurunca mı çağırdı sizi doktorunuz?

Benim çoğu arkadaşım Beylikdüzü'ndeydi medilife hastanesinde Doğum yaptı çoğu memnundular İstanbul şartlarına göre gayet uygun ve güzel bir hastane ben Bakırköy'de oturuyordum Yeşilköy'de ki Acıbadem'in önünden geçerken o önündeki arabaları bile görünce insan ürküyordu açıkçası nasıl fiyatlar vardır içerde kimbilir

Ailede sekeri olan var mi kuzum peki cok gecmis olsun ama üzülme caresi var anneminde gebelik sekeri vardi sadece kardeşlerim biraz büyük dogmustu . mesela ben 56 cm dogmusum

Kızlar merhaba bugun 2 li test icin hastaneye gittik 13+2 yiz masallah bebis cok haraketliydi doktorumuz pozisyon alamiyorum ölçemiyorum dedi kanda almadı artik 3 lü teste gelirsin dedi basina boyle bise gelen var mı??

Benim okuldan arkadaşımda çıkmıştı hamilelik şekeri o çok iradeli birisiydi hamileliği süresince sıkı bir diyet listesi vardı ve hep uydu ona birlikte dışarı çıktığımızda hep garsonlara içinde o varmı bu varmı diye soruyordu bence sıkıntı etme hele ki tatlıyla aran yoksa şimdi 3 yaşında çok sağlıklı bir kızı var moralini bozma

Benim de problemim sanırım bu olacak çünkü zaten kilo alıp vermekten çok az da olsa yanlarimda ve bacaklarımda çatlak var annemin vücudu süt gibi pürüzsüz bembeyaz bana o genler uğramamış

Geçmiş olsun bal limon sıcak suya karışım c vitamini böyle atlattım normalde ballı soğan suyu içerim antibiyotik kullanmamak için ama hamilelikte zararı olur mu hiç bilmiyorum rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…