- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Aylık çağırıyor canım 12+4 ümmşuan ocak 23 de randevumKızlar bana yardımcı olabilir misiniz? İkili testten tamamen vazgeçtim ve dr değiştireceğim için bir dahaki randevumu hangi haftamda alayım? 11+5 im şu an.. 16 haftayı doldurunca mı çağırdı sizi doktorunuz?
Ekledi teyzesiSimdi kesin degil ya kimi ekledim kimin tahmin bilmiyorum .. Simdi senden sonra kesin olanlara yanina nazar boncugu koyacagim öyle anlariz tahmin olmadigini .
Evet oluyor. Özellikle kuyruk sokumunda çok ağrım var.Hayirli cumalar annisler.. bebisler buyudukce benim toto kemiklerim kalca kemikleri oluyor sanirim cok agriyor sizdede oluyormu kalca agrisi gece hic uyuyamadim diyebilirim
Anne ve babam şeker hastası.. dr erken yapalım demişti.. sorma patates ve pirinç benimde vazgeçikmezimdi.. artık bol bol ot yerimBu haftalarda yapilmaz normalde sen neden erken yapiyorsun demistik .. Demekki doktor risk gordu sende erken yaptirdi .. Olabildigince pirinc patatesten uzak dur ekmek kepek yada bugday ekmegi ye .. Zaten seker dusmezse ünsilin kullandiriyorlar yani hic endise etme bebekte sorun olmuyor her turlü önlemi var ..
Ben korkumdan haftada bir pirinc patates yiyorum sekerle hic aram yok ama pirinc patates vazgecilmezimdi ..
Benim bebekte ölçümlerde hep 10 gün önde gidiyor bunun etkisimi acaba??Ailede sekeri olan var mi kuzum peki cok gecmis olsun ama üzülme caresi var anneminde gebelik sekeri vardi sadece kardeşlerim biraz büyük dogmustu . mesela ben 56 cm dogmusum
Tamam saolasın ben de öyle alayım randevuAylık çağırıyor canım 12+4 ümmşuan ocak 23 de randevum
Korkma canım birşey olmaz inşAllah bebeklerimiz dualara emanet aynı kanamaları 2 gündür yaşıyorum morali yüksek tutunca kanama da azalıyor inş Allah yar ve yardımcımız olsunHayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
Amin canım cok sağol sana da gecmiş olsun insallah en kisa zamanda geçip giderKorkma canım birşey olmaz inşAllah bebeklerimiz dualara emanet aynı kanamaları 2 gündür yaşıyorum morali yüksek tutunca kanama da azalıyor inş Allah yar ve yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Dikkat et kendine.Hayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
Çok geçmiş olsun ne olduki kanama oldu töbe töbe ama korkma 9 ay kanamayla gecirenler var keşke hastaneye yatsaydin 12 haftalik yazık hiç kalkma lütfen kabız olma fazla oksurme çok üzüldüm mübarek cuma günü Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallahHayırlı cumalar kızlar
Rabbim korusun canım bisey olmaz allahın izniyle insallah hep yat uzan canımHayırlı cumalar kızlar
Aman cok cok 8 ay sonra ye istediginiAnne ve babam şeker hastası.. dr erken yapalım demişti.. sorma patates ve pirinç benimde vazgeçikmezimdi.. artık bol bol ot yerim
Ben ama yutamiyorum biraktim bogulacaktim en son tuttugumda .. Doktora gidince baska ilac isteyecegim ..gyno ferro sanol aranızda bu ilacı kullanan var mı?
Unuttum senin prens mi prenses mi idi ?Beni de ekleyebilirsin canım uygun olduğunda, henüz kesin olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?