2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aylık çağırıyor canım 12+4 ümmşuan ocak 23 de randevum

Ekledi teyzesi Simdi kesin degil ya kimi ekledim kimin tahmin bilmiyorum .. Simdi senden sonra kesin olanlara yanina nazar boncugu koyacagim öyle anlariz tahmin olmadigini .

Beni de ekleyebilirsin canım uygun olduğunda, henüz kesin olmasa da

Hayirli cumalar annisler.. bebisler buyudukce benim toto kemiklerim kalca kemikleri oluyor sanirim cok agriyor sizdede oluyormu kalca agrisi gece hic uyuyamadim diyebilirim

Hayirli cumalar annisler.. bebisler buyudukce benim toto kemiklerim kalca kemikleri oluyor sanirim cok agriyor sizdede oluyormu kalca agrisi gece hic uyuyamadim diyebilirim
Evet oluyor. Özellikle kuyruk sokumunda çok ağrım var.

Anne ve babam şeker hastası.. dr erken yapalım demişti.. sorma patates ve pirinç benimde vazgeçikmezimdi.. artık bol bol ot yerim

Ailede sekeri olan var mi kuzum peki cok gecmis olsun ama üzülme caresi var anneminde gebelik sekeri vardi sadece kardeşlerim biraz büyük dogmustu . mesela ben 56 cm dogmusum
Benim bebekte ölçümlerde hep 10 gün önde gidiyor bunun etkisimi acaba?? Anne ve babam şeker hastası ama ırsi değil annem üzüntüden , babamda aneliyat korkusundan sonra şeker hastası oldular ve geçmedi malesef..

Bertilda
Canım seni çok iyi anlıyorum bende sular donmasın diye elimden geleni yapıyorum banada birtek su kaldı onlarda çok soğuk mutfakta bulaşık yıkarken ellerim morarıyor bir taraftan da habire yemek yapıyorum dolapta çok et stoğu vardı onlar bozulmasın diye uğraşıyoruz mutfak 4 derecenin üstüne çıkmıyor evde küçük çocuk var habire sobayı yakıyorum psikolojik olarak çöktüm kardan araba çıkmıyor biraz önce de karşımdaki evde yangın vardı o insanların çaresizliğini görünce halimize şükrettim Allah yardımcınız olsun sen hangi ildesin

Hayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.

Korkma canım birşey olmaz inşAllah bebeklerimiz dualara emanet aynı kanamaları 2 gündür yaşıyorum morali yüksek tutunca kanama da azalıyor inş Allah yar ve yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun ne olduki kanama oldu töbe töbe ama korkma 9 ay kanamayla gecirenler var keşke hastaneye yatsaydin 12 haftalik yazık hiç kalkma lütfen kabız olma fazla oksurme çok üzüldüm mübarek cuma günü Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah

Son düzenleme:
Rabbim korusun canım bisey olmaz allahın izniyle insallah hep yat uzan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…