2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim insallah gecer biran once kanama alani .. Aslinda rahata erdik diye saliyoruz kendimizi Allah korusun iste .. Dualarim seninle bebeginle canim ..

İstanbulun göbeğinde mahramiyet bölgesinde gibi yaşıyoruz dünden beri. Sabahtan beri sadece 2 saat elektrik vardı şimdi sularda gitti. Neyle ısınmamızı bekliyolar soba yok bişi yok. Donduk bebeğimle ya
Sorma arkadasım kar da yağıyor sıcak bişeyler iç

Y Yellu canım Allah yardımcınız olsun bizde 90 saattir hiç elektrik gelmedi ve hava muhalefeti nedeniyle ne zaman geleceğide belli değil ayın 3ünde gelecekmiş diye bir söylenti dolaşıyor artık benim ondan bile ümidim kalmadı soba yakıp oturuyoruz sende biran önce katalitik edin muhakkak

Aynen
Benim de problemim sanırım bu olacak çünkü zaten kilo alıp vermekten çok az da olsa yanlarimda ve bacaklarımda çatlak var annemin vücudu süt gibi pürüzsüz bembeyaz bana o genler uğramamış
aynen bnmde kilo alıp vermekten yanlarımda catlak malesef bızde de genetık bu şimdiden önlemini almalıyız gbi görünüyor

Canim cok gecmis olsun bol bol istirahat et dinlen moralin de yüksek olsun maalesef bazı gebeliklerde 9 aya yakın kanaması olan olabiliyor Rabbim büyük eger onun rizki varsa Allah in izniyle hicbirsey olmaz hepsi Allah a emanetler bol dua et pıhtı şeklinde olmasi da içerde kanama olmuştur öncesinde kendine dikkat et guzel düşün canim

Geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Dikkat et kendine.
Amin canım cok sagol

Amin canım sagol bir gece önce gaz sancısı gibi bi agrim olmustu lavaboya gidince gecmisti ertesi gün de kanamam oldu doktorum karnında gerilme hissettim mı diye sordu onunla alakali galiba

Rabbim korusun canım bisey olmaz allahın izniyle insallah hep yat uzan canım
Amin inşallah canim

Cok gecmis olsun canim insallah gecer biran once kanama alani .. Aslinda rahata erdik diye saliyoruz kendimizi Allah korusun iste .. Dualarim seninle bebeginle canim ..
Çok teşekkür ederim canim

Amin inşallah canim

Amin canım hayirlisi neyse o olsun

Kıyamam arkadaşım sanaya. Allah yardımcınız olsun umarım bir an önce gelir. İstanbulda gitmesi ilginç doğru düzgün daha kar yağmadı bu soğukta planlı kesintiymiş. Gece kessenize yahu

Ultrasondan geldım bebek 10+6 olmus haftaya cuma ıkılı test yapılcakmıs tamam dedım 300 lıraymıs cok pahalı deılmı ya bu test..okadar hareketlıydıkı bebek doktorum cınsıyet ıcın daha bır ay var dedı bellı deıl ama yıne de yukluyorum belkı bı tahmın olur mu sizden arkdaslar

Eklentiler

• IMG_0901.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 65
Canim benim cok gecmis olsun rabbim bebisini korusun sana bagislasin bol bol dinlen canim

İstanbulun göbeğinde mahramiyet bölgesinde gibi yaşıyoruz dünden beri. Sabahtan beri sadece 2 saat elektrik vardı şimdi sularda gitti. Neyle ısınmamızı bekliyolar soba yok bişi yok. Donduk bebeğimle ya
Canim sicak su torbasi varmi dikkatli kullan onuda ayagina koy sadece patik felan eksik etme ayagindan

herkes ne ilaç kullandığını yazabilir mi? ben omega 3 olarak ocean 1200mg kullanıyorum. folik asitin adı folic-1. bir de vitamin verdi doktor elevit diye. onu iyi beslenemediğini düşündüğün günlerde günde 1 tane iç dedi. sizler neler kullanıyorsunuz?

Masallah canim evet ben 50 liraya yaptirdim..ozelemi gidiyorsun kac kati aliyorlarrr boyle

Canim ben folik asiti biraktim femix omega diye kocaman bir hap kullaniyorum birde 5 damla devit

Masallah canim evet ben 50 liraya yaptirdim..ozelemi gidiyorsun kac kati aliyorlarrr boyle
Evet canım özele gıdıyorum muayene 92 lıra sgk oldugu ıcındı 2 haftada bır gdııorum ama ıkılı test cok pahalı geldı yaptırmak ıstemezsenız bır ımza atmamız gerekıyormus herseyı kabul edıyoruz dıye bende yaptırcam dedım ama pahalı da geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…