Cok gecmis olsun canim insallah gecer biran once kanama alani .. Aslinda rahata erdik diye saliyoruz kendimizi Allah korusun iste .. Dualarim seninle bebeginle canim ..Hayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
ben kullanıyorum canımgyno ferro sanol aranızda bu ilacı kullanan var mı?
Sorma arkadasım kar da yağıyor sıcak bişeyler içİstanbulun göbeğinde mahramiyet bölgesinde gibi yaşıyoruz dünden beri. Sabahtan beri sadece 2 saat elektrik vardı şimdi sularda gitti. Neyle ısınmamızı bekliyolar soba yok bişi yok. Donduk bebeğimle ya
aynen bnmde kilo alıp vermekten yanlarımda catlak malesef bızde de genetık bu şimdiden önlemini almalıyız gbi görünüyorBenim de problemim sanırım bu olacak çünkü zaten kilo alıp vermekten çok az da olsa yanlarimda ve bacaklarımda çatlak var annemin vücudu süt gibi pürüzsüz bembeyaz bana o genler uğramamış
Canim cok gecmis olsun bol bol istirahat et dinlen moralin de yüksek olsun maalesef bazı gebeliklerde 9 aya yakın kanaması olan olabiliyor Rabbim büyük eger onun rizki varsa Allah in izniyle hicbirsey olmaz hepsi Allah a emanetler bol dua et pıhtı şeklinde olmasi da içerde kanama olmuştur öncesinde kendine dikkat et guzel düşün canimHayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
Amin canım cok sagolGeçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda atlatırsın.Dikkat et kendine.
Amin canım sagol bir gece önce gaz sancısı gibi bi agrim olmustu lavaboya gidince gecmisti ertesi gün de kanamam oldu doktorum karnında gerilme hissettim mı diye sordu onunla alakali galibaÇok geçmiş olsun ne olduki kanama oldu töbe töbe ama korkma 9 ay kanamayla gecirenler var keşke hastaneye yatsaydin 12 haftalik yazık hiç kalkma lütfen kabız olma fazla oksurme çok üzüldüm mübarek cuma günü Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah
Amin inşallah canimRabbim korusun canım bisey olmaz allahın izniyle insallah hep yat uzan canım
Çok teşekkür ederim canimCok gecmis olsun canim insallah gecer biran once kanama alani .. Aslinda rahata erdik diye saliyoruz kendimizi Allah korusun iste .. Dualarim seninle bebeginle canim ..
Amin inşallah canim1prenses1prensannesi @Mrvmdpl kızlar ikinizede çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bizlere bağışlasın moralinizi yüksek tutun derdi veren Allah dermanınıda verecektir muhakkak
Amin canım hayirlisi neyse o olsunCanim cok gecmis olsun bol bol istirahat et dinlen moralin de yüksek olsun maalesef bazı gebeliklerde 9 aya yakın kanaması olan olabiliyor Rabbim büyük eger onun rizki varsa Allah in izniyle hicbirsey olmaz hepsi Allah a emanetler bol dua et pıhtı şeklinde olmasi da içerde kanama olmuştur öncesinde kendine dikkat et guzel düşün canim
Ay ne içebiliyoruz ki sıcak :) çay kahve bitki çayları herşey yasakSorma arkadasım kar da yağıyor sıcak bişeyler iç
Kıyamam arkadaşım sanaya. Allah yardımcınız olsun umarım bir an önce gelir. İstanbulda gitmesi ilginç doğru düzgün daha kar yağmadı bu soğukta planlı kesintiymiş. Gece kessenize yahu
Yok canım rahatlıkla yiyebilirsin ben yedim doktorada dedim. Aksine önerdi.Hayirli cumalar kizlarrr ya canim ciger istiyo ama yemegin diyolar dogrumu
Canim benim cok gecmis olsun rabbim bebisini korusun sana bagislasin bol bol dinlen canimHayırlı cumalar kızlar
Canim sicak su torbasi varmi dikkatli kullan onuda ayagina koy sadece patik felan eksik etme ayagindanİstanbulun göbeğinde mahramiyet bölgesinde gibi yaşıyoruz dünden beri. Sabahtan beri sadece 2 saat elektrik vardı şimdi sularda gitti. Neyle ısınmamızı bekliyolar soba yok bişi yok. Donduk bebeğimle ya
Sagol canim ne bilim dokunursan bebekte leke oluyormus dediler korktumYok canım rahatlıkla yiyebilirsin ben yedim doktorada dedim. Aksine önerdi.
Masallah canim evet ben 50 liraya yaptirdim..ozelemi gidiyorsun kac kati aliyorlarrr boyleUltrasondan geldım bebek 10+6 olmus haftaya cuma ıkılı test yapılcakmıs tamam dedım 300 lıraymıs cok pahalı deılmı ya bu test..okadar hareketlıydıkı bebek doktorum cınsıyet ıcın daha bır ay var dedı bellı deıl ama yıne de yukluyorum belkı bı tahmın olur mu sizden arkdaslar
Canim ben folik asiti biraktim femix omega diye kocaman bir hap kullaniyorum birde 5 damla devitherkes ne ilaç kullandığını yazabilir mi? ben omega 3 olarak ocean 1200mg kullanıyorum. folik asitin adı folic-1. bir de vitamin verdi doktor elevit diye. onu iyi beslenemediğini düşündüğün günlerde günde 1 tane iç dedi. sizler neler kullanıyorsunuz?
Evet canım özele gıdıyorum muayene 92 lıra sgk oldugu ıcındı 2 haftada bır gdııorum ama ıkılı test cok pahalı geldı yaptırmak ıstemezsenız bır ımza atmamız gerekıyormus herseyı kabul edıyoruz dıye bende yaptırcam dedım ama pahalı da geldıMasallah canim evet ben 50 liraya yaptirdim..ozelemi gidiyorsun kac kati aliyorlarrr boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?