2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ee ne yapicam peki dokunmadan nasil pisiricem
Canim ye birsey olmaz batil inanca gore yerken bir yerini kasima dokunma diyor anladin mi .. Yani dokun kes pisir sıkıntı yok ama takinti yapiyorsan yerken bir yerini kasima ..
Ki ben yedimde kasidimda hic inanmam oyle seylere aksine kan yapiyor bol bol yemek lazim

Ben pişirmedim annem yapmıştı yemiştim :) canımı çektirdin kız :)
Ayy canim ya valla simdi hamis insanlarinda gunahiniz boynuma girecek ne bilim benimde cok ostedi sordum ama genede yemicem cunku aklim takildi. Bi kere

Kiz batil inanista olsa takiliyo insanin kafasi a bi kere

Maşallah maşallah hiç anlamıyorum ben

Dedim canım ama yokk bişey olmaz dedi kağıtta da hamilelik suphesinde hemen doktora danışın diyor diye korktum kullanmadım şimdilik. Sen ne kullandin ozaman cnm bekledinmi oyle
Kagitta 3 aydan once doktorunuz gercekten gerek gorurse kullanin gibi buseyde yaziyor..ben bekledim evet canim 13 haftanin basinda farkli bi fitil vetdi onuda 3 gun arayla kullan dedi iki tane vardi icinde..yinede etkilemeyim seni tatlim belki gercekten gerekli gormustur

Sadece decavit kullaniyorum

canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine hayırlısıyla atlatcaksin inşallah.. yorulma yat dinlen progestan falan verdimi

Ozelde yaptirdim bende izmirde 50ye..bilemedim baska bir hastanedemi yaptirsan cunku daha 3lu var 4lu var.neyseki bu yil ozellerin butip fazla para almalarini denetliceklermis..

Hayirlisiyla ikilide sıkıntı çıkmazsa inşallah ben 3lü ve 4lü test dusunmuyorum
Annemin şekeri olması ve benimde ilk tahlilde 102 cikmasindan dolayi seker yuklemesi ve insallah detayli ultrason yaptiririm

Ozelde yaptirdim bende izmirde 50ye..bilemedim baska bir hastanedemi yaptirsan cunku daha 3lu var 4lu var.neyseki bu yil ozellerin butip fazla para almalarini denetliceklermis..
canım ızmır dr nerede yaptırdın brnım de ızmır medıcal parka gıdıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…