Saol canım benim önerilerin için geldi şükür elektriklerde ısındım.Canim sicak su torbasi varmi dikkatli kullan onuda ayagina koy sadece patik felan eksik etme ayagindan
Dokunma konusuna birşey diyemem o batıl inanca bende kandım çünkü :)Sagol canim ne bilim dokunursan bebekte leke oluyormus dediler korktum
Ee ne yapicam peki dokunmadan nasil pisiricemDokunma konusuna birşey diyemem o batıl inanca bende kandım çünkü :)
Canim ye birsey olmaz batil inanca gore yerken bir yerini kasima dokunma diyor anladin mi .. Yani dokun kes pisir sıkıntı yok ama takinti yapiyorsan yerken bir yerini kasima ..Ee ne yapicam peki dokunmadan nasil pisiricem
Ben pişirmedim annem yapmıştı yemiştim :) canımı çektirdin kız :)Ee ne yapicam peki dokunmadan nasil pisiricem
Ayy canim ya valla simdi hamis insanlarinda gunahiniz boynuma girecek ne bilim benimde cok ostedi sordum ama genede yemicem cunku aklim takildi. Bi kereBen pişirmedim annem yapmıştı yemiştim :) canımı çektirdin kız :)
Kiz batil inanista olsa takiliyo insanin kafasi a bi kereCanim ye birsey olmaz batil inanca gore yerken bir yerini kasima dokunma diyor anladin mi .. Yani dokun kes pisir sıkıntı yok ama takinti yapiyorsan yerken bir yerini kasima ..
Ki ben yedimde kasidimda hic inanmam oyle seylere aksine kan yapiyor bol bol yemek lazim
Dusmustur hic stres yapma kendine..:)Cok iyi bende ocagın ortasında gidicem insallah düsmüstür benimkide
Maşallah maşallah hiç anlamıyorum benUltrasondan geldım bebek 10+6 olmus haftaya cuma ıkılı test yapılcakmıs tamam dedım 300 lıraymıs cok pahalı deılmı ya bu test..okadar hareketlıydıkı bebek doktorum cınsıyet ıcın daha bır ay var dedı bellı deıl ama yıne de yukluyorum belkı bı tahmın olur mu sizden arkdaslar
saol canım hrpımızınkılere masallah allah korusun onları ınsallah ben de anlamıyorum artık saglıklı olsun da beklıycez hayırlısıylaMaşallah maşallah hiç anlamıyorum ben
Kagitta 3 aydan once doktorunuz gercekten gerek gorurse kullanin gibi buseyde yaziyor..ben bekledim evet canim 13 haftanin basinda farkli bi fitil vetdi onuda 3 gun arayla kullan dedi iki tane vardi icinde..yinede etkilemeyim seni tatlim belki gercekten gerekli gormusturDedim canım ama yokk bişey olmaz dedi kağıtta da hamilelik suphesinde hemen doktora danışın diyor diye korktum kullanmadım şimdilik. Sen ne kullandin ozaman cnm bekledinmi oyle
Unuttum senin prens mi prenses mi idi ?
Amin canım cok sagolCanim benim cok gecmis olsun rabbim bebisini korusun sana bagislasin bol bol dinlen canim
Sadece decavit kullaniyorumherkes ne ilaç kullandığını yazabilir mi? ben omega 3 olarak ocean 1200mg kullanıyorum. folik asitin adı folic-1. bir de vitamin verdi doktor elevit diye. onu iyi beslenemediğini düşündüğün günlerde günde 1 tane iç dedi. sizler neler kullanıyorsunuz?
canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine hayırlısıyla atlatcaksin inşallah.. yorulma yat dinlen progestan falan verdimiHayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
Ozelde yaptirdim bende izmirde 50ye..bilemedim baska bir hastanedemi yaptirsan cunku daha 3lu var 4lu var.neyseki bu yil ozellerin butip fazla para almalarini denetliceklermis..Evet canım özele gıdıyorum muayene 92 lıra sgk oldugu ıcındı 2 haftada bır gdııorum ama ıkılı test cok pahalı geldı yaptırmak ıstemezsenız bır ımza atmamız gerekıyormus herseyı kabul edıyoruz dıye bende yaptırcam dedım ama pahalı da geldı
canım ızmır dr nerede yaptırdın brnım de ızmır medıcal parka gıdıyorum benOzelde yaptirdim bende izmirde 50ye..bilemedim baska bir hastanedemi yaptirsan cunku daha 3lu var 4lu var.neyseki bu yil ozellerin butip fazla para almalarini denetliceklermis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?