2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ızmır dr nerede yaptırdın brnım de ızmır medıcal parka gıdıyorum ben
Karatas hastanesine gidiyorum canim..aa zaten medinin fiyatlari cok ucuk biliyorum arkadasimdan asilamaya 5 istemisler disarda tupu 5e yapiyolarmis yanliz cok temiz demisti

Karatas hastanesine gidiyorum canim..aa zaten medinin fiyatlari cok ucuk biliyorum arkadasimdan asilamaya 5 istemisler disarda tupu 5e yapiyolarmis yanliz cok temiz demisti
evet canım benım de tüp bebek zaten ama ben raporlu 3000 oldu tup bebek..tahlıllerı bıraz pahalı evımın yanı dıye basladım buraya bır de bastan berı trasnferımı yapan doktor olunca bırakmak ıstemıyorum hersey nekadar pahalı suana kadar baya harcadık zaten

Canim benim tahmin edebiliyorum madem tupude orda yaptirdin evinede yakin orda yaptirman tuzlu olsada daha mantikli

sıcak suya bal ve limon karıştır iç. ben öyle kendime gelebildim. geçmiş olsun hasta olmak çok zor bu şartlarda

sıcak suya bal ve limon karıştır iç. ben öyle kendime gelebildim. geçmiş olsun hasta olmak çok zor bu şartlarda
saol canım gercekten ne zormus ılac alamadan hasta olmak zaten halsızdm mıdem kotuydu sımdı bır de hasta olmak nefes alamıyorum cok dıkkat edın kımse hasta olmasın

Slm nasılsn.durumlar nasıl.belirtiler ne durumda.bnim bugun dün sadece göğüs sızlaması ve mide yanması oldu.başkada beliryi yok.normal mi ki acaba çarsmba gununu ıple cekıyrm merak edıyrum inş bişi yoktr.

Yeni açıldıysa uygundur ama canım bi araştır bence medipol Yen'i şubelerde hasta bağlamak için çok indirim yapıyor

CAnım yazısmalarını okudum da ben de medıpol megaya gıdıyorun ılk funda habına gıttım ama genc ve tecrubesız geldı hoslanmadım ıkıncıye derya hanıma gıttın daha sıcak kanlı ve ılgılıydı devam edebılırım ona ama esım de kolan hastanesı de bı gıdelım dedı ucun muayeneye oraya gıdıcem. Ama eger 300 lırayı vermeyı gozden cıkarırsan sana tavsıyem anadolu yakasında alle klınık var furkan kayabasoglu super bırı.işine aşık her saatte her kosulda doguma gıdıyo. Instagramdan arastır istersen. Sıncap arkadasımın saydıgı bı cok krıterı yasatan bı dr. Benım ımkanım olsa kesınlıkle ona gıderdım

Açım kızlar aç. Şu içemiyorum yemek yiyemiyorum başım catlayacak

Ben de acım ya az once lokmamı daha yutmadan gıttım cıkardım. Suyu sadece ılac ıcerken yarın bardak zorla ıcıyorum. 12. Hafta bıttı belırtıler hala azalmadı. Allah bebişlerimize sağlık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…