LevotironCanim sicak su torbasi varmi dikkatli kullan onuda ayagina koy sadece patik felan eksik etme ayagindan
Karatas hastanesine gidiyorum canim..aa zaten medinin fiyatlari cok ucuk biliyorum arkadasimdan asilamaya 5 istemisler disarda tupu 5e yapiyolarmis yanliz cok temiz demisticanım ızmır dr nerede yaptırdın brnım de ızmır medıcal parka gıdıyorum ben
evet canım benım de tüp bebek zaten ama ben raporlu 3000 oldu tup bebek..tahlıllerı bıraz pahalı evımın yanı dıye basladım buraya bır de bastan berı trasnferımı yapan doktor olunca bırakmak ıstemıyorum hersey nekadar pahalı suana kadar baya harcadık zatenKaratas hastanesine gidiyorum canim..aa zaten medinin fiyatlari cok ucuk biliyorum arkadasimdan asilamaya 5 istemisler disarda tupu 5e yapiyolarmis yanliz cok temiz demisti
Yapilan yere git ye hazir pismis sonucta .. Canin istemis simdi ye ne olacak ya :))Kiz batil inanista olsa takiliyo insanin kafasi a bi kere
Canim benim tahmin edebiliyorum madem tupude orda yaptirdin evinede yakin orda yaptirman tuzlu olsada daha mantiklievet canım benım de tüp bebek zaten ama ben raporlu 3000 oldu tup bebek..tahlıllerı bıraz pahalı evımın yanı dıye basladım buraya bır de bastan berı trasnferımı yapan doktor olunca bırakmak ıstemıyorum hersey nekadar pahalı suana kadar baya harcadık zaten
aynen canım allah yardım etsın bızlere hersey bebıslerımız ıcın allah herseyın hayırlısını versın cok tesekkur ederımCanim benim tahmin edebiliyorum madem tupude orda yaptirdin evinede yakin orda yaptirman tuzlu olsada daha mantikli
egepol e gidiyorum benİzmirde oturanlar hangi hastaneye gidıorsunuz kızlar
sıcak suya bal ve limon karıştır iç. ben öyle kendime gelebildim. geçmiş olsun hasta olmak çok zor bu şartlardaArkadaslar cok hastayım nasıl bukadar grıp oldum bılmıorm boğazım şiş burnum kotu acayıp halsızım normaldr bukadar hasta oldugum zaman kesın antıbıyotıkle anca gecıyoe smdı ben neyapcam 2dede normal ultrason randevum var ona bıle nasıl kalkp gıdıcem bılemıyorum
Ben yiyip içip çıkarıyorum ne kalsa kardır diyerek çok zor çoookAçım kızlar aç. Şu içemiyorum yemek yiyemiyorum başım catlayacak
Bugün önce suyumuz sonra doğalgazımız ve elektriğimiz yoktu. Siraca geldiler sonunda..Istanbul'un gobeginde elektrik yok kac saattir. Aciktim, ev buz gibi oldu kalkip da isitamiyorum yemek. Ortunun altinda saydiriyorum
saol canım gercekten ne zormus ılac alamadan hasta olmak zaten halsızdm mıdem kotuydu sımdı bır de hasta olmak nefes alamıyorum cok dıkkat edın kımse hasta olmasınsıcak suya bal ve limon karıştır iç. ben öyle kendime gelebildim. geçmiş olsun hasta olmak çok zor bu şartlarda
Teorilere göre erkekİkili test yorum yapabilecek var mi?
Onu sormadim aslinda papp-a nasilTeorilere göre erkek
Slm nasılsn.durumlar nasıl.belirtiler ne durumda.bnim bugun dün sadece göğüs sızlaması ve mide yanması oldu.başkada beliryi yok.normal mi ki acaba çarsmba gununu ıple cekıyrm merak edıyrum inş bişi yoktr.Acayip merak ediyorum acaba ne kadar büyüdü diye :) Nasılsın? Ben iyiye doğru gidiyorum. Bugün biraz midem bulandı o kadar sadece. Ortalıkta salgın mı ne var. Herkes hasta oldu yaa, eşim de öyle. Bulaşmaz inşallah bana
Yeni açıldıysa uygundur ama canım bi araştır bence medipol Yen'i şubelerde hasta bağlamak için çok indirim yapıyor
Açım kızlar aç. Şu içemiyorum yemek yiyemiyorum başım catlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?