2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allh allh benimki mi anormal ıkı gındur belirtilerim azaldı 11+3 daha erken degıl mi.sadece midem yanıyor ve göğsüm sızlıyr o kadar.

Allh allh benimki mi anormal ıkı gındur belirtilerim azaldı 11+3 daha erken degıl mi.sadece midem yanıyor ve göğsüm sızlıyr o kadar.

YOK canım bence senınkı normal. Cogu yerde belırtılen artık hafıfler yazıyo ama ben de degısen bısı yok maalesef. Mıde agrısından mahvoldum resmen bulantı kusma da cabası. Hiç takılma hatta sevin canım çok zor çünkü aç oldugun halde yıyecek hıc bırsey istememek

Benim bebekte onde gidiyor canm belki onla ilgilidir ama ben seker ölçümü yaptirmadim

Benim de Annemde babamda var ayni sekilde cok gecms olsun

Furkan beyi instagramda takip ediyorum ordan bile belli nasıl harika biri olduğu. İstanbulda olsa tek tercihim o olurdu

Canan yılmaz torun ismini kaydetmistim çok ovmusler ama bilemiyorum nasıldır mine hanım genel anlamda iyi çok güler yüzlü yoğun bir doktor ben hastaneden emin olamadım orda doğum yapan bir tanıdığın varmı şartlar nasılmış ben geçen muayeneye gittiğimde laboratuvar katında hemşireler tarafından biyere götürülüp getirilen bu bebek gördüm benim için çok önemli bebeği benim yanımdan hiç almamaları Ersoy hakkında bilgin varmı acaba
Evet muayene o civardi geçen oğlumu hastaneye götürdük eşim sistemden bakmış 2000 yazıyormuş normal doğuma acaba guncellemedilermi bizim özel sigorta var 3250 bile olsa 325 TL oduyoruz ama ersoyla Emsey arasında pek fark yoksa bende değiştirmem

.

Benim bir arkadaşım koruda doğum yapmıştı 4 sene önce memnundu genel olarak hastaneden ama kızda doğum sonrası kansızlık oluşmuş taktıkları kanların bile parasını ilave etmişler dava ederiz falan dediler araya birileri girdi odemediler ama sanırım odetebildiklerine baya para odetiyirlar fazlafan

Hayirli cumalar annisler.. bebisler buyudukce benim toto kemiklerim kalca kemikleri oluyor sanirim cok agriyor sizdede oluyormu kalca agrisi gece hic uyuyamadim diyebilirim

Bendede başladı o ağrılar hastayim ondan diye düşünüyordum

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey olmaz yavrular bol bol yat dinlen yorma kendini hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar aranıza yeni katıldım ☺ herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum,umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Benim ikinci gebeliğim, kızım 4 yaşında.. bu bebek bizim için sürpriz oldu fakat 5. Haftamda kahverengi lekelenmeler yaşadım, 7. Haftada kıpkırmızı bir kanama yaşadım hatta bebeği kaybettik sandık ama bebeğim hala benimle. 8.haftada yine kahverengi lekelenmeler yaşayınca 1 ay yatak istirahati aldım,proluton depot iğne ve crinone jel kullanıyorum. Mide bulantılarım kızımdan kadar olmasa da yine var ve yemek yiyemiyorum, bugün itibariyle biraz azaldı hatta endişeleniyorum bebeğe bişey mi oldu diye..
Umarım hepimiz için herşey yolunda gider

Hoşgeldin .. :) Hayirli olsun supriz bebisiniz insallah sag salim kucaginiza alirsiniz

Ayy varyaa içim rahatlıo böyle konuştkca

Bu arada çatlak kremi kullanacaklar kasik bölgesine ve bacakların ustunede sursunler oralarda çatlıyor

Amin cnm amin biz 14 u doldurcaz ama geçmedi

Amin cnm amin biz 14 u doldurcaz ama geçmedi

Allah yardımcımız olsun canım cidden zor bi durum. Zencefıl cayı ıyı gelır dıye ondan ıcıyorum ıkı uc gundur henuz etkısını goremedım. 9 ay kusanları duydukca ödün kopuyo inş biz de rahatlarız bir an önce

canım megada nagihan hanıma aldım randevumu methini yanındaki hemşirelerden ve buradan okudum bakalım inş ben de beğenirim . Erkek dr tercih etmiyorum. Saolasın ilgin için

Furkan beyi instagramda takip ediyorum ordan bile belli nasıl harika biri olduğu. İstanbulda olsa tek tercihim o olurdu

Aynen ya kesınlıkle harıka adamın iş aşkı gözünden belli oluyo. Ben anadolu yakasında olsaydım şartlarımı zorlardım ama avrupa yakasındayım gıt gel zor uzak baya.

canım megada nagihan hanıma aldım randevumu methini yanındaki hemşirelerden ve buradan okudum bakalım inş ben de beğenirim . Erkek dr tercih etmiyorum. Saolasın ilgin için

Nagihan hanımı ben de denemek istedim ama randevu bulamayınca derya hanıma aldım. Belkı 4. Randevumu da ona alırım :) artık doguma kadar denemedıgım dr kalmıycak sanırım. Guya tek dr la devam edıcektım. Ama tam anlamıyla içime sinen bi dr olsun istiyorum. Sen gıttıgınde yorumunu yaparsan cok sevınırım

Valla direk Bebek hemşiresi arkadaşımla konuştum onunla Doğuma giren çok övdü umarım elektriğimiz de tutar. Randevuyu 1 ay sonraya aldığım için kolay oldu. Zaten ayda 1 gideceğiz kolaylıkla alınır diye düşünüyorum ama sonlara doğru zorlaşabilir tabi 15 günde 1 e düşerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…