Allh allh benimki mi anormal ıkı gındur belirtilerim azaldı 11+3 daha erken degıl mi.sadece midem yanıyor ve göğsüm sızlıyr o kadar.Ben de acım ya az once lokmamı daha yutmadan gıttım cıkardım. Suyu sadece ılac ıcerken yarın bardak zorla ıcıyorum. 12. Hafta bıttı belırtıler hala azalmadı. Allah bebişlerimize sağlık versin inş
Allh allh benimki mi anormal ıkı gındur belirtilerim azaldı 11+3 daha erken degıl mi.sadece midem yanıyor ve göğsüm sızlıyr o kadar.
Benim bebekte onde gidiyor canm belki onla ilgilidir ama ben seker ölçümü yaptirmadimBenim bebekte ölçümlerde hep 10 gün önde gidiyor bunun etkisimi acaba??Anne ve babam şeker hastası ama ırsi değil annem üzüntüden , babamda aneliyat korkusundan sonra şeker hastası oldular ve geçmedi malesef..
Benim de Annemde babamda var ayni sekilde cok gecms olsunBenim bebekte ölçümlerde hep 10 gün önde gidiyor bunun etkisimi acaba??Anne ve babam şeker hastası ama ırsi değil annem üzüntüden , babamda aneliyat korkusundan sonra şeker hastası oldular ve geçmedi malesef..
Furkan beyi instagramda takip ediyorum ordan bile belli nasıl harika biri olduğu. İstanbulda olsa tek tercihim o olurduCAnım yazısmalarını okudum da ben de medıpol megaya gıdıyorun ılk funda habına gıttım ama genc ve tecrubesız geldı hoslanmadım ıkıncıye derya hanıma gıttın daha sıcak kanlı ve ılgılıydı devam edebılırım ona ama esım de kolan hastanesı de bı gıdelım dedı ucun muayeneye oraya gıdıcem. Ama eger 300 lırayı vermeyı gozden cıkarırsan sana tavsıyem anadolu yakasında alle klınık var furkan kayabasoglu super bırı.işine aşık her saatte her kosulda doguma gıdıyo. Instagramdan arastır istersen. Sıncap arkadasımın saydıgı bı cok krıterı yasatan bı dr. Benım ımkanım olsa kesınlıkle ona gıderdım
Canan yılmaz torun ismini kaydetmistim çok ovmusler ama bilemiyorum nasıldır mine hanım genel anlamda iyi çok güler yüzlü yoğun bir doktor ben hastaneden emin olamadım orda doğum yapan bir tanıdığın varmı şartlar nasılmış ben geçen muayeneye gittiğimde laboratuvar katında hemşireler tarafından biyere götürülüp getirilen bu bebek gördüm benim için çok önemli bebeği benim yanımdan hiç almamaları Ersoy hakkında bilgin varmı acabaMerhaba sanırım emsey de bahsettiginiz doktor gülcan hanım ben ona gidiyorum gülcan hanımın muayenesi 140 oldu normal dogum 3250 zorunlu sez 4000 istege baglı 5000 oldu
Bende ersoy hastanesinde mine hanıma bir kez gidicem begenırsem oraya gecicem emsey de muayeneden ziyade testler tahliller cok pahalı astarı yüzünü geçiyor anlayacagınız o yüzden değiştirmek istiyorum
.Birbirimize yardım için buradayızbildiklerimizi aktarıyoruz. Sorup öğreniyoruz. Daha 6 ay var. Hallederiz :) bende Türkiye'de doğum yapmadığım için bilmiyorum durumları. Hastane araştırırken şikayet var sitesi var ya oraya da bakıyorum. Misal parası fazla olan ama iyi doktorları olan yakınımda Koru hastanesi var. Kendimi zorlayıp orda mı Doğum yapsam diyordum. Şikayetlere bakmaya bir girdim. Hep ücret konusunda hastaları kazıkladıklarını; hele Doğum konusundaki ücretlerde yada tutulmayan sözlerle ilgili şikayetlerin fazlalığını görünce vazgeçtim.
Hayirli cumalar annisler.. bebisler buyudukce benim toto kemiklerim kalca kemikleri oluyor sanirim cok agriyor sizdede oluyormu kalca agrisi gece hic uyuyamadim diyebilirim
Hayırlı cumalar kızlar
Dün akıntı zannedip lavaboya gittim bir anda kanama başladı kan boşaldı resmen 2 parçanın düştüğünü gördüm hemen en yakindaki hastaneye gittim bebek iyi dedi progestan başladı eve gelince 1 saat kadar uyudum uyandigimda pedimden tasacak kadar kanamam olmuştu nöbetçi kadın doğum uzmanı olmadığı için hastaneye gitmedim. Bu sabah kendi doktoruma gittim kese çevresinde kanama varmış yüksek düşük riski var dedi iğne yaptilar haftaya tekrarlanacakmis. 10 gün rapor yazdı evde sürekli uzaniyorum.
Öncelikle kendinize dikkat edin. Sonra da sizden ricam bana hayırlısı olmasi için dua edin.
Yok canim daha gitmedim doktora :) Zaten soylemez 16dan önceAl_pi canim cinsiyet belli oldumu senin..:)
Sanirim onlar kisiye gore degisiyor .. Baska bir baslik altinda risk sayisi yaziyor ona gore yorum yapiyor bunlara gore degil ..Onu sormadim aslinda papp-a nasil
Hoşgeldin .. :) Hayirli olsun supriz bebisiniz insallah sag salim kucaginiza alirsinizMerhabalar aranıza yeni katıldım ☺ herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum,umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Benim ikinci gebeliğim, kızım 4 yaşında.. bu bebek bizim için sürpriz oldu fakat 5. Haftamda kahverengi lekelenmeler yaşadım, 7. Haftada kıpkırmızı bir kanama yaşadım hatta bebeği kaybettik sandık ama bebeğim hala benimle. 8.haftada yine kahverengi lekelenmeler yaşayınca 1 ay yatak istirahati aldım,proluton depot iğne ve crinone jel kullanıyorum. Mide bulantılarım kızımdan kadar olmasa da yine var ve yemek yiyemiyorum, bugün itibariyle biraz azaldı hatta endişeleniyorum bebeğe bişey mi oldu diye..
Umarım hepimiz için herşey yolunda gider
Teşekkür ederim,hoşbuldum ☺ hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucaklarımızaHoşgeldin .. :) Hayirli olsun supriz bebisiniz insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
Ayy varyaa içim rahatlıo böyle konuştkcaYOK canım bence senınkı normal. Cogu yerde belırtılen artık hafıfler yazıyo ama ben de degısen bısı yok maalesef. Mıde agrısından mahvoldum resmen bulantı kusma da cabası. Hiç takılma hatta sevin canım çok zor çünkü aç oldugun halde yıyecek hıc bırsey istememek
Amin cnm amin biz 14 u doldurcaz ama geçmediBen de acım ya az once lokmamı daha yutmadan gıttım cıkardım. Suyu sadece ılac ıcerken yarın bardak zorla ıcıyorum. 12. Hafta bıttı belırtıler hala azalmadı. Allah bebişlerimize sağlık versin inş
Ayy varyaa içim rahatlıo böyle konuştkca
Amin cnm amin biz 14 u doldurcaz ama geçmedi
canım megada nagihan hanıma aldım randevumu methini yanındaki hemşirelerden ve buradan okudum bakalım inş ben de beğenirim . Erkek dr tercih etmiyorum. Saolasın ilgin içinCAnım yazısmalarını okudum da ben de medıpol megaya gıdıyorun ılk funda habına gıttım ama genc ve tecrubesız geldı hoslanmadım ıkıncıye derya hanıma gıttın daha sıcak kanlı ve ılgılıydı devam edebılırım ona ama esım de kolan hastanesı de bı gıdelım dedı ucun muayeneye oraya gıdıcem. Ama eger 300 lırayı vermeyı gozden cıkarırsan sana tavsıyem anadolu yakasında alle klınık var furkan kayabasoglu super bırı.işine aşık her saatte her kosulda doguma gıdıyo. Instagramdan arastır istersen. Sıncap arkadasımın saydıgı bı cok krıterı yasatan bı dr. Benım ımkanım olsa kesınlıkle ona gıderdım
Furkan beyi instagramda takip ediyorum ordan bile belli nasıl harika biri olduğu. İstanbulda olsa tek tercihim o olurdu
canım megada nagihan hanıma aldım randevumu methini yanındaki hemşirelerden ve buradan okudum bakalım inş ben de beğenirim . Erkek dr tercih etmiyorum. Saolasın ilgin için
Valla direk Bebek hemşiresi arkadaşımla konuştum onunla Doğuma giren çok övdü umarım elektriğimiz de tutar. Randevuyu 1 ay sonraya aldığım için kolay oldu. Zaten ayda 1 gideceğiz kolaylıkla alınır diye düşünüyorum ama sonlara doğru zorlaşabilir tabi 15 günde 1 e düşerseNagihan hanımı ben de denemek istedim ama randevu bulamayınca derya hanıma aldım. Belkı 4. Randevumu da ona alırım :) artık doguma kadar denemedıgım dr kalmıycak sanırım. Guya tek dr la devam edıcektım. Ama tam anlamıyla içime sinen bi dr olsun istiyorum. Sen gıttıgınde yorumunu yaparsan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?