2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy varyaa içim rahatlıo böyle konuştkca
canım srn hıc merak etme ben de bugun 10+6 ymısım doktora sordum mıdem bulanıyo dıe bir yada 2hafta sonra birsey hissetmezsin dedi bence normal olanı azalması ama bazılarının gecmıyo ıste malesef keske gecse

TUtar bence canım pozıtıf bı ınsanmıs guleryuzlu sıcakkanlı yazıyo hep yorumlarda ıns ben de bırınde dıkıs tutturabılırım. Şu esımın dedıgı dr a da gıdıyım de memnun kalmazsam son durak nagıhan hanım olucak benım de :) ben son anda kesfettım o yuzden degıstırırken ona alamadım derya hanım ıcın de cogunluk ıyı yazmıstı ona alıyım dedım

canım srn hıc merak etme ben de bugun 10+6 ymısım doktora sordum mıdem bulanıyo dıe bir yada 2hafta sonra birsey hissetmezsin dedi bence normal olanı azalması ama bazılarının gecmıyo ıste malesef keske gecse
İyi bari dün görümcem biraz strese soktu neden bulanmıyr mıden die ne var die ilk bebek düşünce bundan ötürüde korkuyoruz..

Emzirme sutyenleri de cok esnek olmuyor mu ya? Calisiyorum mecbur butun gun takiyorum, o esneklikle isyerinde hic rahat edemem. Zaten kalipli kullanmiyorum ama bilemedim simdi. Onerebilecegin bir marka var mi, bir deneyeyim rahat ederim belki.
Aslında canım bu duruma alışmaktan başka çare yok gibi tabiki esnek oluyor ama göğüslerde taş gibi oluyor bi yere kıpırdayamıyor zatenbi dene bak dünya varmış diyeceksin.normalde
Bende çok sıkı sütyenden hoşlanırım ama gebelikte ve Doğum sonrası bunlar süper.ben elija diye bi marka alıştım anne bebek fuarından ama unnado gibi sitelerde hamile iç giyim markaları var onlarada bakabilirsin.hatta unnado da bazen şık çalışan hanımlara göre filanda emzirme sütyenleri görüyorUm ama hiç denemedim tabi bi bak derin canım

Aklına kötü şeyler getirme merak etme hiç birşey yoktur. Benim bugün akşam midem bulandı yemek yiyemedm ekmek arası domates peynirle geçiştirdim.. Çarşamba mutlaka yaz. Resmni cekebliyorsan cek :) merak ettim. Büyümüştür baya :)

Karar verirsen haber et görüşelim denk getirip

Hayirlisiyla ikilide sıkıntı çıkmazsa inşallah ben 3lü ve 4lü test dusunmuyorum
Annemin şekeri olması ve benimde ilk tahlilde 102 cikmasindan dolayi seker yuklemesi ve insallah detayli ultrason yaptiririm
Benim bildiğim 4lü test detaylı ultrason oluyor zaten canım.

Istanbul'un gobeginde elektrik yok kac saattir. Aciktim, ev buz gibi oldu kalkip da isitamiyorum yemek. Ortunun altinda saydiriyorum
Ay bugün bende çok çektim gündüz. Dayanamadım eşim işten çıktı aldı beni alışveriş merkezinr gittik. Allahtan sonradan geldi. Sularda yoktu bide

Kızlar ben kaç gündür rüyamda bi yaz meyvesi görüyorum sabahları inanılmaz canım çekmiş uyanıyorum zaten akşam kusmaktan bişey istemiyorum şimdi aklıma düştü yine

Kızlar ben kaç gündür rüyamda bi yaz meyvesi görüyorum sabahları inanılmaz canım çekmiş uyanıyorum zaten akşam kusmaktan bişey istemiyorum şimdi aklıma düştü yine
Canım arkadaşımında canı yaz meyvesi istemiş aseriyorum.net buradan sipariş etmiş. Herşey taze bulunuyormuş dondurulmuşta değilmiş. Kendisi denizlideydi 2 güne eline ulaşacaktı. Bir bak istersen

Aa süper olur gercekten cok sevınırım tamam sen kacına aldın randevuyu muhtemelen ıkıncı randevune denk gelır benımkı. Ben suan 14 ocaga aldım kolan hastanesındekı dr a
30 ocak saat 9.15 nagihan hnma aldım 16+1 olduğum gün tam..12de gittim diye kendi kafama göre aldım aynen denk gelirsek haberleşelim

Canım arkadaşımında canı yaz meyvesi istemiş aseriyorum.net buradan sipariş etmiş. Herşey taze bulunuyormuş dondurulmuşta değilmiş. Kendisi denizlideydi 2 güne eline ulaşacaktı. Bir bak istersen
Çok Sağol canım bakıcam mutlaka rüyasına girer mi ya sanki normalde çok yermisim gibi eşime dedim burda bi manav varmış yarın ona bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…