Bende maalesef yaz meyvesi aserdim benim eşim bu sektörde toptan gıda bulmamız rahat oldu yurt dışından geldi yedim ama Antalya dan da gönderdiler ben tv izlemek istemiyorum maalesef orda gördüm soyeonince canım istemiyor benim ama tuhaf hatta reklamo sikayet edevektim cok yanlis alan var alamayan var maalesef ne kadar yaz meyvesi varsa yedim nerdeyse Rabbim bulamayanlara bulup ta alamayanlara yardım etsin maalesef çok pahalıKızlar ben kaç gündür rüyamda bi yaz meyvesi görüyorum sabahları inanılmaz canım çekmiş uyanıyorum zaten akşam kusmaktan bişey istemiyorum şimdi aklıma düştü yine
Valla ben markete gidince geziniuorim manav bölümünde canım ne ister acaba diye çünki başka birşey yiyemiyorum bir tek meyve :) bebeğini sağlıkla görüp hayırlı haberler le gelmek nasip olsun canımMarkette ben de gördüm yaz meyvesi.Bir almadım, iki almadım, sonunda dayanamadım aldım. Mevsimi değil diye direndim ama. Yarın kontrolum var kızlar, ikili test yapılacak, çok heyecanlıyım.
Oda gece uyanmışta sayıklamış :) olabilir csnım. Ben hayatımda ciğer yemedim bugün canım çekti. Gerçi ne varsa kustum az önce yinede olsun yedimyaÇok Sağol canım bakıcam mutlaka rüyasına girer mi ya sanki normalde çok yermisim gibi eşime dedim burda bi manav varmış yarın ona bakacak
Ben ama yutamiyorum biraktim bogulacaktim en son tuttugumda .. Doktora gidince baska ilac isteyecegim ..
ben kullanıyorum canım
Banada decavit ve gyno ferra sanol verdi doktor pazartesi folik asiti bırakıp onlara gecicem
Allah razı olsun canım sizlere yaşatmasınKanaması olan arkadaşa dualarım çok Rabbim K abul etsin.
Yok dr solemedi 16. Haftadan onceCinsiyet tahmini almış mıydın?
Benim bulantilar azaldi, yiyorum herseyi ama kokulara hassasiyet hat safhada.Sağol canım, amin inşallah.Valla ben markete gidince geziniuorim manav bölümünde canım ne ister acaba diye çünki başka birşey yiyemiyorum bir tek meyve :) bebeğini sağlıkla görüp hayırlı haberler le gelmek nasip olsun canım
Yok valla yemedım canım yapmadım bile kocam kasaptan getırecektı artık aradım getırme dedımYemedin mi kız ben gittim yedim bile :)
İşallh bi problem cıkmaz canım hayırlı haberler le gelMarkette ben de gördüm yaz meyvesi.Bir almadım, iki almadım, sonunda dayanamadım aldım. Mevsimi değil diye direndim ama. Yarın kontrolum var kızlar, ikili test yapılacak, çok heyecanlıyım.
Sağol canım inşallah.İşallh bi problem cıkmaz canım hayırlı haberler le gel
Mustella kullanmıştım kızımda tavsiye ederim bir tane bile çatlağım olmadı.ama her akşam yatmadan sürdüm.4.ayda başlamıştımEvett iyi hoş bi şekilde gebe kaldık allahım saglıcakla aldırsın kucagımıza. Ikıncı gebelıgını yasayanlar daha bilgili olanlar hanımlar çatlaklar için şimdiden neye başlayalım mümkün oldugunca bitkisel yağlarla fayda görenler var mı acaba çatlak görmek istemiyorum
Göğüs ağrısı cidden çok fena. Bi yandan bi yana dönmek işkence.Göğüsümün sancısından dişimin ağrısından uyuyamiyorum :'(
Dışarı çıksaydınız bulup yeseydin be canımYok valla yemedım canım yapmadım bile kocam kasaptan getırecektı artık aradım getırme dedım
Kan ilaclarini portakal mandalina suyu ile deneyebilirsiniz gyno ferro cogu kan ilacindan iyi aslinda en az dokunan cinsinden digerleri cok afadersiniz kabiz yapiyor. Ama sizi rahatsiz ettiyse dokt danisin b12 destekli bi kan ilaci ben memnunum canimHayatımda içtiğim en iğrenç ilaç içtim ve çıkardım devam edemem galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?