2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kaç gündür rüyamda bi yaz meyvesi görüyorum sabahları inanılmaz canım çekmiş uyanıyorum zaten akşam kusmaktan bişey istemiyorum şimdi aklıma düştü yine
Bende maalesef yaz meyvesi aserdim benim eşim bu sektörde toptan gıda bulmamız rahat oldu yurt dışından geldi yedim ama Antalya dan da gönderdiler ben tv izlemek istemiyorum maalesef orda gördüm soyeonince canım istemiyor benim ama tuhaf hatta reklamo sikayet edevektim cok yanlis alan var alamayan var maalesef ne kadar yaz meyvesi varsa yedim nerdeyse Rabbim bulamayanlara bulup ta alamayanlara yardım etsin maalesef çok pahalı

Valla ben markete gidince geziniuorim manav bölümünde canım ne ister acaba diye çünki başka birşey yiyemiyorum bir tek meyve :) bebeğini sağlıkla görüp hayırlı haberler le gelmek nasip olsun canım

Çok Sağol canım bakıcam mutlaka rüyasına girer mi ya sanki normalde çok yermisim gibi eşime dedim burda bi manav varmış yarın ona bakacak
Oda gece uyanmışta sayıklamış :) olabilir csnım. Ben hayatımda ciğer yemedim bugün canım çekti. Gerçi ne varsa kustum az önce yinede olsun yedimya

Valla ben markete gidince geziniuorim manav bölümünde canım ne ister acaba diye çünki başka birşey yiyemiyorum bir tek meyve :) bebeğini sağlıkla görüp hayırlı haberler le gelmek nasip olsun canım
Benim bulantilar azaldi, yiyorum herseyi ama kokulara hassasiyet hat safhada.Sağol canım, amin inşallah.

Kızlar bu ikidir kocam ruyama gelıyo karnındakı bebek kız dıyo bana bıde kızlar kaç kilo aldınız siz benım sankrım 1,5 kilo oldu cok da almaktan korkuyorum acıkcası zor gıdıyo sonra

Mustella kullanmıştım kızımda tavsiye ederim bir tane bile çatlağım olmadı.ama her akşam yatmadan sürdüm.4.ayda başlamıştım

Hayatımda içtiğim en iğrenç ilaç içtim ve çıkardım devam edemem galiba..
Kan ilaclarini portakal mandalina suyu ile deneyebilirsiniz gyno ferro cogu kan ilacindan iyi aslinda en az dokunan cinsinden digerleri cok afadersiniz kabiz yapiyor. Ama sizi rahatsiz ettiyse dokt danisin b12 destekli bi kan ilaci ben memnunum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…