Canım bebek kaç cmdi? Büyükse yanlış sonuç olabilir. Hemen kötü düşünme dur bakalım bi kan sonucun çıksın. Olmadı harmony testi yaptırırsın. Zaten ikili test %70sonuç veriyormuşKızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Hemen kötü düşünme bu ikili test herkesin canını sıkıyor hem bakamamış düzgün.Kızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Sıkma canını yoktur birşey ıns. Burun kemigi oluşmuş mu? Sende diyorsun zor olctu diye, kötü düşünme hemen.Sonuçların güzel çıkar ıns.Kızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Moralini bozma .. 2016 nisan annelerinden bi arkadaşımız ense kalınlıpı ve burun kemiği sorunu vardı. doğuma kadar downsendromu dediler.. doğduğunda sapasağlam sağlıklı bi bebek doğdu. Hem tam pozisyon alamadım demiş.. içini ferah tutKızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Moralini sakin bozma bol bol dua etKızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Mustella kullanmıştım kızımda tavsiye ederim bir tane bile çatlağım olmadı.ama her akşam yatmadan sürdüm.4.ayda başlamıştım
Canim yalnis ölcmüş olabilir kan sonucunda az cok netlesir .. Lutfen strest yapma icini ferah tut ..Kızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Amin canım kimseye aratmasın benim hiç iştahım yok kusma korkusundan tatsız tuzsuz şeyler yiyorum ana aklıma düştü daha doğrusu her sabah rüyamda görmüş uyanıyorum çok garip yaa eşim de bulur inşallah olmazsa sitede vardı ordan alıcam başımı ağrıtıyor çünküBende maalesef yaz meyvesi aserdim benim eşim bu sektörde toptan gıda bulmamız rahat oldu yurt dışından geldi yedim ama Antalya dan da gönderdiler ben tv izlemek istemiyorum maalesef orda gördüm soyeonince canım istemiyor benim ama tuhaf hatta reklamo sikayet edevektim cok yanlis alan var alamayan var maalesef ne kadar yaz meyvesi varsa yedim nerdeyse Rabbim bulamayanlara bulup ta alamayanlara yardım etsin maalesef çok pahalı
Ay kesin rüyasında gördü canım ya kıyamam çok iyi anlıyorum onu insan utanmasa ağlar çocuk gibi öyle oluyo :)Oda gece uyanmışta sayıklamış :) olabilir csnım. Ben hayatımda ciğer yemedim bugün canım çekti. Gerçi ne varsa kustum az önce yinede olsun yedimya
Canım kötü düşünme zaten bu testlerin doğruluk oranı %60 bide sonuçta da 30 çocuktan biri sadece down sendromlu çıkıyormuş o kadar oranı düşük bi test zaten rahat da durmamış bebiş inşallah bişey yoktur ben hem araştırma hem özele gidiyorum ikisi de olcsun bakalım ne çıkacak ama kan testini yaptırır miyim emin değilim hamileliğin bu kadar başında bu stres geçmez kiKızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Çok iyi yapmışsın canım bi doktora daha giderek benim isyerinde arkadaşa da dendi sıvı alinacakti falan başka şehire gitti ağlaya ağlaya hiçbi sorun yokmuş pazartesi de doğdu hatta maşallah çok tatlı bi kızKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız moral oluyosunuz.Baska bi dr.a gittik, burun kemiği oluşmuş, o sınırda dedi, bi problem görmüyorum ama yine de riskli gebelik uzmanına yonlendireyim dedi, daha önce de kayıplarım olduğu için. P.tesi gitcez, dua edin nolur.
cok guZel ya masallahBi de bebeğime iki dr.da kız dedi, ikinci dr.benim eski dr.um içimi rahatlattı, sizlerin desteği de, hepinize mutlu, güzel , sağlıklı yıllar diliyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi.
Insallah güzel sonuclar alıcaksîn her doktor farklı konusuyor bak bu problem görmüyorum demis burun kemigide olusmus hiç canını sıkma canımKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız moral oluyosunuz.Baska bi dr.a gittik, burun kemiği oluşmuş, o sınırda dedi, bi problem görmüyorum ama yine de riskli gebelik uzmanına yonlendireyim dedi, daha önce de kayıplarım olduğu için. P.tesi gitcez, dua edin nolur.
Maşallah kızına canım bende pazartesi gidicem insallah güzel sonuclarla dòneriz günlerimiz aynı belki bende cinsiyeti ögrenirimBi de bebeğime iki dr.da kız dedi, ikinci dr.benim eski dr.um içimi rahatlattı, sizlerin desteği de, hepinize mutlu, güzel , sağlıklı yıllar diliyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi.
Karar verirsen haber et görüşelim denk getirip
Bende merak ediyrum çeketim fotosunu atarım cnmAklına kötü şeyler getirme merak etme hiç birşey yoktur. Benim bugün akşam midem bulandı yemek yiyemedm ekmek arası domates peynirle geçiştirdim.. Çarşamba mutlaka yaz. Resmni cekebliyorsan cek :) merak ettim. Büyümüştür baya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?