2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.

Canım bebek kaç cmdi? Büyükse yanlış sonuç olabilir. Hemen kötü düşünme dur bakalım bi kan sonucun çıksın. Olmadı harmony testi yaptırırsın. Zaten ikili test %70sonuç veriyormuş

Hemen kötü düşünme bu ikili test herkesin canını sıkıyor hem bakamamış düzgün.

Sıkma canını yoktur birşey ıns. Burun kemigi oluşmuş mu? Sende diyorsun zor olctu diye, kötü düşünme hemen.Sonuçların güzel çıkar ıns.

Moralini bozma .. 2016 nisan annelerinden bi arkadaşımız ense kalınlıpı ve burun kemiği sorunu vardı. doğuma kadar downsendromu dediler.. doğduğunda sapasağlam sağlıklı bi bebek doğdu. Hem tam pozisyon alamadım demiş.. içini ferah tut

Moralini sakin bozma bol bol dua et

Bana yakin cogu kisi ikili testi yaptirmis.benim randevuma daha iki hafta var yameraktan catlicam artik belirti diye bisey de kalmadi sanki bebek yok gibi aman nazar degmesinde siznlerinde boyle oldu mu

Mustella kullanmıştım kızımda tavsiye ederim bir tane bile çatlağım olmadı.ama her akşam yatmadan sürdüm.4.ayda başlamıştım

mustelanın hangi ürününü kullandınız acaba? ben ilk hamileliğimde sadece bebek yağı kullanmıştım. son aylara kadar iyiydi ama son aylarda çatladım. şimdi ne kullanacağım bilmiyorum. zaten çatlaklar çokça mevcut..

Canim yalnis ölcmüş olabilir kan sonucunda az cok netlesir .. Lutfen strest yapma icini ferah tut ..

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız moral oluyosunuz.Baska bi dr.a gittik, burun kemiği oluşmuş, o sınırda dedi, bi problem görmüyorum ama yine de riskli gebelik uzmanına yonlendireyim dedi, daha önce de kayıplarım olduğu için. P.tesi gitcez, dua edin nolur.

Amin canım kimseye aratmasın benim hiç iştahım yok kusma korkusundan tatsız tuzsuz şeyler yiyorum ana aklıma düştü daha doğrusu her sabah rüyamda görmüş uyanıyorum çok garip yaa eşim de bulur inşallah olmazsa sitede vardı ordan alıcam başımı ağrıtıyor çünkü

Oda gece uyanmışta sayıklamış :) olabilir csnım. Ben hayatımda ciğer yemedim bugün canım çekti. Gerçi ne varsa kustum az önce yinede olsun yedimya
Ay kesin rüyasında gördü canım ya kıyamam çok iyi anlıyorum onu insan utanmasa ağlar çocuk gibi öyle oluyo :)

Canım kötü düşünme zaten bu testlerin doğruluk oranı %60 bide sonuçta da 30 çocuktan biri sadece down sendromlu çıkıyormuş o kadar oranı düşük bi test zaten rahat da durmamış bebiş inşallah bişey yoktur ben hem araştırma hem özele gidiyorum ikisi de olcsun bakalım ne çıkacak ama kan testini yaptırır miyim emin değilim hamileliğin bu kadar başında bu stres geçmez ki

Çok iyi yapmışsın canım bi doktora daha giderek benim isyerinde arkadaşa da dendi sıvı alinacakti falan başka şehire gitti ağlaya ağlaya hiçbi sorun yokmuş pazartesi de doğdu hatta maşallah çok tatlı bi kız

Insallah güzel sonuclar alıcaksîn her doktor farklı konusuyor bak bu problem görmüyorum demis burun kemigide olusmus hiç canını sıkma canım

Bi de bebeğime iki dr.da kız dedi, ikinci dr.benim eski dr.um içimi rahatlattı, sizlerin desteği de, hepinize mutlu, güzel , sağlıklı yıllar diliyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi.
Maşallah kızına canım bende pazartesi gidicem insallah güzel sonuclarla dòneriz günlerimiz aynı belki bende cinsiyeti ögrenirim

Karar verirsen haber et görüşelim denk getirip
Bende merak ediyrum çeketim fotosunu atarım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…