bende oyleyim canim endişe ediyorum ama napalm bekliyoruz randevuyu bitek biraz gobegim çıktı artık heralde büyüyor diyorumBana yakin cogu kisi ikili testi yaptirmis.benim randevuma daha iki hafta var yameraktan catlicam artik belirti diye bisey de kalmadi sanki bebek yok gibi aman nazar degmesinde siznlerinde boyle oldu mu
Ayy ne guzel ogluna kiz kardes geliyor .. Saglikla gelsin insallah canim .. Guzel haberler alman dilegiyleBi de bebeğime iki dr.da kız dedi, ikinci dr.benim eski dr.um içimi rahatlattı, sizlerin desteği de, hepinize mutlu, güzel , sağlıklı yıllar diliyorum. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi.
Kızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Benim hic olmuyodu iki haftadir basladiGöğüs ağrısı cidden çok fena. Bi yandan bi yana dönmek işkence.
Canim kendini uzme. Bizimde 2 cikti ense kalinligi bebek 62 mm di. Doktorum 3.5 altini kontrol ediyoruz zaten tek ense kalinligina bakilarak birsey soylenemez dediKızlar şimdi dr.dan çıktım, moralim bozuldu, ense kalınlığı biraz fazla gibi dedi, kan verdim ikili test için. Biraz zor olctu, bebek istediğim pozisyonda değil diye baya uğraştı. Inşallah yanlış olcmustur.3.1 dedi galiba, sizlerin nasıldı.
Cok hasta oldugum ıcın gece nefes alamıyodum sabaha kadar vıcks sürdum burnuma zararlı olacagını düşünmemıstım bugub ınternete baktım gebelerde kullanılması önerılmez 3aya kadar yazıyordu canım cok skldı acaba bebegıme zarar vermısmıdır ya bısey olduysa nasıl boyle bırsey yaptm
Sağol canım ya içim rahatliyor sayenizde.Baska dr.a gittim zaten, p.tesi yine gitcez.Allah bebislerimize sağlık versin.Canim sakin ama sakin uzme kendini, ve olumlu dusun. Benim doktorum ikili testten once muayenede ensedeki odem cok fazla demisti, iki gun sonraki ikili teste kadar aglamistim. Ikili testte ensedeki odem normal boyutlarda cikti, arada sadece 2 gun vardi dikkatini cekerim. Doktor ara ara odemler daha fazla cikabilir demisti, ultrasondan ultrasona bile fark ediyor. Eger icin rahat edecekse baska bir hastanede farkli bir cihazda bir daha olctur ama olumlu dusun. Bebegin gayet iyi annesi
Inşallah canım, sağlıkla gelsin hepimizinki.Ayy ne guzel ogluna kiz kardes geliyor .. Saglikla gelsin insallah canim .. Guzel haberler alman dilegiyle
Yok canim ya niye kirilayim strest var herkesde belli bu zaten :) Cok sevindim canim testinizin temiz cikmasina hadi bakalim saglikla gelsin paşaMeraba kizlar. Yeni yilimiz ailemize huzur, bereket,sağlık sıhhat versin 2018e girerken bebişlerimiz koynumuzda olsun inşallah
İkili testimiz çok şükür iyi çıktı riskimiz oldukça az görünüyor maşallah.. inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar..
Al_pi
dün seni istemeden kırdıysam özür dilerim hakkini helal et. bir an çok panik yaptım hiç cinsiyeti düşünemiyordum o an ama tahmine erkek yazabilir misin bize bakalim sonra nazar boncugu eklenecek mi, oğlum fikrine birden çok alıştım zaten hep demiştim burda da gebeliği ogrendigim aksam icimden erkek gecti diye ruyamda da kiz gormem tersiydi belkide :)
Canım sıkma canını iyi düşünelim iyi olsun sonucu çok yüksek çıkıp sapasağlam doğan çok bebek var senin ki öyle bile değil Rabbime emanet bol dua etmekten başka yaradana sığınmaktan başka elden gelen bişey yok rabbim bütün bebekleri sağlıkla sıhhatle annelerine kavuştursun inşInşallah canım, sağlıkla gelsin hepimizinki.
Canım müsait zamanda benimkini de erkek yazarmısın iki doktorda erkeğe benziyo gibi ama kesin diyemem dedi bakalım 20 gün sonra ne diyecekler :)Yok canim ya niye kirilayim strest var herkesde belli bu zaten :) Cok sevindim canim testinizin temiz cikmasina hadi bakalim saglikla gelsin paşaErkek olarak ekliyorum Allah gonlune gore versin..
Canim benim az kaldi insallah 12 den sonra bu belirtiler yokolur canim zormus gercekten rabbim yardimcin olsunBen yiyip içip çıkarıyorum ne kalsa kardır diyerek çok zor çoook
Bi seferden birşey olmaz bence sonuçta bilerek yaptığın bişey değil herşeye korkuyor tedirgin oluyoruz anne yüreği işte ama bu kadar pmuk ipliğine bağlı olamaz rabbim nasip ettikten sonra nelere dayanıyolar rabbime emanetCok hasta oldugum ıcın gece nefes alamıyodum sabaha kadar vıcks sürdum burnuma zararlı olacagını düşünmemıstım bugub ınternete baktım gebelerde kullanılması önerılmez 3aya kadar yazıyordu canım cok skldı acaba bebegıme zarar vermısmıdır ya bısey olduysa nasıl boyle bırsey yaptm
Ekledim senin paşayida .. Kesinlesirse yanina nazar boncugu koyarizCanım müsait zamanda benimkini de erkek yazarmısın iki doktorda erkeğe benziyo gibi ama kesin diyemem dedi bakalım 20 gün sonra ne diyecekler :)
Tamam canım saolasın evdeki paşa sürekli duada erkek olsun nolur ben kız istwmiyorum diye bakalım rabbim hayırlısını versin :)Ekledim senin paşayida .. Kesinlesirse yanina nazar boncugu koyariz
Oğlun mu var :) Kız olsa sevmez erkek istiyorsa :)) Rabbim hayirlisini versin tabiki ama insan ikisinide istiyor isteTamam canım saolasın evdeki paşa sürekli duada erkek olsun nolur ben kız istwmiyorum diye bakalım rabbim hayırlısını versin :)
Babalı oğullu hamile olmadan erkek diye başladılar bi kız hayali bile kuramadım :)sağlık ve hayırlı olanı versin napalım 2ye bir kaldım evde :)Oğlun mu var :) Kız olsa sevmez erkek istiyorsa :)) Rabbim hayirlisini versin tabiki ama insan ikisinide istiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?