- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
12 haftalisin cinsiyet belli yani çok şükür iyidir merak etmeInşallah canım, sağlıkla gelsin hepimizinki.
Benim de gogusler iki haftadir alarmda hele dun sol gogsume igneler batiriyordular sanki ucuda kararmisti. Bugun hafif. Bende ikili testteki bhcgye dayanarak erkek bekliyorum bakalim belirtilerimiz ayni gibi hayirlisi olsun :)Canım müsait zamanda benimkini de erkek yazarmısın iki doktorda erkeğe benziyo gibi ama kesin diyemem dedi bakalım 20 gün sonra ne diyecekler :)
Desene 3e 1 kalacaksin seneye :)) Ama erkek demis doktor demekki cok icten dilemisler istemislerBabalı oğullu hamile olmadan erkek diye başladılar bi kız hayali bile kuramadım :)sağlık ve hayırlı olanı versin napalım 2ye bir kaldım evde :)
Bu gittiginde solicek insaAllah..:) buyudu kuzuYok canim daha gitmedim doktora :) Zaten soylemez 16dan önce
ben de arastırmamıstım canım tam kanıtlanmıs bır etkısı yokmıs ama kullanılmaması gerekıyormus olmaz ınsallah bıseyYaaa viks ben de surdum birkac kere. Hic zararli olabilecegini dusunmemistim..
aynen canım bılerek yapmadım okadar hastaydım kı nefes alamıyordum aklıma geldi annem de oyle dedı allah basıp ettıyse o bebegı hersekıldr gelır dıye sonra bıraz ıcım rahatladı allah korusun onları arastırmadan da bırsey kullanmam artık basıt gıbı gorunsedeBi seferden birşey olmaz bence sonuçta bilerek yaptığın bişey değil herşeye korkuyor tedirgin oluyoruz anne yüreği işte ama bu kadar pmuk ipliğine bağlı olamaz rabbim nasip ettikten sonra nelere dayanıyolar rabbime emanet
Progestan başlattı canım bi de düsüğü önlemek icin iğne yaptilar haftaya tekrarlanacak. Kanamam da baya azaldı kahverengi lekelenmeye döndü çok şükürcanim çok geçmiş olsun dikkat et kendine hayırlısıyla atlatcaksin inşallah.. yorulma yat dinlen progestan falan verdimi
Canım benim inşallah geçer bebeğim sağlıklı olsun normal zamanda nasıldım unuttum ben zaten istahimin açılmaması da bi yönden iyi aldığım kiloyu vermemiştim şimdi üstüne çok almaktan da korkuyorumCanim benim az kaldi insallah 12 den sonra bu belirtiler yokolur canim zormus gercekten rabbim yardimcin olsun
Tamamdır kuzum :)Bende merak ediyrum çeketim fotosunu atarım cnm
benimde başta öyle oluyordu. ama artık inmiyor tatli bir göbeğim var biraz daha buyuse guzel olcak :)Arkadaslar gobusler ne durumda..:) benim bazen kocaman oluyor bazende iniyor bu durumu yasayan var mi
Maşallah bende 9+3 demek bukadar olmuş ayin 5 de konturolSelam kızlar sindi kontrolden cıktık dr a cinsiyeti ne zaman ögreniriz dedim 3 hafta sonra dedi.9+6 yız bugün.siz tahmin edebilir misiniz ordan nasıl gözüküyor teyzeleri
Yok kuzum bebegin saglikli olsunda kiloyu bosver benim dr okonuda cok iyi motive ediyor beni 13 haftamda 2, kg almisim tabiki diyor hamilesin sen uygun sekilde almalisin zaten yeterki seker kolestrol problemi yasama diyor napimm bende takmiyorum :)Canım benim inşallah geçer bebeğim sağlıklı olsun normal zamanda nasıldım unuttum ben zaten istahimin açılmaması da bi yönden iyi aldığım kiloyu vermemiştim şimdi üstüne çok almaktan da korkuyorum
Benim gittiğim iki doktor da fit yaşları var ama çıtır gibiler inşallah bana da öyle derler mutlu olurum :) şuan -1,5 kilodayim hatta daha da vermiş olabilirim hiç tartilmadim bakalım iki haftaya kontrolde ne çıkacak benim bi tansiyon aleti ve tartı almam lazım idrarda protein çıktı ya bana tansiyonunu takip et yüksek çıkacak olursa hemen gel dediYok kuzum bebegin saglikli olsunda kiloyu bosver benim dr okonuda cok iyi motive ediyor beni 13 haftamda 2, kg almisim tabiki diyor hamilesin sen uygun sekilde almalisin zaten yeterki seker kolestrol problemi yasama diyor napimm bende takmiyorum :)
İnsaAllah ya kocaman olsun gobuslerimiz..:)benimde başta öyle oluyordu. ama artık inmiyor tatli bir göbeğim var biraz daha buyuse guzel olcak :)
Tamam canım saolasın evdeki paşa sürekli duada erkek olsun nolur ben kız istwmiyorum diye bakalım rabbim hayırlısını versin :)
Mustella çatlak kremi olarak alıyordun üstünde hamile kadın silüeti var ve 9 mois(ay) yazıyor.eczanelerde bulabilirsin canımmustelanın hangi ürününü kullandınız acaba? ben ilk hamileliğimde sadece bebek yağı kullanmıştım. son aylara kadar iyiydi ama son aylarda çatladım. şimdi ne kullanacağım bilmiyorum. zaten çatlaklar çokça mevcut..
Evet canım hareketleri 8.haftada baslıyormuş elleri oynuyordu maşallahMaşallah bende 9+3 demek bukadar olmuş ayin 5 de konturol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?