2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk 10 hafta kanamali oldu hep ne yaptimsa gecmedi. Sonra kendiliginden gecti. İsterseniz dra danisin

Kızlar yavrumu görmeye 1.5 gün kaldı ikili test zamanı ve dr biraz olsun olumsuz konussa ben paranoyaya baglıyorum baslıyorum acabalara ben yaptırmak istemiyorum desem devlet hastanesindeki doktorlar tepki verir mi acaba çok kararsızım tabi olumsuz bişey dese herşey rabbimden ama o an yalnız gitmiş olucam kendime güvenemiyorum cok tedirginim

Ayni dertten ben de muzdaribim, hamileligimin basindan beri var ve hicbir sey ise yaramiyor. Doktor bana duphalac surup verdi, hamilelikte kullanilabiliyormus. Istersen doktoruna danis canim. Ben ilac kullanma taraftari olmadigim icin direniyorum, ama ne yazik ki 3-4 gunu buluyor bazen ve cok zorlaniyorum, sanirim baslayacagim.

Ben de kabız oluyorum arada kızlar. Ama ben aliskinim, çok çektim bekarligimdan beri kabizliktan.

Al_pi teşekkür ederim canım, bebisimin cinsiyetini eklemişsin.

Bende ilk haftalarda cok yasadim kabizlik cok zorlandim kayisi suyu kayisi incir ne yapsamda fayda etmiyordu ama artik gecti cok sukur yoluna girdi ..
Ama en guzeli aksamdan 3 kayisiyi suya koyun sabah ac karnina kayisiyi yiyip suyunu da icin o cok ise yariyor..

Arkadaşlar ben ilk hamileliğimde hiç kabızlık çekmedim. Nedenini de keçi boynuzu pekmezine bağlıyorum. Her sabah içiyordum. Gerçekten kabızlığa çok iyi geliyor hem de daha bir çok faydası var. Bence onu da bir deneyin. İnşallah faydası olur.

Ilkbaslarda benimde tansiyonum yuksek cikiyordu orda heyecan yapiyordum sanirim kardiolog esliginde takip yaptim normal cikti insallah duzelir canim ihmal etme hemen al aleti koldan olceni al bilegi tavsiye etmiyorlar canim

Ilkbaslarda benimde tansiyonum yuksek cikiyordu orda heyecan yapiyordum sanirim kardiolog esliginde takip yaptim normal cikti insallah duzelir canim ihmal etme hemen al aleti koldan olceni al bilegi tavsiye etmiyorlar canim
Hemşireler olctugunde düşük çıktı hep evde de o şekilde ama nabız çok yüksek bi ara 130 lardaydi şimdi 110 falan çıkıyo ama alıcam dediğin gibi koldan olcenden

Yokluğunda iki yil beklemekle gecti insallah simdi vuslati bekliyoruz :)

Sağolun kızlar.pekmez olayı iyiymiş de keşke erik ve dut pekmezi almadan önce öğrenseydim bunu.koleksiyon gibi olacak yoksa Kayısı zaten yiyorum sabahları.ama devam yine. Doktora bir sorayım şurubu.bir an önce geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…