Srlam kızlar herkese mutlu yıllar diliyorumhuzurlu sağlıklı en önemlisi de barış dolu bir yıl geciririz inşallah.
Bisey sormak istiyorum ben aşırı derecede kabızlık yaşıyorum.sabahlari kayısı,kefir,probiyotikler denedim ama hala devam ediyor maalesefüstelik arasira kanama da olmaya başladı.çok korkuyorum.sizlerden de yaşayan var mı? Doktorunuza danıştınız mı bu konuyla ilgili?
Been:) aksam sis sabah kucucuk bi gobusArkadaslar gobusler ne durumda..:) benim bazen kocaman oluyor bazende iniyor bu durumu yasayan var mi
Sağol canım ilk defa bu şekilde olunca korktum biraz ama geçer inşallahBenim ilk 10 hafta kanamali oldu hep ne yaptimsa gecmedi. Sonra kendiliginden gecti. İsterseniz dra danisin
Evet dimi sabah yataktan kalktigimda okadar buyuk degil gun icinde daha cok buyuyor..yatarken yayiliyor demekki..karnin rahat genisliyebikmesi icin saga veya sola yatmak gerekirmis sirt ustu yatmak pek tavsiye edilmiyorBeen:) aksam sis sabah kucucuk bi gobus
Srlam kızlar herkese mutlu yıllar diliyorumhuzurlu sağlıklı en önemlisi de barış dolu bir yıl geciririz inşallah.
Bisey sormak istiyorum ben aşırı derecede kabızlık yaşıyorum.sabahlari kayısı,kefir,probiyotikler denedim ama hala devam ediyor maalesefüstelik arasira kanama da olmaya başladı.çok korkuyorum.sizlerden de yaşayan var mı? Doktorunuza danıştınız mı bu konuyla ilgili?
Takvimimi diyorsun canim .. Kisisel bilgilerinden yaziyorsun oraya gir asagi dogru in oraya bebegin dogum tarihini yaz cikar .Kizlar bu en bastaki yere tahmini dogum tarihimizi nasil ekliyoduk acabaBulamadim da
Ayni dertten ben de muzdaribim, hamileligimin basindan beri var ve hicbir sey ise yaramiyor. Doktor bana duphalac surup verdi, hamilelikte kullanilabiliyormus. Istersen doktoruna danis canim. Ben ilac kullanma taraftari olmadigim icin direniyorum, ama ne yazik ki 3-4 gunu buluyor bazen ve cok zorlaniyorum, sanirim baslayacagim.
Ilkbaslarda benimde tansiyonum yuksek cikiyordu orda heyecan yapiyordum sanirim kardiolog esliginde takip yaptim normal cikti insallah duzelir canim ihmal etme hemen al aleti koldan olceni al bilegi tavsiye etmiyorlar canimBenim gittiğim iki doktor da fit yaşları var ama çıtır gibiler inşallah bana da öyle derler mutlu olurum :) şuan -1,5 kilodayim hatta daha da vermiş olabilirim hiç tartilmadim bakalım iki haftaya kontrolde ne çıkacak benim bi tansiyon aleti ve tartı almam lazım idrarda protein çıktı ya bana tansiyonunu takip et yüksek çıkacak olursa hemen gel dedi
Sagol canim yaptim.takvime eklenmedi henuz ama eklenir herhalde..tesekkur ederimTakvimimi diyorsun canim .. Kisisel bilgilerinden yaziyorsun oraya gir asagi dogru in oraya bebegin dogum tarihini yaz cikar .
Hemşireler olctugunde düşük çıktı hep evde de o şekilde ama nabız çok yüksek bi ara 130 lardaydi şimdi 110 falan çıkıyo ama alıcam dediğin gibi koldan olcendenIlkbaslarda benimde tansiyonum yuksek cikiyordu orda heyecan yapiyordum sanirim kardiolog esliginde takip yaptim normal cikti insallah duzelir canim ihmal etme hemen al aleti koldan olceni al bilegi tavsiye etmiyorlar canim
Mutlu yıllar güzel annişler bana öyle geliyorki biz bu yıl sürekli bir şeyleri beklemekle geçireceğiz bebişler doğana kadar ve sonrasındada hep böyle devam edecek Rabbim güzellikleri beklemeyi nasip etsin inşallah
Ayni dertten ben de muzdaribim, hamileligimin basindan beri var ve hicbir sey ise yaramiyor. Doktor bana duphalac surup verdi, hamilelikte kullanilabiliyormus. Istersen doktoruna danis canim. Ben ilac kullanma taraftari olmadigim icin direniyorum, ama ne yazik ki 3-4 gunu buluyor bazen ve cok zorlaniyorum, sanirim baslayacagim.
Bende ilk haftalarda cok yasadim kabizlik cok zorlandim kayisi suyu kayisi incir ne yapsamda fayda etmiyordu ama artik gecti cok sukur yoluna girdi ..
Ama en guzeli aksamdan 3 kayisiyi suya koyun sabah ac karnina kayisiyi yiyip suyunu da icin o cok ise yariyor..
Sağolun kızlar.pekmez olayı iyiymiş de keşke erik ve dut pekmezi almadan önce öğrenseydim bunu.koleksiyon gibi olacak yoksaArkadaşlar ben ilk hamileliğimde hiç kabızlık çekmedim. Nedenini de keçi boynuzu pekmezine bağlıyorum. Her sabah içiyordum. Gerçekten kabızlığa çok iyi geliyor hem de daha bir çok faydası var. Bence onu da bir deneyin. İnşallah faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?