2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kızlar kalktım yarım bardaktan daha az su içtim İçmez olaydım kustum hemen maf oldum .ne yapıcam ben artık bilmiyorum . Bogurmekten karnıma sancılar giriyor

Canım bende yaşıyorum bazen. Hatta küçük bir hemoroid de oluştu sanırım ama sezeryan doğum olacağı için çok dert etmedim. Su içmediğim zamanlarda oluyor. Bol su içersem sorun olmuyor. Sen su içeniliyor musun?

Ah kızlar kalktım yarım bardaktan daha az su içtim İçmez olaydım kustum hemen maf oldum .ne yapıcam ben artık bilmiyorum . Bogurmekten karnıma sancılar giriyor

Canım 14.haftandaymışsın 1-2 haftaya bulantıların geçer diye tahmin ediyorum. Allah kolaylık versin. Benim de bulantım çok oluyor ama henüz hiç kusmadım. Kendimi zorlamadım da kusmak için. Hiç sevmiyorum rahatlatmıyor

uzun süreli bir gecırme olmasa da olips mentollü şeker var kusma hissi baslayınca hemen seker at agzına acayıp rahatlatıyo hatta sonrası yemek yersın

Yeni yılımız kutlu olsun inş hamişler bizim için heyecanlı bı yıl olacağı kesin ama ülke olarak inş barış dolu bir yıl olur. Daha ilk günden kanlı başladık gerçi.

T Toprakliyagmur seni en iyi anlayanlardanım canım ne yesem kusuyorum.oturdugun yerde bi öğürtü geliyo ne varsa gidiyo. Şu balayı dönemine hızlıca bi geçiş yapmak istiyorum artık açlıktan mide ağrıları çekiyorum çok yoruldum gerçekten bebeğimi düşünuyorum artık benden beslenicek bu şekilde nası olucak hiç bilmiyorum

merhaba arkadaşlar. mutlu yıllar herkese.

hamilelikten mi üşütmekten mi bilemiyorum ama sırtım ve belim inanılmaz ağrıyor. hamilelikte egzersiz yapan var mı. yoksa erken mi daha. en iyi egzersiz yürüyüş diyor herkes ama sırt ve bel kaslarını minik minik güçlendirmek lazım sanki bilmiyorum.

hamile pilatesine gitmeyi düşünen var mı. kaçıncı ayda başlanıyor acaba

Aynen canim benimde bel sirt ve kalca agrim var..yuruyus tavsiye ediliyor plates calistigim icin gidemem acikip eve geliyorum evdende cikmak zoruma gidiyor.ama gordukce cok ozeniyorum.keseler bebisler buyudukce baski yapip genisletiyormus sicaksu torbasi koyabiliyorum sadece sirtima

Icmeye çalışıyorum Canim.2 lt falan oluyo suyum.sen ne kadar iciyosun?

Birde o konu var canım bebek artık benden almaya da başladı annem de ye kızım kusarsan da ye diyor bugün 14 haftamiz bitti benim kusmaktan Karnım ağrıyor bir kilo daha vermisim toplam da 9 kilo gitti .

Hala geçmedi mi senin bulantıların benimde devam ediyor bu hafta bitince geçer diye düşünmüştüm affedersiniz ama bende her sabah kuru kuru öğütmekten mahvoluyorum geceleri acayip susamış uyanıyorum su içince de daha fena oluyor daha biraz daha sürecek sanki

Birde o konu var canım bebek artık benden almaya da başladı annem de ye kızım kusarsan da ye diyor bugün 14 haftamiz bitti benim kusmaktan Karnım ağrıyor bir kilo daha vermisim toplam da 9 kilo gitti .

Benım kılom bı artıyo bı azalıyo ama senınkı kadar cok degıl. Sen baya vermıssın canım dıkkatlı ol aynen kusarsak da yememız lazım be kadar durursa kardır. drunla gorustun mu bu konuyu ?

Benım kılom bı artıyo bı azalıyo ama senınkı kadar cok degıl. Sen baya vermıssın canım dıkkatlı ol aynen kusarsak da yememız lazım be kadar durursa kardır. drunla gorustun mu bu konuyu ?
Serum veriyor sürekli susuz kaldığım için düşük tehlikem var ayağa kalkınca sancilaniyorum ilaç kullanıyorum ve serum alıyorum evde . Bol bol dinlen diyor

Yok canım bitmedi sabah kuru kuru bogurlemeler beni maf ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…