2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım bitmedi sabah kuru kuru bogurlemeler beni maf ediyor
Canim sen zofran kullanmayi denedin mi? Yada zofer?ben de ayniydim.dusuk tehlikesi vardi.sürekli serum aliyodum.hatta hastanede bile kaldım bu yüzden.ama bu ilaclar kusmayı bitirdi cok şükür.en azından biseyler yiyebiliyorum.

Birde o konu var canım bebek artık benden almaya da başladı annem de ye kızım kusarsan da ye diyor bugün 14 haftamiz bitti benim kusmaktan Karnım ağrıyor bir kilo daha vermisim toplam da 9 kilo gitti .
Geçmiş olsun canım. Senin hamileliğin baya zor geçiyor, Allah yardımcın olsun.

Serum veriyor sürekli susuz kaldığım için düşük tehlikem var ayağa kalkınca sancilaniyorum ilaç kullanıyorum ve serum alıyorum evde . Bol bol dinlen diyor

Kıyamam ya Allah yardımcın olsun ben de su ıcemıyorum hıc kontrolum de ıkı hafta sonra ıns sorunsuz gecırırız bu zamanları canım Allah yardımcımız olsun

Canim sen zofran kullanmayi denedin mi? Yada zofer?ben de ayniydim.dusuk tehlikesi vardi.sürekli serum aliyodum.hatta hastanede bile kaldım bu yüzden.ama bu ilaclar kusmayı bitirdi cok şükür.en azından biseyler yiyebiliyorum.

Ben de duydum bu ilaçları ama hamileler içebiliyo mu bilmiyorum dr uma ne ıyı gelır dedıgımde hiç bi ilaç kesmez bulantını dedi o yüzden ilaç vermek istemiyorum dedi

Ben de duydum bu ilaçları ama hamileler içebiliyo mu bilmiyorum dr uma ne ıyı gelır dedıgımde hiç bi ilaç kesmez bulantını dedi o yüzden ilaç vermek istemiyorum dedi
Benim doktorum verdi Canim.icmezsem cok kötü oluyorum çünkü.yesem de yemesem de yarım saatte bir çıkarıyorum.sabah uyanir uyanmaz yataktayken aliyorum ilacimi.bir daha kusma olmuyor.

kardeşler aranızda geceleri ağzı kupkuru olan var mı? baştan beri hep kuruyor bazen birbirine yapışmış halde uyanıp su içiyorum gece yine oluyor. inşallah şekerim yoktur ve bebeğim bundan inşallah etkilenmiyordur

Bendede öyle canım hamilelikten dolayı burun tıkanıklığı olabiliyor gecede farkında olmadan ağızdan nefes alıp verince kuruyor olabiliyormus böyle doktorum normal demişti bana

Canım 5. Ayda veya sonrasında başlanıyor eğer hamileliğinde hiçbir problem yoksa doktorunda izin verirse 4. Ayda başlayabilirsin ben ilk hamileliğimde 3. Ayda hafif tempolu yürüyüş yaptım 4. Aydan sonra diğerlerine başlamıştım soğuklardan mı bilmiyorum ama ben bu defa çok üşengeç oldum kapıdan dışarı çıkmak istemiyorum

Benim oluyor küçük dilim bile kuruyor nerdeyse.. sanırım kuru havadan oluyor.. eşim sıcağı seviyor ve yatak odası hamam gibi , kalorifer de havayı kurutuyor.. sanırım bundan dolayı oluyor.. uyuduğumuz oda nemli olsa sorun olmaz sanırım.. bu arada bende gebelik şekeri çıktı yarın dr gitcem diyet programı hazırlıcaklar.. diyete uyulduğu taktirde bebeğe herhangi bir zararı yokmuş..çok üzülmüştüm ama drum korkmama gerek olmadığını söyledi..

İyi hadi bebeğe zararı olmasında sen herşeyi yeme 7 ay sonra yersin bende kendimden şüpheleniyorum sende ne gibi belirtileri vardı benim baştan açlık şekerim yüksek geliyordu 1 hafta şeker ve karbonhidrat tüketmedim sonraki hafta 91 e düştü ama bu hafta herşey yedim 2 hafta sonra kontrolüm var umarım herşey yolundadır

Benim hiç belirtim olmadı..kan tahlillerimdede hep normal seviyede çıktı...zaten tatlıyla arası olan birisi degilim.. anne ve babam şeker hastası olduğu için erkenden şeker yüklemesi yapıldı 2 saatlik ve malesef sonuç şeker çıktı...çok fazla meyve tüketiyorum sanırım onun olumsuz etkisi oldu.. yarın benim için nasıl bir proğram hazırlıcaklar bakalım.. canım sende dikkat et kendine.. yağlı ve şekerlilerden uzak durmaya çalış..

Seker yuklemesini doktor mu onerdi kizlar siz mi istediniz benim de annemde babamda seker var ama ne zaman yaptirmam lazim

G Gulsumiklima ben tatlıyı çok seviyorum hamile olmadan önce 4 ay diyet yaptım 11 kilo verdim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde diyeti bıraktım doktora gidene kadar 5 gün tatlı tuzlu karbonhidrat herşey yedim vücut büyük bir yokluktan çıktı sanırım o yüzden açlık şekerim yüksek geliyordu dikkat ettim ama düzelince yine kendimi tutamadım tatlıyla başım fena dertte ama korkmuyorda değilim

Zofer verdi doktorum kesmedi bulantıyı yavaş yavaş düzelir gibiyim sabah kusuyorum sadece

Bu şeker yüklemesi zehir bebek için diyor Canan karatay
Eğer şeker çıkmazsa dediği doğru ama ya hamilelik şekeri varsa ona göre teşhis konulup diyet yapılacak tedavi ve gözlem yapılacak Canan teyze hiç bir zaman şeker yemeyin ihtiyacınız olmasın diyor şuan hamileler için Karatay diyetini okuyorum kadın hamile olmadan 6 ay önce şekeri hayatınızdan çıkartın diyor maalesef biz öyle beslenmiyoruzki ben zamanı gelince yaptıracam eğer şeker çıkarsa diyetisyen eşliğinde devam ederim yoksa ben kendi irademle tatlıyı kesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…