Benmde oyle oluyor galiba agzmdan nefes alıp verıom uyurken oyuzden kuruyor haliylekardeşler aranızda geceleri ağzı kupkuru olan var mı? baştan beri hep kuruyor bazen birbirine yapışmış halde uyanıp su içiyorum gece yine oluyor. inşallah şekerim yoktur ve bebeğim bundan inşallah etkilenmiyordur
Sabahları ac karnına sıvı alınca bnde hemen cıkartıyorum buna dkkat ett once bseler ye snra sıvı al bn bj seklde hic kusmuyorum ve midemde bulanmıyor sadce buna dkkat edıomAh kızlar kalktım yarım bardaktan daha az su içtim İçmez olaydım kustum hemen maf oldum .ne yapıcam ben artık bilmiyorum . Bogurmekten karnıma sancılar giriyor
Tesekkur ederm canmmŞeker yüklemesi 20. ayda yapılıyor arkadaşta risk görmüş doktoru erken yaptırmış
Zofer verdi doktorum kesmedi bulantıyı yavaş yavaş düzelir gibiyim sabah kusuyorum sadece
Hoş geldin normal hamilelikmiSelam kizlar. Biraz gec geldim buraya. Agustos gibi gorunse de muhtemelen temmuz annesi olacagim ben de. Allah herkese gonlunce sagligi ile versin
Hoşgeldin ikimizin doğumlar aynı görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım ilk doğumum sezeryandı bu ikinci olacak senin ilk miSelam kizlar. Biraz gec geldim buraya. Agustos gibi gorunse de muhtemelen temmuz annesi olacagim ben de. Allah herkese gonlunce sagligi ile versin
Belirtileri var mıydı canım? Rahatladım birazBenim oluyor küçük dilim bile kuruyor nerdeyse.. sanırım kuru havadan oluyor.. eşim sıcağı seviyor ve yatak odası hamam gibi , kalorifer de havayı kurutuyor.. sanırım bundan dolayı oluyor.. uyuduğumuz oda nemli olsa sorun olmaz sanırım.. bu arada bende gebelik şekeri çıktı yarın dr gitcem diyet programı hazırlıcaklar.. diyete uyulduğu taktirde bebeğe herhangi bir zararı yokmuş..çok üzülmüştüm ama drum korkmama gerek olmadığını söyledi..
Bende Kamer bey in kontrolündeyim seni bilmem ama Benin için süper bi doktor. Çok çok memnunum. Benim de bu hafta içi kontrolüm var bir aydır bebişlerimi görmedim merak ediyorumBen bugun gittim. Ense kalinligi burun kemigine bakiliyor. Kan verdim birde. İstanbul avrupa yakasindayim beylikduzu medihaus cerrahi tip merkezi doktorum Kamer Bey
Bende Kamer bey in kontrolündeyim seni bilmem ama Benin için süper bi doktor. Çok çok memnunum. Benim de bu hafta içi kontrolüm var bir aydır bebişlerimi görmedim merak ediyorumbelki ikili test yapıp cinsiyetlerini de öğrenirim inşallah
Evet medihaus a gidiyorum bende. Bakalım bende emin değilim gitmeden önce arayıp sorucam ikili test yapacak mı? 12.haftanın içinde oluyoruz inşallah yapar ve miniklerim de uygun pozisyonda olursa inşallah söylerAaa çok ama çok şaşırdımm. Bende memnunum cok sukur medihausa mı gidiyosunuz sizde ? Bana ikili esnasinda denedi 16. Hafta da dedi :)
Evet medihaus a gidiyorum bende. Bakalım bende emin değilim gitmeden önce arayıp sorucam ikili test yapacak mı? 12.haftanın içinde oluyoruz inşallah yapar ve miniklerim de uygun pozisyonda olursa inşallah söyler
Kamer bey ocağın ilk haftası çağırdı o yüzden onu bekledim ama ikili testi yapıcam felan dememişti onu sorucam büyük ihtimal aç karna gidiliyor dimi? Öyle biliyorum. Bakalım gidicem bu hafta içi inşallah :)Bence bir an evvel gidin cok geçe kalmasin. Ben 11+3 diye gittim 12+4 çıktık ultrasonda. Çok şükür çarşamba ikili icin kan verdik cuma cikmis dünde sonuclar icin gittik risk cok az gorunuyor dedi. Bir sonraki kontrolumuzde 20 ocak :)
Allah sabır versin cAnım. Çok üzüldümİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
dediğini daha önce hic duymadım cok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah ne desek boşİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Tok git canim ac tok farketmiyo. Ben kahvalti yaptim ama sonra cikardim. Cikolatali birsey yedim ama ultrasonda bebis oylece yatiyodu hareket etmesini goremedim ben bir turluKamer bey ocağın ilk haftası çağırdı o yüzden onu bekledim ama ikili testi yapıcam felan dememişti onu sorucam büyük ihtimal aç karna gidiliyor dimi? Öyle biliyorum. Bakalım gidicem bu hafta içi inşallah :)
Öyle yaparım o zaman cAnım zaten doktoru arayıp sorucaktım. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin RabbimTok git canim ac tok farketmiyo. Ben kahvalti yaptim ama sonra cikardim. Cikolatali birsey yedim ama ultrasonda bebis oylece yatiyodu hareket etmesini goremedim ben bir turlu
İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Amin insallahh.Öyle yaparım o zaman cAnım zaten doktoru arayıp sorucaktım. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?