2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benmde oyle oluyor galiba agzmdan nefes alıp verıom uyurken oyuzden kuruyor haliyle

Ah kızlar kalktım yarım bardaktan daha az su içtim İçmez olaydım kustum hemen maf oldum .ne yapıcam ben artık bilmiyorum . Bogurmekten karnıma sancılar giriyor
Sabahları ac karnına sıvı alınca bnde hemen cıkartıyorum buna dkkat ett once bseler ye snra sıvı al bn bj seklde hic kusmuyorum ve midemde bulanmıyor sadce buna dkkat edıom

Selam kizlar. Biraz gec geldim buraya. Agustos gibi gorunse de muhtemelen temmuz annesi olacagim ben de. Allah herkese gonlunce sagligi ile versin
Hoşgeldin ikimizin doğumlar aynı görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım ilk doğumum sezeryandı bu ikinci olacak senin ilk mi

Belirtileri var mıydı canım? Rahatladım biraz

Ben bugun gittim. Ense kalinligi burun kemigine bakiliyor. Kan verdim birde. İstanbul avrupa yakasindayim beylikduzu medihaus cerrahi tip merkezi doktorum Kamer Bey
Bende Kamer bey in kontrolündeyim seni bilmem ama Benin için süper bi doktor. Çok çok memnunum. Benim de bu hafta içi kontrolüm var bir aydır bebişlerimi görmedim merak ediyorum belki ikili test yapıp cinsiyetlerini de öğrenirim inşallah

Aaa çok ama çok şaşırdımm. Bende memnunum cok sukur medihausa mı gidiyosunuz sizde ? Bana ikili esnasinda denedi 16. Hafta da dedi :)

Aaa çok ama çok şaşırdımm. Bende memnunum cok sukur medihausa mı gidiyosunuz sizde ? Bana ikili esnasinda denedi 16. Hafta da dedi :)
Evet medihaus a gidiyorum bende. Bakalım bende emin değilim gitmeden önce arayıp sorucam ikili test yapacak mı? 12.haftanın içinde oluyoruz inşallah yapar ve miniklerim de uygun pozisyonda olursa inşallah söyler

Evet medihaus a gidiyorum bende. Bakalım bende emin değilim gitmeden önce arayıp sorucam ikili test yapacak mı? 12.haftanın içinde oluyoruz inşallah yapar ve miniklerim de uygun pozisyonda olursa inşallah söyler

Bence bir an evvel gidin cok geçe kalmasin. Ben 11+3 diye gittim 12+4 çıktık ultrasonda. Çok şükür çarşamba ikili icin kan verdik cuma cikmis dünde sonuclar icin gittik risk cok az gorunuyor dedi. Bir sonraki kontrolumuzde 20 ocak :)

Kamer bey ocağın ilk haftası çağırdı o yüzden onu bekledim ama ikili testi yapıcam felan dememişti onu sorucam büyük ihtimal aç karna gidiliyor dimi? Öyle biliyorum. Bakalım gidicem bu hafta içi inşallah :)

İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...

Allah sabır versin cAnım. Çok üzüldüm

dediğini daha önce hic duymadım cok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah ne desek boş

Tok git canim ac tok farketmiyo. Ben kahvalti yaptim ama sonra cikardim. Cikolatali birsey yedim ama ultrasonda bebis oylece yatiyodu hareket etmesini goremedim ben bir turlu

Tok git canim ac tok farketmiyo. Ben kahvalti yaptim ama sonra cikardim. Cikolatali birsey yedim ama ultrasonda bebis oylece yatiyodu hareket etmesini goremedim ben bir turlu
Öyle yaparım o zaman cAnım zaten doktoru arayıp sorucaktım. Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Rabbim sabir versin, insallah tez vakitte saglikl ve hayirli bir evlât nasip etsin. Surec zor ama asla pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…