2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin canım, çok üzüldüm. Inşallah sen de en kısa zamanda olur yine..

Kızlar merhaba, 11. haftaya girdik. Bir kaç gündür elim ayağımda karıncalanma oluyor. Çok fazla yemek yemiyorum, 6.5 kilo verdim 5. haftadan itibaren. Kusma yok ama bulantı ve mide yanması şeklinde geçiyor. Bu karıncalanma başka kimse de var mı acaba?

Hoşgeldin ikimizin doğumlar aynı görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım ilk doğumum sezeryandı bu ikinci olacak senin ilk mi
Benim ilk bebegim olacak ama yas 29. Universitede arastirma gorevlisiyim. Sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama tsh yuksek ve kilolu hamile kaldigim icin sezeryana yatkin olabilirim. Isteyerek bir hamilelik yaşamadım. 5.haftada asiri kanamam oldu kan bosaldi parca geldi bebek dustu denildi. Ben de kurtaj olmamak icin hopladim zipladim vs. Biraz inatci cikti bakalim. Kusmam bulantim yok bu saatten sonra da olmaz zaten. Simdilik iyi gidiyor.

Buradaki kimse boşa üzüldüm demez canım mesela ben bir kaybım var ve benim gibi olan bir sürü arkadaş hepimiz pes etmeden isyan etmeden gerek ağlayarak gerek birşeyler akıla gelince dua ettik Rabbim imtihan etmesin hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bana çok üzülme birdaha olur dediler o an dinlemedim bile.. şimdi yine nasip oldu eminim seninkinin de zamani gelince seninle olacak..

Bu şeker yüklemesi zehir bebek için diyor Canan karatay
Canım onun şstediği gibi yaşam tarzımız olsa hiç bir hastalık olmaz herhalde..
Buraya yazacağımız hiç bir cümlenin acına teselli olmayacağını biliyorum.. sadece rabbim sabır güç versin diyebilirim.. benim gebeliğimde tüp bebekle oldu..1 tane kalbi durduğu için kaybım var buda ikinci gebeliğim..şimdilik devam ediyor ama bakalım nasıl sonlanacak, nasıl bir sınav bekliyor..ama şuna inanıyorum nasipte yoksa tüp değil normal gebelik olsa bile olmayınca olmuyor... Rabbim sağlıklı daim gebelikler nasip etsin canım.. en kısa zamanda bu acıdan kurtulman dileğiyle..

Onun bu dünyada nasibi varsa sen ne yapsan boş hayırlısını Rabbim bilir kilolu hamile kaldığını çok kafana takma bende ilkinde kilolu hamile kalmıştım şimdide az değilim ama Allah kolaylığını verir ben ilkinde kilolu olmama rağmen çok yedim bulantısı yoktu iştah çoktu 22 kilo aldım inşallah sende öyle olmaz zaten anne olma yaşında gelmiş

Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun rabbim en kisa surede sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin insallah

Günaydın kızlar. RENK11 arkadaşım çok üzüldüm tüp bebek sayfasından anımsıyorum seni. Rabbim sabır versin. İnşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşaman dileğiyle

Çok gecmis olsun kısmet degilmis insallah en kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim büyük

Allah sabır versin, buradaki çoğu anne yaşadı bunu ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.

Kızlara bana bi akıl lütfen. Cuma günü çok üşümüştüm , c.tesi sabah yataktan çıkamadım . Resmen yemeden içmeden sadece yattım uyudum. Pazar eşim anneme bıraktı da biraz toparlandım en azından işe gelebildim. Fakat boğazımda afedersiniz balgam beni mahvediyor. Öksürmekten içim çıktı o çıkmadı Limonlu su haricinde ne tavsiye edersiniz ?? Bide iki gün doğru düzgün beslenemedim bebeğim etkilenmiş midir sizce ?

veren de Allah alan da.. bunun bilincinde olunca insan daha dirayetli oluyor. Rabbim gene nasip etsin inşallah

iyi beslenemeyince bebek depolardan alır üzülme.. her gün yediğini çıkaranlar var onlar napsın.. öksürük için bal-limon-ılık su tavsiye ederim. çok geçmiş olsun

iyi beslenemeyince bebek depolardan alır üzülme.. her gün yediğini çıkaranlar var onlar napsın.. öksürük için bal-limon-ılık su tavsiye ederim. çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, bol limonlu suya devam ben o zaman.

Teşekkür ederim, bol limonlu suya devam ben o zaman.
Ben ilk ogrendigimde cok agir griptim. Bol bol balli süt içtim sicak sicak. Birde doktorum meyve bol tuket dedi portakal elma ve pancar ile havuc suyu sıkıp iç dedi. Eger cok kotu olursan ilac kullanabiliyorsun doktoruna danisarak iyice ilerlemeden danis istersen canim

canım ben de cok hastayım 3gundur oylece yatıyorum bugun rapor verdıler bugun doktor balgam sökturucu verdi bısey olmazmıs ıstersen doktora bı gorun aıle hekımıne gıt ya da yoksa gecmıo bıturlu

Çok kötü kısmı cumartesiydi canım ya uyuyarak geçirdim tüm günü. pancar ve havuç suyu yapmamıştım hiç onu deniycem hemen çok teşekkür ederim.
Temmuz ayi en cok ultrasona gidip bebegini goren anne unvanini alcam yakinda :)
Dişimi çok şükür çektirdim sonrada bebişi göreyim dedim çok şükür keyfi yerinde içeride çılgınca hareketler ediyordu :)
Ne mutlu canım sana , ben de hep görmek hatta her gün görmek istiyorum Keşke mümkün olsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…