- 17 Kasım 2016
- 27
- 45
- 3
- 35
Var cAnım. Kamer beyin de var asistanında. Asistana ulaşamayınca Kamer beyi arıyorum :)Amin insallahh.
Asistaninin numarasi var mi sende ben hep ordan soruyorum sorcaklarimi
Allah sabır versin canım, çok üzüldüm. Inşallah sen de en kısa zamanda olur yine..İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Benim ilk bebegim olacak ama yas 29. Universitede arastirma gorevlisiyim. Sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama tsh yuksek ve kilolu hamile kaldigim icin sezeryana yatkin olabilirim. Isteyerek bir hamilelik yaşamadım. 5.haftada asiri kanamam oldu kan bosaldi parca geldi bebek dustu denildi. Ben de kurtaj olmamak icin hopladim zipladim vs. Biraz inatci cikti bakalim. Kusmam bulantim yok bu saatten sonra da olmaz zaten. Simdilik iyi gidiyor.Hoşgeldin ikimizin doğumlar aynı görünüyor ama bende temmuz annesi olacağım ilk doğumum sezeryandı bu ikinci olacak senin ilk mi
İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Canım onun şstediği gibi yaşam tarzımız olsa hiç bir hastalık olmaz herhalde..Bu şeker yüklemesi zehir bebek için diyor Canan karatay
Buraya yazacağımız hiç bir cümlenin acına teselli olmayacağını biliyorum.. sadece rabbim sabır güç versin diyebilirim.. benim gebeliğimde tüp bebekle oldu..1 tane kalbi durduğu için kaybım var buda ikinci gebeliğim..şimdilik devam ediyor ama bakalım nasıl sonlanacak, nasıl bir sınav bekliyor..ama şuna inanıyorum nasipte yoksa tüp değil normal gebelik olsa bile olmayınca olmuyor... Rabbim sağlıklı daim gebelikler nasip etsin canım.. en kısa zamanda bu acıdan kurtulman dileğiyle..İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Rica ederim canım benim ne demekTeşekkür ederim canım. Birkaç farklı pakette gördüm internette. Henüz eczaneye bakmadım bir bakayım inşallah sağol
Benim ilk bebegim olacak ama yas 29. Universitede arastirma gorevlisiyim. Sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum ama tsh yuksek ve kilolu hamile kaldigim icin sezeryana yatkin olabilirim. Isteyerek bir hamilelik yaşamadım. 5.haftada asiri kanamam oldu kan bosaldi parca geldi bebek dustu denildi. Ben de kurtaj olmamak icin hopladim zipladim vs. Biraz inatci cikti bakalim. Kusmam bulantim yok bu saatten sonra da olmaz zaten. Simdilik iyi gidiyor.
Çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun rabbim en kisa surede sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin insallahİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Çok gecmis olsun kısmet degilmis insallah en kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsin canım rabbim büyükİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Allah sabır versin, buradaki çoğu anne yaşadı bunu ne hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorumİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
veren de Allah alan da.. bunun bilincinde olunca insan daha dirayetli oluyor. Rabbim gene nasip etsin inşallahİyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
iyi beslenemeyince bebek depolardan alır üzülme.. her gün yediğini çıkaranlar var onlar napsın.. öksürük için bal-limon-ılık su tavsiye ederim. çok geçmiş olsunKızlara bana bi akıl lütfen. Cuma günü çok üşümüştüm , c.tesi sabah yataktan çıkamadım . Resmen yemeden içmeden sadece yattım uyudum. Pazar eşim anneme bıraktı da biraz toparlandım en azından işe gelebildim. Fakat boğazımda afedersiniz balgam beni mahvediyor. Öksürmekten içim çıktı o çıkmadıLimonlu su haricinde ne tavsiye edersiniz ?? Bide iki gün doğru düzgün beslenemedim bebeğim etkilenmiş midir sizce ?
Teşekkür ederim, bol limonlu suya devam ben o zaman.iyi beslenemeyince bebek depolardan alır üzülme.. her gün yediğini çıkaranlar var onlar napsın.. öksürük için bal-limon-ılık su tavsiye ederim. çok geçmiş olsun
Ben ilk ogrendigimde cok agir griptim. Bol bol balli süt içtim sicak sicak. Birde doktorum meyve bol tuket dedi portakal elma ve pancar ile havuc suyu sıkıp iç dedi. Eger cok kotu olursan ilac kullanabiliyorsun doktoruna danisarak iyice ilerlemeden danis istersen canimTeşekkür ederim, bol limonlu suya devam ben o zaman.
canım ben de cok hastayım 3gundur oylece yatıyorum bugun rapor verdıler bugun doktor balgam sökturucu verdi bısey olmazmıs ıstersen doktora bı gorun aıle hekımıne gıt ya da yoksa gecmıo bıturluKızlara bana bi akıl lütfen. Cuma günü çok üşümüştüm , c.tesi sabah yataktan çıkamadım . Resmen yemeden içmeden sadece yattım uyudum. Pazar eşim anneme bıraktı da biraz toparlandım en azından işe gelebildim. Fakat boğazımda afedersiniz balgam beni mahvediyor. Öksürmekten içim çıktı o çıkmadıLimonlu su haricinde ne tavsiye edersiniz ?? Bide iki gün doğru düzgün beslenemedim bebeğim etkilenmiş midir sizce ?
Çok kötü kısmı cumartesiydi canım ya uyuyarak geçirdim tüm günü. pancar ve havuç suyu yapmamıştım hiç onu deniycem hemen çok teşekkür ederim.Ben ilk ogrendigimde cok agir griptim. Bol bol balli süt içtim sicak sicak. Birde doktorum meyve bol tuket dedi portakal elma ve pancar ile havuc suyu sıkıp iç dedi. Eger cok kotu olursan ilac kullanabiliyorsun doktoruna danisarak iyice ilerlemeden danis istersen canim
Ne mutlu canım sana , ben de hep görmek hatta her gün görmek istiyorumTemmuz ayi en cok ultrasona gidip bebegini goren anne unvanini alcam yakinda :)
Dişimi çok şükür çektirdim sonrada bebişi göreyim dedim çok şükür keyfi yerinde içeride çılgınca hareketler ediyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?