Pancar yarim bile koysan yeter. Sahsen fazlasi biraz mideme dokundu benimÇok kötü kısmı cumartesiydi canım ya uyuyarak geçirdim tüm günü. pancar ve havuç suyu yapmamıştım hiç onu deniycem hemen çok teşekkür ederim.
Ne mutlu canım sana , ben de hep görmek hatta her gün görmek istiyorumKeşke mümkün olsa .
Canım sana da çok geçmiş olsun, çok şükür ben iki gün yatarak atlattım gibi ama balgam ve öksürük kaldı. Kendi doktorum da tatilde maalesef. Aile hekimine de çok güvenemiyorum ama sanırım geçmezse gitmek zorunda kalıcam ben de .canım ben de cok hastayım 3gundur oylece yatıyorum bugun rapor verdıler bugun doktor balgam sökturucu verdi bısey olmazmıs ıstersen doktora bı gorun aıle hekımıne gıt ya da yoksa gecmıo bıturlu
Açıkcası bende öyle düşünüyorum çünkü geçen yıldan beri benim kardeşim gelcek hemde erkek diye bekliyo kuzucum kız istiyo bi yanım ama bir yanımda kuzumun istediği olsun bayadır bekliyor diyorum rabbim hayırlısını versinnAy benim oğlumda erkek olsun diye dua ediyor ben onun duasıyla hamile kaldığımı düşünüyorum buda olursa hiç şaşırmayacağım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz rabbim sağlıcakla kvuştursun hepimize inşaynen canım bılerek yapmadım okadar hastaydım kı nefes alamıyordum aklıma geldi annem de oyle dedı allah basıp ettıyse o bebegı hersekıldr gelır dıye sonra bıraz ıcım rahatladı allah korusun onları arastırmadan da bırsey kullanmam artık basıt gıbı gorunsede
Öyle olmuş galiba arkadaş yüzük testi yaptı sallıyolar ya ondan erkek çıktı allahım nasıl bi sevinç :) bir aya öğreniriz inş kesin hepimizDesene 3e 1 kalacaksin seneye :)) Ama erkek demis doktor demekki cok icten dilemisler istemisler
amin inş hayırlısı sağlıkla gelsinlerde sabahları yoğun oluyo benim böle ilk kalkınca bi sızı gibi iğneleniyor gibi oluyor sonra o kadar çok hissetmiyorum dokunmazsam üstüne yatmazsam filan kafası solumdaymış seninki ne tarafta :)Benim de gogusler iki haftadir alarmda hele dun sol gogsume igneler batiriyordular sanki ucuda kararmisti. Bugun hafif. Bende ikili testteki bhcgye dayanarak erkek bekliyorum bakalim belirtilerimiz ayni gibi hayirlisi olsun :)
aeninle aynıyız bnmkini soylemedıker cok kucuk dıyeSelam kızlar:) çarşamba gününe randevu aldım ilk defa hamile kaldıktan sonra özele gidicem üniversite hastanesine gittim ikili test için falan asistanlar baktı cinsiyetle alakalı resmen ser verip sır vermiyorlar çatladık artık meraktan eşim daha hiç göremedi ultrasonda sizce 13+2 oluyorum cinsiyet belli olur mu tahmin falan yapabilir değil miiiii:)) çok merak ediyoruz sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyor
maşallah canim bende hep gormek istiyorum :) cinsiyeti icin bisi demedi miTemmuz ayi en cok ultrasona gidip bebegini goren anne unvanini alcam yakinda :)
Dişimi çok şükür çektirdim sonrada bebişi göreyim dedim çok şükür keyfi yerinde içeride çılgınca hareketler ediyordu :)
bende 13+2de ikili test yaptırdım ama gostermedi bebis pozisyonu uygunsa belli olur belki:)Selam kızlar:) çarşamba gününe randevu aldım ilk defa hamile kaldıktan sonra özele gidicem üniversite hastanesine gittim ikili test için falan asistanlar baktı cinsiyetle alakalı resmen ser verip sır vermiyorlar çatladık artık meraktan eşim daha hiç göremedi ultrasonda sizce 13+2 oluyorum cinsiyet belli olur mu tahmin falan yapabilir değil miiiii:)) çok merak ediyoruz sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyor
İyi geceler bayanlar malesef ben bebegimi kaybettim 13.haftasinda kalbi durdu 30.000 de bir olan vaka gecirdik trap vakasi buda benim basima geldi 4.tup bebek denememizde basarisiz oldu malesef.şimdi düsürmeye calisiyorum bebegimi.Rabbim sizin bebeklerinize uzun ömürler versin.Saglikla.kucaginiza alin insallah bebeklerinizi...
Çin takvimini rus takvimini geçte senin takvime ne oldu :)Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
Ben en son gittiğimde tam 13+2 çıktı ultrasonda ve cihazları çok iyiydi dört boyutlu falan , bir hafta sonra gel net söylerim demişti. Ama belki de senin bebişin pozisyonu tam uygun olur hiç belli olmaz tabi :)Selam kızlar:) çarşamba gününe randevu aldım ilk defa hamile kaldıktan sonra özele gidicem üniversite hastanesine gittim ikili test için falan asistanlar baktı cinsiyetle alakalı resmen ser verip sır vermiyorlar çatladık artık meraktan eşim daha hiç göremedi ultrasonda sizce 13+2 oluyorum cinsiyet belli olur mu tahmin falan yapabilir değil miiiii:)) çok merak ediyoruz sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyor
Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?