2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pancar yarim bile koysan yeter. Sahsen fazlasi biraz mideme dokundu benim

canım ben de cok hastayım 3gundur oylece yatıyorum bugun rapor verdıler bugun doktor balgam sökturucu verdi bısey olmazmıs ıstersen doktora bı gorun aıle hekımıne gıt ya da yoksa gecmıo bıturlu
Canım sana da çok geçmiş olsun, çok şükür ben iki gün yatarak atlattım gibi ama balgam ve öksürük kaldı. Kendi doktorum da tatilde maalesef. Aile hekimine de çok güvenemiyorum ama sanırım geçmezse gitmek zorunda kalıcam ben de .
Çok teşekkür ederim.

Ay benim oğlumda erkek olsun diye dua ediyor ben onun duasıyla hamile kaldığımı düşünüyorum buda olursa hiç şaşırmayacağım
Açıkcası bende öyle düşünüyorum çünkü geçen yıldan beri benim kardeşim gelcek hemde erkek diye bekliyo kuzucum kız istiyo bi yanım ama bir yanımda kuzumun istediği olsun bayadır bekliyor diyorum rabbim hayırlısını versinn

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz rabbim sağlıcakla kvuştursun hepimize inş

Desene 3e 1 kalacaksin seneye :)) Ama erkek demis doktor demekki cok icten dilemisler istemisler
Öyle olmuş galiba arkadaş yüzük testi yaptı sallıyolar ya ondan erkek çıktı allahım nasıl bi sevinç :) bir aya öğreniriz inş kesin hepimiz

Benim de gogusler iki haftadir alarmda hele dun sol gogsume igneler batiriyordular sanki ucuda kararmisti. Bugun hafif. Bende ikili testteki bhcgye dayanarak erkek bekliyorum bakalim belirtilerimiz ayni gibi hayirlisi olsun :)
amin inş hayırlısı sağlıkla gelsinlerde sabahları yoğun oluyo benim böle ilk kalkınca bi sızı gibi iğneleniyor gibi oluyor sonra o kadar çok hissetmiyorum dokunmazsam üstüne yatmazsam filan kafası solumdaymış seninki ne tarafta :)

Selam kızlar:) çarşamba gününe randevu aldım ilk defa hamile kaldıktan sonra özele gidicem üniversite hastanesine gittim ikili test için falan asistanlar baktı cinsiyetle alakalı resmen ser verip sır vermiyorlar çatladık artık meraktan eşim daha hiç göremedi ultrasonda sizce 13+2 oluyorum cinsiyet belli olur mu tahmin falan yapabilir değil miiiii:)) çok merak ediyoruz sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyor

aeninle aynıyız bnmkini soylemedıker cok kucuk dıye

Temmuz ayi en cok ultrasona gidip bebegini goren anne unvanini alcam yakinda :)
Dişimi çok şükür çektirdim sonrada bebişi göreyim dedim çok şükür keyfi yerinde içeride çılgınca hareketler ediyordu :)
maşallah canim bende hep gormek istiyorum :) cinsiyeti icin bisi demedi mi

bende 13+2de ikili test yaptırdım ama gostermedi bebis pozisyonu uygunsa belli olur belki:)

Buradaki kimse boşa üzüldüm demez canım mesela ben bir kaybım var ve benim gibi olan bir sürü arkadaş hepimiz pes etmeden isyan etmeden gerek ağlayarak gerek birşeyler akıla gelince dua ettik Rabbim imtihan etmesin hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bana çok üzülme birdaha olur dediler o an dinlemedim bile.. şimdi yine nasip oldu eminim seninkinin de zamani gelince seninle olacak..

Merhabaaa yeni yil anneleri pek yazmiyorum ama iyi takip ediyorum burayi zamani gecmiyor gibj artik bende.mide bulantisi istahsizlik hepsi gitti simdilik bel agrim oluyor arada o kdar.belirti kalmadigi icin tedirginim ama kontrolume 2 hafta var dahasabrediyorum 2 haftadan once gitmemeye kararliyum birde aksamlari progestan kullaniyorum felaket bas donmesi ve uyku yapiyor benim gibi olan var mi kulaninca

RENK11 çok üzüldüm canım Allah yeniden nasip etsin sağlıkla kavuşun inşallah

Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
hayırlısı olsun canim sağlıkla gelsin inşallah :)

Ben en son gittiğimde tam 13+2 çıktı ultrasonda ve cihazları çok iyiydi dört boyutlu falan , bir hafta sonra gel net söylerim demişti. Ama belki de senin bebişin pozisyonu tam uygun olur hiç belli olmaz tabi :)

Kızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…