Canım benim okadar cok kisiyi duydumki boyle sıkıntılı cıkan ama bebekleri sapasağlam dogdu sen o testi yaptır eminim güzel sonuç alıcaksın allah büyükKızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
Biz hic anlayamadik onu her seferinde farkli birde dr her seferinde ultrason kagidida vermedi canim :)amin inş hayırlısı sağlıkla gelsinlerde sabahları yoğun oluyo benim böle ilk kalkınca bi sızı gibi iğneleniyor gibi oluyor sonra o kadar çok hissetmiyorum dokunmazsam üstüne yatmazsam filan kafası solumdaymış seninki ne tarafta :)
Maalesef bebiş iceride tepiniyordu bakti bakti bir ara gorur gibi oldum ama daha kucuk soylemeyeyim dedi :)maşallah canim bende hep gormek istiyorum :) cinsiyeti icin bisi demedi mi
Canım üzme kendinide bebişinide inşallah sıkıntı çıkmayacaktır. Sonuç bir hafta diyolar ama benim 2 gunde cikmisti insallah seninde hizlica cikar10 günde belli oluyormuş o 10 gün nasıl geçer bilmiyorum.
Ben tam 13 +2 de öğrendim bebeğimin kız olduğunu sizde ogrenirsiniz inşallahSelam kızlar:) çarşamba gününe randevu aldım ilk defa hamile kaldıktan sonra özele gidicem üniversite hastanesine gittim ikili test için falan asistanlar baktı cinsiyetle alakalı resmen ser verip sır vermiyorlar çatladık artık meraktan eşim daha hiç göremedi ultrasonda sizce 13+2 oluyorum cinsiyet belli olur mu tahmin falan yapabilir değil miiiii:)) çok merak ediyoruz sağlıklı olsun yeter ama insan meraklanıyor
Töbe töbe ya başka doktora git ya ne olmuş hemen ki varmı ailede butarz biseylerkiKızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
Bu soruyu sakin bir daha dile getirme .. Allah sevdiklerini imtihan edermis bu isyana girer belki bebeginde birsey yok Rabbim seni test ediyor sabrini gücünü ölçüyor ..Inşallah ya artık gücüm kalmadı. Ağlıyorum,neden ben diye soruyorum.
Aynen dualarımiz senle inşallahBu soruyu sakin bir daha dile getirme .. Allah sevdiklerini imtihan edermis bu isyana girer belki bebeginde birsey yok Rabbim seni test ediyor sabrini gücünü ölçüyor ..
10 gün cok cabuk gecer bol bol dua et bizlerde dua ederiz insallah bebegin sagliklidir .. Ben buna inaniyorum cok kisi var boyle sorun var diye test yapip guzel sonuclar alan .. Sende guzel haberler alacaksin insallah ..
canım inşallah kötü bir şey olmaz. arkadaşım da ikili testte senin yaşadığını yaşadı. 97de 1 ihtimaldi down sendromlu olması. kötü günler geçirdiler. sonrasında kan verdi yurt dışına gönderildi. 10-15 gün falan beklediler baya stresliydi. ama sonuç iyi geldi çok şükür şimdi 8 aylık hamile doğuma gün sayıyor. darısı başına inşallahKızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
Kızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
13 haftadayim halen ogrenemedim :) belji benden once ogrenirsin senArkadaşlar bitaneciklerinizin cinsiyetini ne zaman ögrendiniz ?? 14 ocakta kontrol var. 12 haftalık olmuş olucaz.. :) Meraklanıyorum..
Tez zamanda öğreniriz inşallah :) acayip meraklandm. Hayırlısı tbkide. Gönlümde kız yatıyor :)13 haftadayim halen ogrenemedim :) belji benden once ogrenirsin sen20 ocakta benim kontrolumde
İkili testten sonra bende rahatladim kiz misin erkek misin diye soruyorumTez zamanda öğreniriz inşallah :) acayip meraklandm. Hayırlısı tbkide. Gönlümde kız yatıyor :)
Arkadaşlar bitaneciklerinizin cinsiyetini ne zaman ögrendiniz ?? 14 ocakta kontrol var. 13 haftalık olmuş olucaz.. :) Meraklanıyorum..
İkili testten sonra bende rahatladim kiz misin erkek misin diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?