- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Benim daha yapmadılar bile haftası değil galiba ondan :) ikili testte belli ediyormuş diyolarİkili testten sonra bende rahatladim kiz misin erkek misin diye soruyorum
Hadi yaa :) merak ettm yarn mutlak yazGeçen hafta, Sata göre 13+0 da ultrasona göre 14+1 de kıza benziyor dedi dr.muz yarına cerrahpaşada kontrolüm var kesin birşey söylerler belki
Detayli ultrasonda bakiyor bazilari o zaman belli oluyor tabi :) ama bende normal usgde bakildi kendi doktorum zaten erken diye soylemedi 16. HaftadaBenim daha yapmadılar bile haftası değil galiba ondan :) ikili testte belli ediyormuş diyolar
Cnm, insan hemen empati yapiyor böyle durumlarda. Anliyorum seni. Cok hassas bir konu. Yapman gereken sakin olman, kotu dusunup kendini ve melegini yipratmaman. Bol bol dua et. Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin ins.10 günde belli oluyormuş o 10 gün nasıl geçer bilmiyorum.
Inşallah canım, o testi yaptiricam, yarın başka bir peritanolog a gidicem.Canım benim okadar cok kisiyi duydumki boyle sıkıntılı cıkan ama bebekleri sapasağlam dogdu sen o testi yaptır eminim güzel sonuç alıcaksın allah büyük
Hımmm anladım hayırlısı diyelimDetayli ultrasonda bakiyor bazilari o zaman belli oluyor tabi :) ama bende normal usgde bakildi kendi doktorum zaten erken diye soylemedi 16. Haftada
Hayirlisi olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
Ailede bu tarz şeyler yok canım. Bi oglum var 5 yaşında, sağlıklı maşallah. Başka dr.a gitcem yine.Töbe töbe ya başka doktora git ya ne olmuş hemen ki varmı ailede butarz biseylerki
Canim benim insallah onerdigi tetkikle temiz sonuclar alirsiniz rabbim yardimciniz olsunKızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
Sağol canım ama insanın elinde olmuyor. Daha önce de kayıplarım olduğu için çok yıprandım.Bu soruyu sakin bir daha dile getirme .. Allah sevdiklerini imtihan edermis bu isyana girer belki bebeginde birsey yok Rabbim seni test ediyor sabrini gücünü ölçüyor ..
10 gün cok cabuk gecer bol bol dua et bizlerde dua ederiz insallah bebegin sagliklidir .. Ben buna inaniyorum cok kisi var boyle sorun var diye test yapip guzel sonuclar alan .. Sende guzel haberler alacaksin insallah ..
Sağol canım.Aynen dualarımiz senle inşallah
Sagol canım inşallah. Inşallah iyi birşey çıkar. Tukendigimi hissediyorum.canım inşallah kötü bir şey olmaz. arkadaşım da ikili testte senin yaşadığını yaşadı. 97de 1 ihtimaldi down sendromlu olması. kötü günler geçirdiler. sonrasında kan verdi yurt dışına gönderildi. 10-15 gün falan beklediler baya stresliydi. ama sonuç iyi geldi çok şükür şimdi 8 aylık hamile doğuma gün sayıyor. darısı başına inşallah
Sağol canım inşallah.Cnm, insan hemen empati yapiyor böyle durumlarda. Anliyorum seni. Cok hassas bir konu. Yapman gereken sakin olman, kotu dusunup kendini ve melegini yipratmaman. Bol bol dua et. Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin ins.
Insallah canım sagolCanim benim insallah onerdigi tetkikle temiz sonuclar alirsiniz rabbim yardimciniz olsun
Testi yaptiricam canım, dr.umda istanbulda bir proftan bahsetti.istanbulda değilim izmitteyim şu an ama istanbula gidebilirim. Senin onerecegin prof kimCanım nolur kesin sonuç almadan üzme kendini, sorun görülüp sağlıklı olan çok örnek var, hayırlısı diye dua edelim, yaptıracakmısınız nifty testini, birde istanbulda mısın çok kıymetli bir prof önerebilirim
Bosgebelikte bende cok yipranmistim.sana buarada tek onerebilecegim sey bence netteki seyleri okuma kendi haline birak bol bol dua et insallah rabbim saglikli evlatlar nasip etsin cumlemizeInsallah canım sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?