2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim doktor kontrolüm vardı. 13+5iz sata göre ama. Doktor 13 dedi. Ve cinsiyetini öğrendik. Kızımız olacakmış. Çin takvimi rus takvimi hepsi yalan oldu.
Hayirlisi olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim benim insallah onerdigi tetkikle temiz sonuclar alirsiniz rabbim yardimciniz olsun

Sağol canım ama insanın elinde olmuyor. Daha önce de kayıplarım olduğu için çok yıprandım.

@yusraninannesi canım ya ben senin kızının adını duyduğumda değişik gelmişti 2 gün önce rüyamda pembeler içinde bir kız bebek görüyorum Kızımız olmuş. Adını Yüsra koymußtuk hiç aklımda olan bir isim değildi hayırdır inşallah dedim acaba bu bir işaretmi

@yusraninannesi canım ya ben senin kızının adını duyduğumda değişik gelmişti 2 gün önce rüyamda pembeler içinde bir kız bebek görüyorum Kızımız olmuş. Adını Yüsra koymußtuk hiç aklımda olan bir isim değildi hayırdır inşallah dedim acaba bu bir işaretmi

Sagol canım inşallah. Inşallah iyi birşey çıkar. Tukendigimi hissediyorum.

Cnm, insan hemen empati yapiyor böyle durumlarda. Anliyorum seni. Cok hassas bir konu. Yapman gereken sakin olman, kotu dusunup kendini ve melegini yipratmaman. Bol bol dua et. Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin ins.
Sağol canım inşallah.

Testi yaptiricam canım, dr.umda istanbulda bir proftan bahsetti.istanbulda değilim izmitteyim şu an ama istanbula gidebilirim. Senin onerecegin prof kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…