İyi düşün canım çok dua et bizde sana dua edeceğiz inşallah bu dünyada herşey dua üstüne durmuyormu zaten umarım birşey yoktur prof yanılmış olsunKızlar çok üzgünüm. Bugün profa gittik, çok iyi şeyler söylemedi. Ense kalınlığı üst sınırda, burun kemiği küçük dedi. Bağırsakları parlak görünüyor dedi.Bu bebekte bi sıkıntı olabilir dedi. Nifty diye bir test önerdi, yüzde 99 buçuk sonuç veriyor dedi.Çok Üzgünüm.
Iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Dua ediyorum bol bol.insallah yanilmistir ya da bazen normal bebeklerde de böyle görünüyor dedi, öyle olsun.yoruldum çok. Dualariniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden.İyi düşün canım çok dua et bizde sana dua edeceğiz inşallah bu dünyada herşey dua üstüne durmuyormu zaten umarım birşey yoktur prof yanılmış olsun
Canım sakın isyan etme bu dünyada yaşadığımız herşey bir sınav dua edelim sadece bu duydukların bir sınav olsun evladın sağlıklı olsunIyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyordua ediyorum bol bol.insallah yanilmistir ya da bazen normal bebeklerde de böyle görünüyor dedi, öyle olsun.yoruldum çok. Dualariniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden.
Erkek kiz erkek :)) saglikli olsunda artik ikisinede alistin hangisi olursa sansina 9ay sonra belli olur seninki :)))Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedineye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Isyan etmiyorum da çok yoruldum, bu benim 5.hamileligim ve 1 tanesi doğdu sağlıkla. .Amin inşallah.Canım sakın isyan etme bu dünyada yaşadığımız herşey bir sınav dua edelim sadece bu duydukların bir sınav olsun evladın sağlıklı olsun
Ay sorma ne diye seweceğimi şaşırdım. Doktorda dedi cinsiyetle sewme şimdi etkilenir bebekler dedi. Son 2 seferdir suratımıza bakmıyo sıpa rahatsız etmeyin der gibi elini kaldırdı bi döndü etti :) yılbaşı gecesi arkadaşa gittiğimizde herkes oğlun olcak demişti. Bebeğimin cinsiyetini değiştirdiler bi gecedeErkek kiz erkek :)) saglikli olsunda artik ikisinede alistin hangisi olursa sansina 9ay sonra belli olur seninki :)))
Bugun nasildi senin kipir kipir bebek ..
Ben zaten hep bebegim minigim annesinin bitanesi diyorum :) Hangisi hayirliysa o olsun insallah bence erkek :)))Ay sorma ne diye seweceğimi şaşırdım. Doktorda dedi cinsiyetle sewme şimdi etkilenir bebekler dedi. Son 2 seferdir suratımıza bakmıyo sıpa rahatsız etmeyin der gibi elini kaldırdı bi döndü etti :) yılbaşı gecesi arkadaşa gittiğimizde herkes oğlun olcak demişti. Bebeğimin cinsiyetini değiştirdiler bi gecede
Canım geçmiş olsun.. en kısa zamanda güzel haberler alırsın İnşaAllah.. hakkında hayırlı ılan ne ise o olsun.. nasibimizde bu bebekler varsa hepsi sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar İnşaAllah..Iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Dua ediyorum bol bol.insallah yanilmistir ya da bazen normal bebeklerde de böyle görünüyor dedi, öyle olsun.yoruldum çok. Dualariniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden.
ballikaymakli şu halimle cok guldum sana agzimi zor aciyorum zaten kaymakta guzel olmuş bende bebisim diyorum simdilik :)
Sağol canım inşallah.Canım geçmiş olsun.. en kısa zamanda güzel haberler alırsın İnşaAllah.. hakkında hayırlı ılan ne ise o olsun.. nasibimizde bu bebekler varsa hepsi sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar İnşaAllah..
Hayrlisi olsun canm insKızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedineye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Testi yaptiricam canım, dr.umda istanbulda bir proftan bahsetti.istanbulda değilim izmitteyim şu an ama istanbula gidebilirim. Senin onerecegin prof kim
Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedineye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Anneler gülmek yakışır
Abi balımızdı, bu kaymağı
İyi seninkinin adı sabitmiş bizimki baştan mercimekti sonra fasulye oldu şimdi fıstık boyutuna göre isim değiştiriyor abimizde onun adını değiştiriyor anne karpuz olunca kardeşimi hastaneden alacaz diyor ama senin kaymağı çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?