2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi düşün canım çok dua et bizde sana dua edeceğiz inşallah bu dünyada herşey dua üstüne durmuyormu zaten umarım birşey yoktur prof yanılmış olsun

Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedi neye inanacağımızı şaşırdık vallahi

İyi düşün canım çok dua et bizde sana dua edeceğiz inşallah bu dünyada herşey dua üstüne durmuyormu zaten umarım birşey yoktur prof yanılmış olsun
Iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Dua ediyorum bol bol.insallah yanilmistir ya da bazen normal bebeklerde de böyle görünüyor dedi, öyle olsun.yoruldum çok. Dualariniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden.

Canım sakın isyan etme bu dünyada yaşadığımız herşey bir sınav dua edelim sadece bu duydukların bir sınav olsun evladın sağlıklı olsun

Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedi neye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Erkek kiz erkek :)) saglikli olsunda artik ikisinede alistin hangisi olursa sansina 9ay sonra belli olur seninki :)))
Bugun nasildi senin kipir kipir bebek ..

Canım sakın isyan etme bu dünyada yaşadığımız herşey bir sınav dua edelim sadece bu duydukların bir sınav olsun evladın sağlıklı olsun
Isyan etmiyorum da çok yoruldum, bu benim 5.hamileligim ve 1 tanesi doğdu sağlıkla. .Amin inşallah.

Erkek kiz erkek :)) saglikli olsunda artik ikisinede alistin hangisi olursa sansina 9ay sonra belli olur seninki :)))
Bugun nasildi senin kipir kipir bebek ..
Ay sorma ne diye seweceğimi şaşırdım. Doktorda dedi cinsiyetle sewme şimdi etkilenir bebekler dedi. Son 2 seferdir suratımıza bakmıyo sıpa rahatsız etmeyin der gibi elini kaldırdı bi döndü etti :) yılbaşı gecesi arkadaşa gittiğimizde herkes oğlun olcak demişti. Bebeğimin cinsiyetini değiştirdiler bi gecede

Ben zaten hep bebegim minigim annesinin bitanesi diyorum :) Hangisi hayirliysa o olsun insallah bence erkek :)))

Canım geçmiş olsun.. en kısa zamanda güzel haberler alırsın İnşaAllah.. hakkında hayırlı ılan ne ise o olsun.. nasibimizde bu bebekler varsa hepsi sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar İnşaAllah..

Kızlarrr hepinize iyi akşamlar.. gebelik şekerinden dolayı Diabetes doktoruna gittim.. şeker ölçme cihazı verdiler.. 1 hafta boyunca sabah-öğle-akşam düzenli bir şekilde ölçem.. daha sonra tekrar kontrol değerlerle ilgili sıkıntı olursa insülinebaşlıcakmışım.. ama drum şimdilik beslenme şeklimi değiştirmemi söyledi.degerlerin korkulacak seviyede degilmis...bakalım haftaya neler olacak?? Ayrıca gebelik şekeri bebekte anormale neden olabiliyormus.. cok kilolu, yada cok zayif ve yahut vucuduna göre kafasi kücük olabilirmis.. biraz tirstim bunlari duyunca..ayyyy hepimiz bu sinavdan yüzümüzün akiyla cikalim..

Sağol canım inşallah.

Testi yaptiricam canım, dr.umda istanbulda bir proftan bahsetti.istanbulda değilim izmitteyim şu an ama istanbula gidebilirim. Senin onerecegin prof kim

Prof Dr Rıza Madazli, Cerrahpaşa riskli gebelik bölümü ana bilim dalı başkanı canım, şuan Türkiyedeki en iyi perinatolog drlardan biri, inşAllah gerek kalmaz ama aklında olsun.

Şansa bak bi kız bi erkek bence bugün ki doğrudur daha yeni büyüyor cinsel organları yellu

İyi seninkinin adı sabitmiş bizimki baştan mercimekti sonra fasulye oldu şimdi fıstık boyutuna göre isim değiştiriyor abimizde onun adını değiştiriyor anne karpuz olunca kardeşimi hastaneden alacaz diyor ama senin kaymağı çok beğendim :)
Anneler gülmek yakışır
Abi balımızdı, bu kaymağı

Hahaa sizinki de mantıklı ama çocuk sürekli büyüme halinde sonuçta,
Ayy sizin abi biliyor ne heyecanlıdır
Bizimki henüz bilmiyor cinsiyet kesinleştikten sonra söylemeyi düşünüyoruz, ama dua ediyor Allahım annemin karnına kardeş gönder diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…