- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Günaydın hanımlar nasılsınız
Sağol canım. Şimdi üniversite ye gidiyorum. .inşallah.Prof Dr Rıza Madazli, Cerrahpaşa riskli gebelik bölümü ana bilim dalı başkanı canım, şuan Türkiyedeki en iyi perinatolog drlardan biri, inşAllah gerek kalmaz ama aklında olsun.
Inşallah güzel haberler alırsın canım. Inşallah ben de.Heyecanlı
Hiç uyuyamadım bu gece,
Bugün dr kontrolümüz var, hayırlı haberler almak nasip olur inşAllah
Hayırdır insallah canım yüsralar adı gibi kolay büyüyen bebekler işaret mi bilmem ama içine sinen bir isim olur inşallah1prenses1prensannesi canım ya ben senin kızının adını duyduğumda değişik gelmişti 2 gün önce rüyamda pembeler içinde bir kız bebek görüyorum Kızımız olmuş. Adını Yüsra koymußtuk hiç aklımda olan bir isim değildi hayırdır inşallah dedim acaba bu bir işaretmi
Hayırlısı olsun canım insallah sağlıklı sıhhatli bir bebek olur doktorlar bu konuda çok yaniliyorlar çevremizde çok örnek var sen içini ferah tutIyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Dua ediyorum bol bol.insallah yanilmistir ya da bazen normal bebeklerde de böyle görünüyor dedi, öyle olsun.yoruldum çok. Dualariniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden.
Heyecanlı
Hiç uyuyamadım bu gece,
Heyecanlı
Hiç uyuyamadım bu gece,
Günaydın kızlar,
hava çok soğuk..buzlarda düşmeyelim Allah korusun
Inşallah güzel haberler alırsın canım. Inşallah ben de.
Gunaydin canim, ben iki gün önce karşıma aniden üç dört köpek çıktı cok korktum kacayim derken buzda kayıp düştümtamam dedim bebek gitti, dün randevum vardi şüpheyle gittim neyseki hersey yolundaydi şükür ama cok dikkat edin lütfen
Canim büyük ihtimal kordon bağını filan erkek sanmıştır asıl doktorun kız dediyse kızdır bence .Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedineye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Icini ferah tut canim, ben büyük bir hastaneye gitmistim 2li sonuclar riskli cikti. Bir hafta sonra suanki doktoruma gittim yanlis ölmüşler ensesisini dedi. Insallah sen de bugun iyi haberlerle doneceksin.Sağol canım. Şimdi üniversite ye gidiyorum. .inşallah.
Kızlara bana bi akıl lütfen. Cuma günü çok üşümüştüm , c.tesi sabah yataktan çıkamadım . Resmen yemeden içmeden sadece yattım uyudum. Pazar eşim anneme bıraktı da biraz toparlandım en azından işe gelebildim. Fakat boğazımda afedersiniz balgam beni mahvediyor. Öksürmekten içim çıktı o çıkmadıLimonlu su haricinde ne tavsiye edersiniz ?? Bide iki gün doğru düzgün beslenemedim bebeğim etkilenmiş midir sizce ?
Benim doğumun da 5 temmuz benin karnımda büyüdü dışardan belli oluyor artıkBenim karnim sanki buyumeye basladi ama acaba bebek mi yoksa benim gobegim mi anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?