2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırdır insallah canım yüsralar adı gibi kolay büyüyen bebekler işaret mi bilmem ama içine sinen bir isim olur inşallah bi de cinsiyeti erkek de olabilir hani rüyada gorulenin tersi diyolar ya

Hayırlısı olsun canım insallah sağlıklı sıhhatli bir bebek olur doktorlar bu konuda çok yaniliyorlar çevremizde çok örnek var sen içini ferah tut

Heyecanlı
Hiç uyuyamadım bu gece,
Bugün dr kontrolümüz var, hayırlı haberler almak nasip olur inşAllah

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah, bende dün gördüm miniğimi ilk defa hareketinide gördüm uyuyordu sanırım doktor beni güldürünce çekirge gibi zipladi kuzum ya müthiş bişey bu Rabbim isteyen herkese versin inşallahhh

Günaydın kızlar,
hava çok soğuk..buzlarda düşmeyelim Allah korusun

Gunaydin canim, ben iki gün önce karşıma aniden üç dört köpek çıktı cok korktum kacayim derken buzda kayıp düştüm tamam dedim bebek gitti, dün randevum vardi şüpheyle gittim neyseki hersey yolundaydi şükür ama cok dikkat edin lütfen

Geçmiş olsun canım..çok dikkatli olmamız lazım...

Gunaydinlar bugunler de aniden gelen bel agrilarim var ya normal mi bu aslinda kendimi okulda fazla da yormuyorum ayakta durmamaya calisiyorum ama istersemez egildim zamanlarda oluyor bi de sanki dun aksam biseyler hisseder gibi oldum hareketler hissetmek icin erken mi acabayoksa benim hayal urunum mu

Kızlar bizde bugün acil doktora gitmek zorunda kaldık. Çok iyiyiz şükür ama bu doktorda erkek dedi neye inanacağımızı şaşırdık vallahi
Canim büyük ihtimal kordon bağını filan erkek sanmıştır asıl doktorun kız dediyse kızdır bence .

Sağol canım. Şimdi üniversite ye gidiyorum. .inşallah.
Icini ferah tut canim, ben büyük bir hastaneye gitmistim 2li sonuclar riskli cikti. Bir hafta sonra suanki doktoruma gittim yanlis ölmüşler ensesisini dedi. Insallah sen de bugun iyi haberlerle doneceksin.

Canım selam ben de senin gibiyim kuru kuru öksürüyorum balgam yüzünden. doktor bol su içmelisin dedi bi de tuzlu suyu burnuna çek gargara yap dedi. henüz demedim. akşam deniycem. onun dışında da kayınvalidem bal ceviz tereyan karışımı yaptı öksürüğü geçirmesi için çok iyiymiş sabah akşam onu yemeye başladım. inş iyi gelir. benim ki alerjik aslında her kış olan bir şey ama öksürmekten karnıma sancılar girince bu gün dr a gittim çok şükür bebeğim gayet iyiydi.

Benim mide bulantım azaldı sankı dun baya ıstedıgım yemegı yedım tatlı yedım 11haftalık oldu sadece sabah mıdem az bulandı belkı normal olda bıle evet ınsan endıselenıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…