2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

RENK11 canım çok üzgünüm. Allahım sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin. herşey Allah'tan ve her şey bizim için. imtihanımız zor ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. inş bugünleri unutturur sana rabbim.

Sea41 canım tek bir dr la hareket etme sakın. insanın aklına her şey geliyo elbette ama bebeğini düşün ve strese sokma kendini. nice sağlıksız denen çocuklar sağlıklı doğdu. allahın dediği olur. sen sabırlı ve metanetli ol. bol dua et Allaha sığın. inş sorunsuz bir şekilde alıcaksın bebeğini kucağına.

Hepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.

Canim suan tam kac haftaliksin bilmiyorum ama benimde 12+4 te ense kalinligi 2.0 idi. Bana biraz fazla geldi ve doktorum 3.5 altı normal kabul ediyoruz zaten kendi başına değerlendirilemez dedi burun kemigi icinse ölçü söylemedi bile mevcut dedi ve riskimizde düsük çikti cok sukur seninde oyle olacak inaniyorun

Selam kızlar nasılsınız bulantılarınız gecti mi hala igrendiginz seyler var mı
Her sabah cikarmaya devam ben..
Koku hassasiyetide arada var. Yetmezmis gibi 20lik disimi cektirdim sivi harici bisey tuketemiyorum bas agrisi aclik mahvolduk.. Allahim bebişe saglik versin insallah depolardan falan aliyodur :'(

Sağol canım inşallah.
Geçmiş olsun işte böyle hemen soyluyolar bizi tesirgin ediyolar olmayacagı varsada bebegımız etkileniyo rabbim inşallah saglıklı bi bebek verir vermezse buda imtihan böyle düşün dha kötülerinde korusun rabbim. Sınanıyoruz ülkece ailece bireyce çok sınanıyoruz rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin

Sata göre şu an 12+1 ama ultrasona göre 12+4üm canım. .Insallah canım, dünkü prof.beni strese soktu.

Çok sevindim. Insaallah daha iyi haberler alırsınız.

Tuğçe nasılsn sesin soluğun çıkmıo belirtler ne durumda.
Valla kuzum buradayım seni göremedim bende.. Belirtiler tuhaflaştı yaa. Sabah yatakta uyandığımda sol kasığım batıyordu. Akşamları midem bulanıyor. Arada bel ağrısı oluyor. Bide acayip sivilcelendim ben ya. Göbeğimde sivilce çıktı. Boynumda fln.. bi garipleşti. Bu sabah burnum kanadı bide 1 damla fln. 2 gündürde başım dönüyor ara ara. 1 dakika falan sürüyor sonra geçiyor. Senin kontrol ne oldu ? Yarındı dmi ? Sen naslsn bakalm

Son düzenleme:
Bizim abi 2,5 yaşında sürekli marketten kardeş istiyordu bende markette satılmaz otur dua et Allah karnıma bebek koysun dedim kuzum seccadeye oturmuş ellerini açmış canı gönülden dua ederken gördüm 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim hemen söyledim şimdi gelip göbeğimi seviyor ne yerse kardeşimde yesin diye ağzıma sokuyor marketten sürpriz yumurta aldırmış babasına bir tanede kardeşine almış anne bunu ye oyuncağınıda kardeşime sakla dedi çok duygulandım biraz öncede kardeşine yatak bakıyordu sizin abi kaç yaşında bence söyle çok tatlı oluyorlar bu arada doktordan bir haber yokmu daha merak ediyorum

Maşallah çok tatli. Simdiki cocuklar zaten konusmalari hareketleri daha bi baska oluyor ya

Sea41 canım çok sevindim inşallah dahada güzel haberlerini bekliyorum dünden beri aklımdan çıkmadın çok şükür

kızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?

Ben de hafif ateslenince dun doktora koştum cok şükür bebegim iyimis. Rapor aldim bende hazir gitmişken Annem de kara turbun icine bal koymus canim geceden sabah ac karnina onu ictim. Balgama , öksürüğe iyi geliyormus. Cok gecmis olsun canim sana da.

kızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?
Sorun olacagini dusunmuyorum dusuk tehliken yoksa. Subatta italyaya martta ispanyaya gidicem bende uzun sure kalicam ne yer ne icerim onu düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…