- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Hepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Her sabah cikarmaya devam ben..Selam kızlar nasılsınız bulantılarınız gecti mi hala igrendiginz seyler var mı
Geçmiş olsun işte böyle hemen soyluyolar bizi tesirgin ediyolar olmayacagı varsada bebegımız etkileniyo rabbim inşallah saglıklı bi bebek verir vermezse buda imtihan böyle düşün dha kötülerinde korusun rabbim. Sınanıyoruz ülkece ailece bireyce çok sınanıyoruz rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsinSağol canım inşallah.
Tuğçe nasılsn sesin soluğun çıkmıo belirtler ne durumda.Tamamdır kuzum :)
Sata göre şu an 12+1 ama ultrasona göre 12+4üm canım. .Insallah canım, dünkü prof.beni strese soktu.Canim suan tam kac haftaliksin bilmiyorum ama benimde 12+4 te ense kalinligi 2.0 idi. Bana biraz fazla geldi ve doktorum 3.5 altı normal kabul ediyoruz zaten kendi başına değerlendirilemez dedi burun kemigi icinse ölçü söylemedi bile mevcut dedi ve riskimizde düsük çikti cok sukur seninde oyle olacak inaniyorun
Çok sevindim. Insaallah daha iyi haberler alırsınız.Hepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Valla kuzum buradayım seni göremedim bende.. Belirtiler tuhaflaştı yaa. Sabah yatakta uyandığımda sol kasığım batıyordu. Akşamları midem bulanıyor. Arada bel ağrısı oluyor. Bide acayip sivilcelendim ben ya. Göbeğimde sivilce çıktı. Boynumda fln.. bi garipleşti. Bu sabah burnum kanadı bide 1 damla fln. 2 gündürde başım dönüyor ara ara. 1 dakika falan sürüyor sonra geçiyor. Senin kontrol ne oldu ? Yarındı dmi ? Sen naslsn bakalmTuğçe nasılsn sesin soluğun çıkmıo belirtler ne durumda.
Maşallah en çok giden benim en az gidende sizlersiniz sanirim :)Selam kızlar ben 1 aralıktan beri doktora gitmiyorum randevum 11 ocakta kendimi tebrik ederim sabrım için.
Hahaa sizinki de mantıklı ama çocuk sürekli büyüme halinde sonuçta,
Ayy sizin abi biliyor ne heyecanlıdır
Bizimki henüz bilmiyor cinsiyet kesinleştikten sonra söylemeyi düşünüyoruz, ama dua ediyor Allahım annemin karnına kardeş gönder diye
Maşallah çok tatli. Simdiki cocuklar zaten konusmalari hareketleri daha bi baska oluyor yaBizim abi 2,5 yaşında sürekli marketten kardeş istiyordu bende markette satılmaz otur dua et Allah karnıma bebek koysun dedim kuzum seccadeye oturmuş ellerini açmış canı gönülden dua ederken gördüm 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim hemen söyledim şimdi gelip göbeğimi seviyor ne yerse kardeşimde yesin diye ağzıma sokuyor marketten sürpriz yumurta aldırmış babasına bir tanede kardeşine almış anne bunu ye oyuncağınıda kardeşime sakla dedi çok duygulandım biraz öncede kardeşine yatak bakıyordu sizin abi kaç yaşında bence söyle çok tatlı oluyorlar bu arada doktordan bir haber yokmu daha merak ediyorum
Sencede mi erkek eyvah eyvah :) birazdan asıl randevumuz var bakalım bu ne dicekBen zaten hep bebegim minigim annesinin bitanesi diyorum :) Hangisi hayirliysa o olsun insallah bence erkek :)))
Evetya ikili kız dediler başka doktor erkek. Bugünkü ne dicek bakalım :)Başka dr kız mı demişti
Asıl doktor değildi canım ikili yapan doktordu. Bugün asıl doktora gidiyoruz bakalımCanim büyük ihtimal kordon bağını filan erkek sanmıştır asıl doktorun kız dediyse kızdır bence .
Ben de hafif ateslenince dun doktora koştum cok şükür bebegim iyimis. Rapor aldim bende hazir gitmişken Annem de kara turbun icine bal koymus canim geceden sabah ac karnina onu ictim. Balgama , öksürüğe iyi geliyormus. Cok gecmis olsun canim sana da.Canım selam ben de senin gibiyim kuru kuru öksürüyorum balgam yüzünden. doktor bol su içmelisin dedi bi de tuzlu suyu burnuna çek gargara yap dedi. henüz demedim. akşam deniycem. onun dışında da kayınvalidem bal ceviz tereyan karışımı yaptı öksürüğü geçirmesi için çok iyiymiş sabah akşam onu yemeye başladım. inş iyi gelir. benim ki alerjik aslında her kış olan bir şey ama öksürmekten karnıma sancılar girince bu gün dr a gittim çok şükür bebeğim gayet iyiydi.
Sorun olacagini dusunmuyorum dusuk tehliken yoksa. Subatta italyaya martta ispanyaya gidicem bende uzun sure kalicam ne yer ne icerim onu düşüyorumkızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?