Ucak yolculugunda hic bir sakinca yok diye biliyorum. Ilk haftalarda uzun araba yolculuklarini tavsiye etmiyor genelde doktorlar.kızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?
Selam kızlar nasılsınız bulantılarınız gecti mi hala igrendiginz seyler var mı
Bende 2 kere gittimMaşallah en çok giden benim en az gidende sizlersiniz sanirim :)
Ben de hafif ateslenince dun doktora koştum cok şükür bebegim iyimis. Rapor aldim bende hazir gitmişken Annem de kara turbun icine bal koymus canim geceden sabah ac karnina onu ictim. Balgama , öksürüğe iyi geliyormus. Cok gecmis olsun canim sana da.
Sorun olacagini dusunmuyorum dusuk tehliken yoksa. Subatta italyaya martta ispanyaya gidicem bende uzun sure kalicam ne yer ne icerim onu düşüyorum
Her sabah cikarmaya devam ben..
Koku hassasiyetide arada var. Yetmezmis gibi 20lik disimi cektirdim sivi harici bisey tuketemiyorum bas agrisi aclik mahvolduk.. Allahim bebişe saglik versin insallah depolardan falan aliyodur :'(
bulantılar geçti...benim mide yanması, reflü gibi şikayetlerim var . sabah epeydir sıkmadığım bir parfümüm vardı onu bir koklayım dedim..ayy...afedersiniz öğürmekten zor attım kendimi lavaboya..oje, parfüm dayanılmaz geliyor şuan bana bu kokular..12. haftadayım ama herhalde daha sürecek gibi bu durumlar...
Allah yardımcın olsun canım dişin acilmiydi
Allah yardımcın olsun canım
20lik disim agriyodu. Bir aydir cekiyodum. Ustelik antibiyotik ve agri kesici surekli kullanmak daha da kotuAllah yardımcın olsun canım dişin acilmiydi
Allah yardımcın olsun canım
Canim malesef cogunlukla haplar fayda etmiyorsürekli bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlar özeldeki drum drammamine verdı devletteki dr um metpamid verdi. siz bunlardan birini kullandınız mı? eczaneye gıttiğimizde tanıdık eczaneydi ikisini de gebelere önermiyoruz dedi bitkisel bi hap verdi zencefil in hap haliymiş. sabah 2 tane içtim ama 2 kere çıkardım yıne bu saate kadar. sinirlerim bozuldu artık
Canim malesef cogunlukla haplar fayda etmiyorzofran en iyisi ama piyasada yok
Hadi gòzün aydın bence bebegin çok sağlıklı canım hic merak etmeHepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Aynı şeyi bende düşünüyorummaalesef ya napıcağımı şaşırdım artık. benimki şimdiden şımarık çıktı diyorum. hiç bi yemeği beğendiremiyorum. tadına bakıyo beğenmeyince geri gönderiyoah bi doğsun o etli baldırlarını nası ısırıcam haberi yok
Canim aklim sendeydi guzel haber getirmissin insallah sonucunda normal cikar bebisini ve kendini uzme dualarim sizinle canimHepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Maşallah en çok giden benim en az gidende sizlersiniz sanirim :)
Dikkat et kendine.benim belirtiler devam ama eskisi gibi yoğunn değil çok şükür sivilce hormonlardandır.benim de bel ağrım oluo hemde cok fazla.100 metre yürüyeyim bel ağrım oluyor.Valla kuzum buradayım seni göremedim bende.. Belirtiler tuhaflaştı yaa. Sabah yatakta uyandığımda sol kasığım batıyordu. Akşamları midem bulanıyor. Arada bel ağrısı oluyor. Bide acayip sivilcelendim ben ya. Göbeğimde sivilce çıktı. Boynumda fln.. bi garipleşti. Bu sabah burnum kanadı bide 1 damla fln. 2 gündürde başım dönüyor ara ara. 1 dakika falan sürüyor sonra geçiyor. Senin kontrol ne oldu ? Yarındı dmi ? Sen naslsn bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?