2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?
Ucak yolculugunda hic bir sakinca yok diye biliyorum. Ilk haftalarda uzun araba yolculuklarini tavsiye etmiyor genelde doktorlar.

Selam kızlar nasılsınız bulantılarınız gecti mi hala igrendiginz seyler var mı

bulantılar geçti...benim mide yanması, reflü gibi şikayetlerim var . sabah epeydir sıkmadığım bir parfümüm vardı onu bir koklayım dedim..ayy...afedersiniz öğürmekten zor attım kendimi lavaboya..oje, parfüm dayanılmaz geliyor şuan bana bu kokular..12. haftadayım ama herhalde daha sürecek gibi bu durumlar...

saol canım sana da cok gecmıs olsun. turbu da duymustum cok faydalı o da şifa olsun inş. sende de öksürürken sancı oluyo mu?

Sorun olacagini dusunmuyorum dusuk tehliken yoksa. Subatta italyaya martta ispanyaya gidicem bende uzun sure kalicam ne yer ne icerim onu düşüyorum

ooh sen iyiymişin valla :) dr a sordu eşim o da sıkıntı olmaz demiş. güzel güzel gez canım bizim yerimize de :)

Her sabah cikarmaya devam ben..
Koku hassasiyetide arada var. Yetmezmis gibi 20lik disimi cektirdim sivi harici bisey tuketemiyorum bas agrisi aclik mahvolduk.. Allahim bebişe saglik versin insallah depolardan falan aliyodur :'(

Allah yardımcın olsun canım dişin acilmiydi

Allah yardımcın olsun canım

sürekli bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlar özeldeki drum drammamine verdı devletteki dr um metpamid verdi. siz bunlardan birini kullandınız mı? eczaneye gıttiğimizde tanıdık eczaneydi ikisini de gebelere önermiyoruz dedi bitkisel bi hap verdi zencefil in hap haliymiş. sabah 2 tane içtim ama 2 kere çıkardım yıne bu saate kadar. sinirlerim bozuldu artık

Canim malesef cogunlukla haplar fayda etmiyor zofran en iyisi ama piyasada yok

Canim malesef cogunlukla haplar fayda etmiyor zofran en iyisi ama piyasada yok

maalesef ya napıcağımı şaşırdım artık. benimki şimdiden şımarık çıktı diyorum. hiç bi yemeği beğendiremiyorum. tadına bakıyo beğenmeyince geri gönderiyo ah bi doğsun o etli baldırlarını nası ısırıcam haberi yok

Hadi gòzün aydın bence bebegin çok sağlıklı canım hic merak etme

Canim aklim sendeydi guzel haber getirmissin insallah sonucunda normal cikar bebisini ve kendini uzme dualarim sizinle canim

Dikkat et kendine.benim belirtiler devam ama eskisi gibi yoğunn değil çok şükür sivilce hormonlardandır.benim de bel ağrım oluo hemde cok fazla.100 metre yürüyeyim bel ağrım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…