2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr.lara çok guvenmiyorum aslında ama prof.olumsuz konuşunca canımızı sıktı. Oğlum doğduğunda sağlık ocağında test yapılmıştı topuktan kan alınarak, gelişim geriliği olabilir diye canımızı sıkmışlardı, ayda 1 buçuk kilo alan çocuğa, test tekrar yapıldı ve normal çıktı. O gün az emdiği için öyle çıkmıştır dediler Maşallah şimdi 5 yaşında okumaya başladı, matematik işlemleri yapıyor.

Aaaa bugun muydu gorus gununuz ne guzel haberler herkes ogrensinde sira bize gelsin :)
Evet canim bugundu masallah kocaman olmustu doktora cinsiyeti ne zaman ögrenebiliriz dedim simdi bile olabilir dedi bi bakti kiz ❤ Amin amin darisi size ..
Maşallah canım ne güzel haber Gözünaydın
Sagol canim Saglikla kucagimiza da alacgiz insallah o haberide verecgiz buradan ..
masallah canım ne guzel bır haber hayırlı olsun insallah kac haftalıktı bellı oldu
Sagol canim 14+2bugun tam net gorduk doktor hazirlik yapma degisebilir dedi ama ben eminim :)) Kiz hissediyordum zaten ..

Kizlar ense ölçümü yapildi bugun birinde 2.64 cikti birinde 2.87 kan verdim o da haftaya cikacakmis.. Biraz riskli bulundu dualarinizi eksik etmeyin bizden
Canim kalbini ferah tut insallah normal sonucu gorursun sende icine sinmiyorsa tek dr.la kalma baska biryerde daha olctur..dualarim sizinle rabbim saglikli sihatli yavrular nasip etsin cumlemize

Herkes cinsiyetini öğreniyor ne güzel bende merak etmiyor değilim.. ilkinde günler saatler geçmezdi nasıl bi heyecandı sizi cok iyi anlıyorum :) şimdi daha rahat davranıyorum bizde gecen haffta doktordaydık başka şehirde olduğum için kendi dontorum değildi 11 haftalıktı kıza benzetiyorum dedi çok sevindim ama çok erken imkansız gibi şimdidedn cinsiyet belli olurmu.

Canim kalbini ferah tut insallah normal sonucu gorursun sende icine sinmiyorsa tek dr.la kalma baska biryerde daha olctur..dualarim sizinle rabbim saglikli sihatli yavrular nasip etsin cumlemize
Allah razi olsun canim amin Insallahh. 3 un altinda sonuçta diyip rahatlamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…