MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Kiza benziyor dedi aslinda:) ama bastan beri kiz doguyor icimizeGözünaydın canım. Ne güzel cinsiyeti de ogrenmissin.
Gözün aydn cnm allh hayrlı evlat etsınGözünaydın canım. Ne güzel cinsiyeti de ogrenmissin.
Gozun aydin canim yalnis kisiyi etiketlemissin benim yerime :)) Ekliyorum hemen ..Merhaba kizlar:) Yeni doktorumuzla tanistik. Çok sevdik. Her seyini ayrintili gosterdi. @alpi kız diye ekler misin bebisimi:)
Kizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Maşallah canım ne güzel haberKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
masallah canım ne guzel bır haber hayırlı olsun insallah kac haftalıktı bellı olduKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Evet canim bugundu masallah kocaman olmustu doktora cinsiyeti ne zaman ögrenebiliriz dedim simdi bile olabilir dedi bi bakti kiz ❤ Amin amin darisi size ..Aaaa bugun muydu gorus gununuz ne guzel haberler herkes ogrensinde sira bize gelsin :)
Sagol canim Saglikla kucagimiza da alacgiz insallah o haberide verecgiz buradan ..Maşallah canım ne güzel haberGözünaydın
Sagol canim 14+2bugun tam net gorduk doktor hazirlik yapma degisebilir dedi ama ben eminim :)) Kiz hissediyordum zaten ..masallah canım ne guzel bır haber hayırlı olsun insallah kac haftalıktı bellı oldu
Gozun aydin canim masallah rabbim sagliklica kucagina almayida nasip etsin insallahKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Amin canim insallah .. Hep birlikte saglikla kucagimiza alalim .. Senin minnaklarin cinsiyeti ne acaba cok merak ediyorum :)Gozun aydin canim masallah rabbim sagliklica kucagina almayida nasip etsin insallah
Ay maşallah ya baya kızımız var maşallah ah bi ben ògrenemedim galiba dün 2li test yapıldı odoktorda daha erken dediKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Amin canim insallah..evet canim ya bende merak ediyorum bakalim haftaya gorus gunumuz ne diyecek dr.umuz umarim belli olur :)Amin canim insallah .. Hep birlikte saglikla kucagimiza alalim .. Senin minnaklarin cinsiyeti ne acaba cok merak ediyorum :)
Yeni mi öğrendin.gözün aydınnnKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Canim kalbini ferah tut insallah normal sonucu gorursun sende icine sinmiyorsa tek dr.la kalma baska biryerde daha olctur..dualarim sizinle rabbim saglikli sihatli yavrular nasip etsin cumlemizeKizlar ense ölçümü yapildi bugun birinde 2.64 cikti birinde 2.87 kan verdim o da haftaya cikacakmis.. Biraz riskli bulundu dualarinizi eksik etmeyin bizden
Allah razi olsun canim amin Insallahh. 3 un altinda sonuçta diyip rahatlamaya calisiyorumCanim kalbini ferah tut insallah normal sonucu gorursun sende icine sinmiyorsa tek dr.la kalma baska biryerde daha olctur..dualarim sizinle rabbim saglikli sihatli yavrular nasip etsin cumlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?