Ay maşallah ya baya kızımız var maşallah ah bi ben ògrenemedim galiba dün 2li test yapıldı odoktorda daha erken dedi
Ikili test zamani daha kucuk belli olmaz demisti ve hic bakmamisti .. Bende bugunde bakmaz diyordum ama doktorumuzun bugun guzel gunuydu bayagi inceledi bakti her yerini sonrada soyledi .. Ustunede ekledi hemen alisverise baslama diye :))Yeni mi öğrendin.gözün aydınnn
3un altinda ise genelde sikıntı cıkmiyor canim sende kalbini ferah tut insallah birsey cikmayacak dualarimiz seninle ..Kizlar ense ölçümü yapildi bugun birinde 2.64 cikti birinde 2.87 kan verdim o da haftaya cikacakmis.. Biraz riskli bulundu dualarinizi eksik etmeyin bizden
Kizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Canım benim ilk dr.3.1 ölçtü. Sonra eski dr.uma gittim o 2.6 ölçtü. Profa gittim o da 2.6 ölçtü, bugün üniversite de peritanolog a gittim o da 2.6 ölçtü, biraz yüksek ama çok değil. Ben dün çok ağladım. Bugünkü Dr.çok korkulacak bişey olmadığını söyleyince rahatladım. Tekrar ikili test yaptircam, içimi ferah tutmaya çalışıyorum, sen de öyle yap canım. Inşallah sağlıkla gelecek bebislerimiz.Kizlar ense ölçümü yapildi bugun birinde 2.64 cikti birinde 2.87 kan verdim o da haftaya cikacakmis.. Biraz riskli bulundu dualarinizi eksik etmeyin bizden
Canım benim ilk dr.3.1 ölçtü. Sonra eski dr.uma gittim o 2.6 ölçtü. Profa gittim o da 2.6 ölçtü, bugün üniversite de peritanolog a gittim o da 2.6 ölçtü, biraz yüksek ama çok değil. Ben dün çok ağladım. Bugünkü Dr.çok korkulacak bişey olmadığını söyleyince rahatladım. Tekrar ikili test yaptircam, içimi ferah tutmaya çalışıyorum, sen de öyle yap canım. Inşallah sağlıkla gelecek bebislerimiz.
Merhaba herkese bende tup bebekle 11 haftalik hamileyim bu seker yuklemesi bide taramalar sartmi ben korkuyorum seker yuklemesi yaptirmak istemiyorum bide bu tarama testi ne icin yapiliyor ya sanki allah korusun engelli olursa aldiricakmiyim ki yaptirmak istemiyorum
Ikili test zamani daha kucuk belli olmaz demisti ve hic bakmamisti .. Bende bugunde bakmaz diyordum ama doktorumuzun bugun guzel gunuydu bayagi inceledi bakti her yerini sonrada soyledi .. Ustunede ekledi hemen alisverise baslama diye :))
Evet canim bugum ögrendim yani 2 saat once ..
Bu arada decavit ve kan ilacini kullanamadigimi soyledim bana kan icin surup verdi decavit yerinede imom omega verdi .. Yani artik rahat rahat icecegim ilaclarimi ..
Sağol canım 4 dr.a gittim, ikili de temiz çıkarsa rahatlarım inşallah. Seninki gayet normal canım maşallah.canım sonuclarının düzgün çıkmasına çok sevindim. tek bir dr baglı kalıp da hiç üzülmeye değmez. ben de bugün sadece enseyi ölçtürdüm devlet hastanesiydi ne kadar doğru ölçüldü bilmiyorum ama 1.9 çıktı. ikili test yaptırmıycam öylesine gitmişken ölçtü ama normal çıktı sanırım. seninki de normal dr 3 - 3.5 üzerine risk var diyebiliriz dedi.
Bunlarda benim bebisin resimleri cinsiyet söylemedi doktor daha net belli olmaz kizada erkegede dönebilir dedi ense kalınlığı ve burnu normal ikili test yaptırmasını gyno Ferro ve decavite başladık
Kıpır kipirdi kızlar zıplayıp durdu tepikler attı ellerini kollarını heryerini gösterdi ellerini ağzına falan götürdü aç gittim testler için ona rağmen çok kipirdakti şaşırdım aç gittiğim için göremem zannettim hareketlerini
Sizin cinsiyet tahmini varmı
Sagol canim .. Bel agrisi hala da var sag kasik agrisi vardi birde sag gogsum sola gore buyuk kesede sagdaydi bu kadarTebriklerrrrbelirtiler nasildi canim?
Maşallah canım GözünaydınBunlarda benim bebisin resimleri cinsiyet söylemedi doktor daha net belli olmaz kizada erkegede dönebilir dedi ense kalınlığı ve burnu normal ikili test yaptırmasını gyno Ferro ve decavite başladık
Kıpır kipirdi kızlar zıplayıp durdu tepikler attı ellerini kollarını heryerini gösterdi ellerini ağzına falan götürdü aç gittim testler için ona rağmen çok kipirdakti şaşırdım aç gittiğim için göremem zannettim hareketlerini
neeeeee hayırlı olsun canım ya :))) bi ben kaldim en öndeyim ama geriden geliyorumKizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Seni hatirliyorum ama biri daha kiz demisti onu hatirlamiyorum :)) Tuttu kesede sagdaydi başı birde ikili test sonucu yuksekti ben onlardan sonra emindim kiz olacagina :)Al_pi canim bi kac gundur giremiyodum girdim senin msjinla karsilastim..kiz diyen ilk ve tek kisi benmiydim..:))
Banada erken demisti 12de bende 16ya kadar bekletecek sanirim dedim bugun sansimi denedim soyledi direk bebeginde pozisyonu iyiydi sansima .. Darisi sana canimcanım hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın ben de meraktan çatlıcam artık bugun sorduk erken daha dedi 12+ 4 üm oysaki :)
Bence erkek :)Bunlarda benim bebisin resimleri cinsiyet söylemedi doktor daha net belli olmaz kizada erkegede dönebilir dedi ense kalınlığı ve burnu normal ikili test yaptırmasını gyno Ferro ve decavite başladık
Sagol canim :))) Hadi bakalim sira sende hemen git bi doktoraneeeeee hayırlı olsun canım ya :))) bi ben kaldim en öndeyim ama geriden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?