Maşallah ne tatli kucuk insanlarimiz :)Bunlarda benim bebisin resimleri cinsiyet söylemedi doktor daha net belli olmaz kizada erkegede dönebilir dedi ense kalınlığı ve burnu normal ikili test yaptırmasını gyno Ferro ve decavite başladık
Kıpır kipirdi kızlar zıplayıp durdu tepikler attı ellerini kollarını heryerini gösterdi ellerini ağzına falan götürdü aç gittim testler için ona rağmen çok kipirdakti şaşırdım aç gittiğim için göremem zannettim hareketlerini
Sizin cinsiyet tahmini varmı
Canim ikili tesyte serbest hcg kac cikmistiSeni hatirliyorum ama biri daha kiz demisti onu hatirlamiyorum :)) Tuttu kesede sagdaydi başı birde ikili test sonucu yuksekti ben onlardan sonra emindim kiz olacagina :)
202 :)) Bende sonucu alinca kizim geliyor demistim icimden hemde tam kiz hic suphe yok demistim cunku baya yuksek deger :)Canim ikili tesyte serbest hcg kac cikmisti
202 :)) Bende sonucu alinca kizim geliyor demistim icimden hemde tam kiz hic suphe yok demistim cunku baya yuksek deger :)
Benimde 140 cikmis acaba nasil hesaplanir merak ettim 50den yuksekse kiz diyordu okuduklarim :))202 :)) Bende sonucu alinca kizim geliyor demistim icimden hemde tam kiz hic suphe yok demistim cunku baya yuksek deger :)
Gozun aydin hayirli evlat olsun kucagina da almak nasip olsun insaAllah canim..Seni hatirliyorum ama biri daha kiz demisti onu hatirlamiyorum :)) Tuttu kesede sagdaydi başı birde ikili test sonucu yuksekti ben onlardan sonra emindim kiz olacagina :)
Kac haftalik hamilesin sen tekmi ikizmiben de tüp bebekle hamile kaldım. 2 li testi de şeker yüklemesini de istersen yaptırmayabilirsin. 2 li test de kromozomal bir sorun var mı diye bakılıyorz. sorun varsa bile tedavisi yok dr aldırmayı düşünüp düşünmediğini soruyor. ben düşünmediğimden hiç aklımı bulandırmak istemedim her türlü kabulum sonuçta. ama şeker yüklemesi testini iyice araştırıp öyle yaptırıcam tek bir dr un fikrine bağlı kalamam heralde
baska doktora gitcektim ama dedim hadi 1 hafta daha bekle kesin olsun kendi doktorunda ondan bekliyorum inşallah bende öğrenirim 16 haftayi geccez kesin olur sanırım :)Sagol canim :))) Hadi bakalim sira sende hemen git bi doktora
neeeeee hayırlı olsun canım ya :))) bi ben kaldim en öndeyim ama geriden geliyorum
13 haftalık ikili testte gostermedi bebis haliyle doktorda 1 ay sonra gel dedi. haftaya gidicem tam 1 ay olmuyor ama napiyim dayanamıyorum iyimi merak ediyorum 3hafta oluversin kovmucak yaBen de ogrenemedim henuz :) doktorum erkege benziyor ama kiz da olabilir dedi. 2 hafta sonra gidicem bakalim. Ama sen bu gittiginde net bir sekilde ogrenirsin, bu arada iyi sabretmissin
13 haftalık ikili testte gostermedi bebis haliyle doktorda 1 ay sonra gel dedi. haftaya gidicem tam 1 ay olmuyor ama napiyim dayanamıyorum iyimi merak ediyorum 3hafta oluversin kovmucak ya
Ya bişi sorcam bn bu vıtamin ilaclarıno yazsada içmesem olur mu çünkü ilac içmeyi sewmemkiIkili test zamani daha kucuk belli olmaz demisti ve hic bakmamisti .. Bende bugunde bakmaz diyordum ama doktorumuzun bugun guzel gunuydu bayagi inceledi bakti her yerini sonrada soyledi .. Ustunede ekledi hemen alisverise baslama diye :))
Evet canim bugum ögrendim yani 2 saat once ..
Bu arada decavit ve kan ilacini kullanamadigimi soyledim bana kan icin surup verdi decavit yerinede imom omega verdi .. Yani artik rahat rahat icecegim ilaclarimi ..
Senin karisik ikiye bolsekte olmaz :))) tam bi supriz olacak kesede nasillar kafalari hangi tarafta .Benimde 140 cikmis acaba nasil hesaplanir merak ettim 50den yuksekse kiz diyordu okuduklarim :))
Amin canim insallahh tek temennimiz o ..Gozun aydin hayirli evlat olsun kucagina da almak nasip olsun insaAllah canim..
Senin icin bu ilaclar dislerinin sagligi icin vucudunun direnci icin kan depolarin icin neden icmeyeceksin ki .. Ben yutamadigim icin ilaci degisti demekki faydasi cok ki ic dedi israrla canim ..Ya bişi sorcam bn bu vıtamin ilaclarıno yazsada içmesem olur mu çünkü ilac içmeyi sewmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?