2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ne tatli kucuk insanlarimiz :)

202 :)) Bende sonucu alinca kizim geliyor demistim icimden hemde tam kiz hic suphe yok demistim cunku baya yuksek deger :)
Benimde 140 cikmis acaba nasil hesaplanir merak ettim 50den yuksekse kiz diyordu okuduklarim :))

Kac haftalik hamilesin sen tekmi ikizmi

Ben de ogrenemedim henuz :) doktorum erkege benziyor ama kiz da olabilir dedi. 2 hafta sonra gidicem bakalim. Ama sen bu gittiginde net bir sekilde ogrenirsin, bu arada iyi sabretmissin
13 haftalık ikili testte gostermedi bebis haliyle doktorda 1 ay sonra gel dedi. haftaya gidicem tam 1 ay olmuyor ama napiyim dayanamıyorum iyimi merak ediyorum 3hafta oluversin kovmucak ya

Ya bişi sorcam bn bu vıtamin ilaclarıno yazsada içmesem olur mu çünkü ilac içmeyi sewmemki

Kizlar surekli bir bas agrim var, ozellikle aksamlari oluyor basimi kaldiramiyorum o kadar agriyor. Gebelik zehirlenmesi belirtileri arasinda gordum bi korktum yaa. Baska siddetli bas agrisi yasayan var mi? Cozum bulan var mi :)

Ya bişi sorcam bn bu vıtamin ilaclarıno yazsada içmesem olur mu çünkü ilac içmeyi sewmemki
Senin icin bu ilaclar dislerinin sagligi icin vucudunun direnci icin kan depolarin icin neden icmeyeceksin ki .. Ben yutamadigim icin ilaci degisti demekki faydasi cok ki ic dedi israrla canim ..

Bizim de bugün Cerrahpaşada görüş günümüzdü, herşey yolunda hamdolsun, kıpır kıpırdı eller kollar, parmağını emiyordu ultrasonları çok iyi öyle net gözüküyordu ki şaştım kaldım ama tek bi görüntü vermediler bize, politikaları gereği cinsiyet de söylemiyorlarmış, 28Şubatta detaylı ultrasonda profesör söyler dediler gönderdiler

Dayanamadım özeldeki dr.uma gittim, o da bacak arasını boş görüyorum kız dedi ama kesin diyemem dedi, hayırlısı artık Allahtan

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
Al_pi çoook sevindim maşAllah sağlıkla gelsin kızın
Ben erkek demiştim sanki, zaten de hiç bilemem, kendikimi bile kız/erkek diye hissedemiyorum ama sen bana kız demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…