2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım Gözünaydın hayırlısı olsun

Bizim abi yakında 4 olucak ve acayip kız kardeş istiyor isimi bile bulmuş, cinsiyet kesinleşince söyleyelim dedi okuldaki pedagog, bu gidişle detaylıyı beklicez galiba kesinleşmiyor cinsiyet, belki doğumgününe söyleriz
Allahım laflara bak maşAllah bilmiş sizin abi, ne de güzel hevesli bizimki de ezan okununca dua ediyor

Bende oyle cok üzüldüm Rabbim bebeklerimize saglik sıhhat versin insallah.. 24 ocakta tekrar gidicem canim bnde

Kızlar Merhaba maalesef birçoğunun bulantilari azalmaya başlarken ben tam tersi yeni başladı 10 gündür gece bile uyuyamiyirum ogurtuden ne yemek yiyorum ne şu icebiliyorum hersey gaz yapıyor bel ağrım hatsafa nöbet sonrası olum aksama kadar baş ağrım geçmiyor Sea41 canım senin için hep dua ettim sukur ki sojuclar simdi daha iyi cikmis.maalesef ki bazı Dr lar erkenden olumsuz konuşabiliyor Allah çok büyük sende hep dua et . Al_pi canım çok sevindim ayrıca şaşırdım masallah preses geliyor ben erkek bekliyordum nedense ama sağlıklı olşunlar cinsiyet ikinci plan bel ağrım ve sağ kaşık ağrıma bakarsak bende senin gibiyim:)

Insallah.. O kotu haberi alirken bile kuzum oyle hareketler yapiyodu ki sanki annesine üzülme diyordu canim benimm
Kızlar nolur üzülmeyin böyle kötü sonuçlar söyleyip ne kadar çok sağlıklı doğan bebekler var birincisi benim yigenim.hersey olumsuzdu değerler çok daha kötüydü Dr bile doğar doğmaz anında yüzüne baktı çünki öyle eminlerdiki sağlıklı olmadığına Allah çok büyük ben inanıyorum sonuçlarımiz ve sonu güzel olacak sağlıkla dogacaklar

Kizlar surekli bir bas agrim var, ozellikle aksamlari oluyor basimi kaldiramiyorum o kadar agriyor. Gebelik zehirlenmesi belirtileri arasinda gordum bi korktum yaa. Baska siddetli bas agrisi yasayan var mi? Cozum bulan var mi :)
Benimde cok siddetli bas agrim oluyor.ozelliklede vitamin ilacini aksam ustu ictiysem gece cok oluyo bende ilaca bagladim o yuzden sabah kahvaltidan sonra icmeye dikkat ediyorum.allah sifa versin bas agrisida cok kotu oluyor

Benimde cok siddetli bas agrim oluyor.ozelliklede vitamin ilacini aksam ustu ictiysem gece cok oluyo bende ilaca bagladim o yuzden sabah kahvaltidan sonra icmeye dikkat ediyorum.allah sifa versin bas agrisida cok kotu oluyor

Ben ilaclarimi icmiyorum birkac gundur ama bas agrimda bir degisiklik yok. Agri kesici vs kullaniyor musunuz?

Sea41 gözün aydın canım.. bir nebzede olsa için rahatlamıştır.. MaşaAllah cinsiyetler öğrenilmeye başlanılmış.. sanırım ağırlık kız gibi.. banada kız dedi ama ilerleyen haftalarda kesinleşir dedi.. bebişimi görmeye tam 3 hafta var.. dün diyabet için görüşmemiz vardı gelmişken bakmak istedik ama gıcık alman ne olcak hayır dedi... sinir oldum sanki 5 dk ayırsa ölürdü.. bekleyenler var diye bakmadı..kuralcılar.. ne güzel bazı arkadaşlar görmek istediği zaman gidip görüyor bebeğini... ayyy bian önce 9 ay geçiversede kuzum hep kucağımda olsa..

Canım maşallah bebeğine. Bir dahaki randevuda cinsiyeti kesinleşir herhalde. Canım birşey soracağım sen hem özele hem cerrahpaşaya mı gidiyorsun? Ben gaziosmanpaşada bir doktora gidiyorum özel muayenehane. Detaylı ultrasonu cerrahpaşada yaptırmak istesem mümkün oluyor mu bilgin var mı? Yoksa sadece sürekli giden hamilelere mi yapıyorlar. Hazır giden birini bulmuşken sorayım dedim :)

Canım bende senin gibiyim. Günlerimiz de aynıymış. İki gündür çok zorlandım. Özellikle akşamları zor geçiyor geceler de uzun kendimi ne yana atıcam şaşırıyorum. Yemek yerken birşey yok yemeyi bıraktığım an bulantı başlıyor. E sürekli de yiyemem zaten şimdiden 3,5 kilo aldım.. birkaç haftaya azalıcak ve geçicek ümidindeyim..

Aminn insallah canim Allah razi olsunn icime su serptin

Al_pi çoook sevindim maşAllah sağlıkla gelsin kızın
Ben erkek demiştim sanki, zaten de hiç bilemem, kendikimi bile kız/erkek diye hissedemiyorum ama sen bana kız demiştin
Sen bana ne dedin hatirlamiyorum ama kiz demedin sanirim :)) Sagol canim darisi senin kizina Saglikla gelsin insallah bacak arasi bossa kizdir

Sagol canim ben ikili test sonrasi kesin gozuyle bakiyordum kiza o yuzden hic sasirmadim doktor kiz demese sasirirdim :)) Hadi bakalim sira sende ben hala kiz diyorum sana zaten

Gözün aydın canim darısı bize olsun
Ben de perşembe gidicem öncelikle kanama alani ile ilgili iyi haberler alayım sonra da cinsiyeti öğreneyim İNŞALLAH
Sagol canim .. Insallah gecmistir kanama alani da benim plasenta hala asagida yukari cikmamis bendede risk var hala cok yormuyorum kendimi korkudan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…