Olabilir bak sendin diyebilirim :))Benim o kiz diyen
Güzel sonuçlarla gelmişsin çok sevindim darısı bekleyenlereGunaydin kizlar herkese guzel haberler alacagi birgun olsun..bizimde ikili testimiz normal cikti darisi bekleyenlerin basina insallah
Gunaydinlarbugunler de aniden gelen bel agrilarim var ya normal mi bu aslinda kendimi okulda fazla da yormuyorum ayakta durmamaya calisiyorum ama istersemez egildim zamanlarda oluyor bi de sanki dun aksam biseyler hisseder gibi oldum hareketler hissetmek icin erken mi acaba yoksa benim hayal urunum mu
Selam kızlar nasılsınız bulantılarınız gecti mi hala igrendiginz seyler var mı
Buyuyordur göbek bu haftalarda birden çıkar göbek yazıyor gebelik haftasındaBenim karnim sanki buyumeye basladi ama acaba bebek mi yoksa benim gobegim mi anlayamiyorum
Hepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Merhaba kizlar:) Yeni doktorumuzla tanistik. Çok sevdik. Her seyini ayrintili gosterdi. @alpi kız diye ekler misin bebisimi:)
Kizlar kizlarrr Benimde prensesim geliyor
Ben pek anlamiyorum canim ama hayirli saglikli evlat olsun :) bende dün açtım masallah benimkide iceride cilginca oynuyodu
İnşallah kan testinde guzel gelicek hem riskli bile gelse sonuçta sadece bi tahmin olasılıkMaşallah canım GözünaydınBen de anlamıyorum cinsiyet ten, sağlıklı olsun da önemli değil. Ben de bugün aç gittim, çok da susamistim, ama maşallah bebişim kıpır kıpır dı.Bi de sorun olmadığını ogrensem
Bence erkek :)
Maşallah ne tatli kucuk insanlarimiz :)
Kizlar surekli bir bas agrim var, ozellikle aksamlari oluyor basimi kaldiramiyorum o kadar agriyor. Gebelik zehirlenmesi belirtileri arasinda gordumbi korktum yaa. Baska siddetli bas agrisi yasayan var mi? Cozum bulan var mi :)
Bizim de bugün Cerrahpaşada görüş günümüzdü, herşey yolunda hamdolsun, kıpır kıpırdı eller kollar, parmağını emiyorduultrasonları çok iyi öyle net gözüküyordu ki şaştım kaldım ama tek bi görüntü vermediler bize, politikaları gereği cinsiyet de söylemiyorlarmış, 28Şubatta detaylı ultrasonda profesör söyler dediler gönderdiler
Dayanamadım özeldeki dr.uma gittim, o da bacak arasını boş görüyorum kız dedi ama kesin diyemem dedi, hayırlısı artık Allahtan
Bende içimden kız geçiriyorum prenses olsa hiç fena olmaz annesine de benzerse ooo tamamdır benim içinSagol canim ben ikili test sonrasi kesin gozuyle bakiyordum kiza o yuzden hic sasirmadim doktor kiz demese sasirirdim :)) Hadi bakalim sira sende ben hala kiz diyorum sana zaten
Canim senin kaşık ağrın sağ tarafta sizi şeklinde mi bazen kesintisiz oluyor ama agridan ölecek gibi değil annemde bebek çok asagida ondan mi oluyor diye yorum yaptı bel ağrım çok rahatsız ediyor ama asla ayakta duramıyorumSagol canim .. Insallah gecmistir kanama alani da benim plasenta hala asagida yukari cikmamis bendede risk var hala cok yormuyorum kendimi korkudan ..
Ben de yemek yemezsem gayet iyiyim yersem sorun nasıl bi gaz Allah im o gazı çıkarmaya çalışırken hoop yediklerim cikmaya calisiyor uyku desen sıfır uyku ben hep gebeler bolca uyur uykudan gözleri açılmaz diye hikayeler okudum ama bu haksızlık hani uyku nerdeee bende uyuya kalayım oturduğum yerde ben kilo almistim 7. Haftaya kadar onlar da geri gitti hatta daha zayıfim düzene girer heraldeCanım bende senin gibiyim. Günlerimiz de aynıymış. İki gündür çok zorlandım. Özellikle akşamları zor geçiyor geceler de uzun kendimi ne yana atıcam şaşırıyorum. Yemek yerken birşey yok yemeyi bıraktığım an bulantı başlıyor. E sürekli de yiyemem zaten şimdiden 3,5 kilo aldım.. birkaç haftaya azalıcak ve geçicek ümidindeyim..
Sizi seklindeydi ama bazen bi vuruyordu üsütmüş gibi agriyordu.. Bende bebek asagida oldugu icin diyordum agri benim gecti kasik agrim sadece bel agrim kaldi ..Canim senin kaşık ağrın sağ tarafta sizi şeklinde mi bazen kesintisiz oluyor ama agridan ölecek gibi değil annemde bebek çok asagida ondan mi oluyor diye yorum yaptı bel ağrım çok rahatsız ediyor ama asla ayakta duramıyorum
Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Günlerimiz aynı seninle.Gözün aydın canim darısı bize olsun
Ben de perşembe gidicem öncelikle kanama alani ile ilgili iyi haberler alayım sonra da cinsiyeti öğreneyim İNŞALLAH
Çevremdeki kimse kullanmamış.ama bn onlardan etkilndgımden degıl. Folik asıti bile zor İçiyrum sevmiyorumSenin icin bu ilaclar dislerinin sagligi icin vucudunun direnci icin kan depolarin icin neden icmeyeceksin ki .. Ben yutamadigim icin ilaci degisti demekki faydasi cok ki ic dedi israrla canim ..
Nasil kendini rahat hissediyorsan canim ..Çevremdeki kimse kullanmamış.ama bn onlardan etkilndgımden degıl. Folik asıti bile zor İçiyrum sevmiyorum
Bnde bu bebeğim de hissetmiyrum kiz mi erkk mi dieAl_pi çoook sevindim maşAllah sağlıkla gelsin kızın
Ben erkek demiştim sanki, zaten de hiç bilemem, kendikimi bile kız/erkek diye hissedemiyorumama sen bana kız demiştin
Senin karisik ikiye bolsekte olmaz :))) tam bi supriz olacak kesede nasillar kafalari hangi tarafta . [/QUOT
Biri sagda biri sol tarafta baslari canim evet bakalim bekliyorum heyecanla :)
Canim.benim bebis boyunu tam olarak uzatmiyordu 1 hafta geri çıkıyordu doktor da çok önemli değil bunlar değil bebeğin duruşuna göre değişiyor dedi . Şimdide Satı yakaladik. Sata bakmak daha mantikliBirde normalde 13+2 yiz ama yine 12+2 çıktık başından beri geriden gidiyoruz ama doktor takmıyor buna satla uyumlu diyor her seferinde
Canım 3 ve üzeri riskli oluyo diye biliyorum ben ya sen kalbini ferah tut dua et çok Allahın izniyle bebişin seninle sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksınız inşallahHepinizden Allah razı olsun canlarım.Bugün üniversitede peritanolog a gittim.Ense kalınlığı 2.6, burun kemiğini 2.8 ölçtü. Burun kemiginin olması iyi birsey dedi.Bagirsakta filan bi sorun görmedi. O kadar korkulacak bişey yok dedi.ikili testi tekrar orda yaptırmamı istedi.yarin kan vericem, sonucu cuma belli olur dedi.onun sonucuna göre nifty testini yaptırıp yaptirmamaya karar vereceğimiz i söyledi. Eski dr.uma sonuçları söyleyince iyi, bence sorun yok, gittiğimiz prof.abartmis dedi.Biraz olsun içim rahatladı.
Masallah canim ne guzel cogunuz ogrendi darisi basimiza insallahAl_pi canım hayırlı olsun cimcimen. Benim bebeğim de kız inşallah kaydeder misin teyzesi? :)
Amin inşallah canım insan merak ediyor valla ben doktoru zorladım yoksa bakmicakti kendi doktorum da değildi bayan idi vajinal USG den baktı ordan net gördü :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Ve bizler de sağ salim kucağimiza alırız inşallah .Masallah canim ne guzel cogunuz ogrendi darisi basimiza insallah
Oğluma 13 haftalık hamileyken 11 saat uçak yolculuğu yaptım. O zaman doktor varis çorabı giy ve sık sık yürü demişti uçakta. Ama 1 1,5 saatten bir şey olmaz. Yıllık izindeyim. 10 günde 3 kere uçağa bindimkızlar ya dr a sormaya unuttum. her gun dr u arayıp bışi sormaya utanıyorum artık. önümüzdeki pazar trabzona gitmeyi düşünüyorum. 14 haftalık olucam uçağa binmemde bir sakınca olmaz dimi ?
Amin canim insallah cumlemiz sagliklica kucaklayalim yavrularimiziAmin inşallah canım insan merak ediyor valla ben doktoru zorladım yoksa bakmicakti kendi doktorum da değildi bayan idi vajinal USG den baktı ordan net gördü :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Ve bizler de sağ salim kucağimiza alırız inşallah .
Benimde İngiltere de yaşayan bir arkadaşım hamileyken doktorların orda zencefil önerdiğini söylemişti. Benimde 10 gün oldu geçeli bulantılar. İnşallah bitecek arkadaşımsürekli bulantı ve kusma yaşayan arkadaşlar özeldeki drum drammamine verdı devletteki dr um metpamid verdi. siz bunlardan birini kullandınız mı? eczaneye gıttiğimizde tanıdık eczaneydi ikisini de gebelere önermiyoruz dedi bitkisel bi hap verdi zencefil in hap haliymiş. sabah 2 tane içtim ama 2 kere çıkardım yıne bu saate kadar. sinirlerim bozuldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?