2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kaç dk dır uğraşıyorum çoklu cevap yapayım die beceremedim Kısaca özetliyim bare cinsiyet öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun maşallah size İkili test için inş daha güzel haberler alırsınız arkadaşlar eminim sağlıkla sıhhatle kavuşacaksonız bebişlerinize inş gaz şişkinlik içinde rennie şurup bana iyi geldi arkadaşlar içmesi kötü ama rahatlıyo insan gerçekten herkese hayırlı geceler

Dikkat et kendine.benim belirtiler devam ama eskisi gibi yoğunn değil çok şükür sivilce hormonlardandır.benim de bel ağrım oluo hemde cok fazla.100 metre yürüyeyim bel ağrım oluyor.
Sende dikkat et kendine ayakta kalmamaya özen göster. Kanaman ne oldu canim. Yarin kontrol vr dmi

2Li testi 11 ve 14.haftalar arasinda hangi haftada baktirmayi onerirsiniz. Ben yaptirmak istemiyorum ama doktorum mecbur bıraktı. 5.hafta da olan kanamam yerini kanama bolgesine cevirdi ve gecmek bilmiyor

Randevu alıp gidebiliyorsun sanırım, bugün bir bayanı gördüm o şekilde gelen, 190₺ gibi bi rakam istediler, ben profesörün muayenehanesine gitmiştim, o yönlendirdi gebelik takibi yapılması için sağolsun onun ismini verince tüm işlemler çabuk halloldu, bana direk 28şubata gün verdiler detaylı usg için, mesai saatleri içinde arayabilirsin randevu almak için

Canim.benim bebis boyunu tam olarak uzatmiyordu 1 hafta geri çıkıyordu doktor da çok önemli değil bunlar değil bebeğin duruşuna göre değişiyor dedi . Şimdide Satı yakaladik. Sata bakmak daha mantikli

Bizimde 10güne yakın önde çıkıyor ama bugün cerrehpaşadaki dr kendini geriyor ondan uzun görünüyor dedi

Tansiyonu dusuk olan var mi acaba? Bas agrim uyutmadi beni, tansiyondandir belki dedim, dusuk cikti her zamankinden.

Merhaba temmuz annelerim bizde cinsiyetimizi öğrendik erkek bebiş sağlıkla gelsinler bu arda ben greyfurt delisi oldum günde bir tane yiyorum sizce zararlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…